Imam i Malmö talade om ”homosexuella grisar” inför femteklass


ISLAM. Under ett studiebesök i Ahmadiyyarörelsens Mahmoodmoské i Malmö förra veckan fick en femteklass från Bulltoftaskolan en okonventionell religionsundervisning. Imamen som tog emot klassen ska ha kommit med en rad uttalanden om allt från könsroller till homosexuella som uppfattades som fördomsfulla och kränkande.

-Pettersson vill påminna om att Ahmadiyyarörelsen är en av de mest moderata och toleranta strömningarna inom Islam. De är så toleranta så de räknas knappt som muslimer av andra. Så glöm inte att avskyn mot homosexuella har inget med Islam att göra, moskéer har inget med islam att göra och islam har inget med islam att göra.

Homosexuella grisar leder väl knappast till något åtal. Invandrare och muslimer är väl fridlysta. Det blir väl skillnad om någon skulle trista sig att säga muslimska grisar, det går inte…

-Pettersson undrar om muslimsk halalslaktat svin grillat på glöden från några hundra koraner är gott?


17 responses to “Imam i Malmö talade om ”homosexuella grisar” inför femteklass

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: