Dagens allahu akbar kommer från Frankrike


Två kvinnor skadades efter att en man angrep dem medan han skrek ”Allahu Akbar” i Chalon-sur-Saône, Frankrike. Anfallaren, var helt klädd i svart, polisen har ännu ej fått tag på honom.  Han slog kvinnorna i bakhuvudet med en hammare.

MIRROR


3 responses to “Dagens allahu akbar kommer från Frankrike

 • Mimi N.

  Flera rumänska militärer skadades svårt vid en självmordsattack i Kandahar, Afghanistan, idag på morgonen. Självmördaren körde en bil med sprängämne rakt in i en rumänsk konvoj av fyra fordon typ MRAP (Mine-Resistant Ambush Protected). En av de skadade militärerna, Madalin Stoica 41 år gammal, tillhörde krigsvårdpersonalenheten – han var en duktig sjuksköterska, men han, tyvärr, avled på operationsbordet. Han lämnade fru och en 6-årig dotter hemma i Rumänien.
  Talibanerna tog på sig dådet enligt deras talesman Qari Yousouf Ahmadi.
  Unga desertorer, svenska politikernas afghanska skyddslingar sitter, ockuperar Stockholms torg och gator och de får begå brott straffritt ! Skicka dem tillbaka till Afghanistan för att strida själva – det är deras jä**a krig, de ska dö med vappen i hand för sitt land – inte leva på skattemedel. Jag är rasande !!!!

  Gilla

 • Stenbock

  Tänk redan för drygt 40 år sedan,kunde man se på den befolkning som vandrade runt, i framför allt de större städerna,att det fanns många som inte hörde hemma i Franc…Så var det, är nu det dagens fransmän/kvinnor som får lida,för landets koloniherravälde i svunna tider. Därtill EU`s öppna gränser,för all sorts avskum….

  Gilla

 • Bhoman

  Förbjud snickare !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: