Polis attackerades med fyrverkeripjäser och stenar i Trollhättan

INVANDRARVÅLD. Det har varit stökigt i Trollhättan i natt med våldsamt upplopp och försök till grov misshandel. Två bilar sattes i brand i stadsdelen Sylte. Ett 20-tal ungdomar kastade sten mot väktare.

– Det började med att en buss blev attackerad. När patrullen kom kastades det föremål även mot dem, säger Peter Nordengard, vakthavande befäl i polisregion Väst.

Det hela eskalerade vid halv elva, men vid midnatt var det lugnt i området.
Ingen har gripits. Polisen utreder skadegörelse, våldsamt upplopp och försök till grov misshandel.
Polisen besköts även med fyrverkeripjäser, enligt insatschef Lukas Chmaj.

– Det small en del, det handlar inte om vanliga smällare utan skarpare pjäser, säger han till TTELA, tyvärr bakom betalvägg så…

Polisen

-Pettersson säger att det är de socioekonomiska effekterna. Redan på de fattiga statarnas tid kastades det sten på polisen men då anmäldes det inte…

8 thoughts on “Polis attackerades med fyrverkeripjäser och stenar i Trollhättan

  1. Socioekonomisk upplever jag som ett missbrukat ord så som det används för att parera sanningen bakom invandrarbakgrundsgenererad kriminalitet.

    Alla människor ingår i socioekonomin. Det är en indelning av människor i grupper. Men det avser inte enbart en av grupperna. Även rika människor som jobbar hårt och är företagsamma finns inom socioekonomin.

    Det är som att säga att människor är metriska (kan indelas/grupperas efter det metriska systemet – där längd mäts i meter) och inte inse att alla längder på människor ingår. Men i debatten mena att det är bara de under 1.50 som avses.

    Även Danderyd är socioekonomiskt. Och de kastar inte stenar på någon.

    • Hur länge skall de få (tillåtas)hålla på frågar du. Mitt svar lyder:
      Tills vi som skriver här personligen tar itu med dem! Finns ju ingen annan som gör det.

  2. Härligt, gamla takter, det här har svenskarna gjort sedan vikingarnas tid, inget nytt i Sverige. Och nu börjar kommunisterna våldtas och de har vi väl alltid gjort.

  3. Pettersson har rätt.

    Det är ju betydligt enklare idag att göra en anmälan. T.ex. fanns det ju ingen internet på statarnas tid, det måste ju vara förklaringen…

    För visst var det lika vanligt förr att kasta sten och skjuta fyrverkeri mot polisen (fjärsman)… Allt enligt PK-vänstern.

    Det har inte alls att göra med att man importerat en massa lycksökare som totalt skiter i svenska lagar och regler….

KommenteraAvbryt svar