Stäng

När socialdemokrat i Malmö inviger moské vet hon inte vad hon gör

När svenska politiker låtsas som om allt är trevligt och bra, det är då vi ska ana ugglor i mossen.

Man kan undra varför våra folkvalda från vänster till höger önskar islamism i vårt land, det var oroväckande tyst om det faktum att en av de styrande från socialdemokraterna i Malmö var med och invigde Skandinaviens största salafistmoské. Frida Trollmyr (S) försöker att trolla bort ”korten”

Från: Eva-Marie

Skickat: den 9 maj 2017 16:16

Till: Stadshuset Reception

Ämne: salafistmoské

Hej!

Jag undrar vilka politiker och vilka de ”myndighetspersoner” var som representerade Malmö vid öppnandet av Skandinaviens största salafistmoské i Malmö?

http://www.qna.org.qa/en-us/News/17050317520055/Ministry-of-Awqaf-Opens-Largest-Mosque-in-Scandinavia

 

Vänliga hälsningar

Eva-Marie Olsson

Malmö

—————————————————————-

Hej Eva-Marie,
Den 22 maj 2017 20:30 skrev Frida Trollmyr

Jag hat mottagit ett mail från dig.

Jag närvarade som representant för Malmö stad vid invigningen av WAKFs kulturcenter, men jag är ingen myndighetsperson. Det var många gäster där, både kvinnor och män. Svårt att veta vilka som var myndighetspersoner, men jag såg iallafall två poliser.

Med vänlig hälsning

Frida Trollmyr

Kommunalråd (s)

Beredningsansvar för kultur, fritid och folkhälsa

Fritidsnämndens ordförande

 

KOMMUNALRÅDSAVDELNINGEN

August Palms plats 1

205 80 Malmö

Tel: +4640-341034

frida.trollmyr@malmo.se

———————————————-

Hej Frida!

Jag undrar ifall vi pratar om samma sak, jag undrade över vilka politiker från Malmö som var med vid invigningen av Skandinaviens största salafistmoské, du skriver att du var på ett kulturcentra, hur ligger det till?

Vänliga hälsningar

Eva-Marie

————————————————————-

21.20
Hej

Jag blev inbjuden till ett kulturcenter (eller alla aktivitets hus som det står i inbjudan). I bottenplan på huset finns en bönesal/moské, men jag var på invigningen i kulturcentret på fjärde våningen.  För mig är det en viktig skillnad då jag inte tar ställning för någon trosuppfattning. Alla kommunalråd var inbjudna men endast jag var på plats. Jag såg även en politiker från Mp och en som iallafall tidigare satt i KF för Kd, men jag känner inte igen alla och det var mycket folk där. Jag tycker du ska ringa dem och be om ett studiebesök om du vill veta mer och skapa dig en egen uppfattning.

Med vänlig hälsning

 

Frida Trollmyr

——————————————————–

22.07
Hej!

Så då pratar vi om samma sak, bara det att du inte riktigt var medveten om att du som representant för Malmö var med och invigde Skandinaviens största salafistmoské, utan du levde/lever i den tron att det endast var ett ”kulturcentra”, är det rätt uppfattat? När du nu som jag förmodar vet vad det handlar om, ångrar du då din medverkan? Som svensk malmökvinna känns det kanske lite obehagligt för dig att genom representationen ställa sig bakom en kvinnosyn som har mer att önska?

Jag tycker att du framledes bättre tar reda på vilka inbjudningar som du tackar ja till.

Vänligen

Eva-Marie Olsson


Hej!

Jag är på semester och är åter i tjänst 31 maj.  Jag kommer under den tiden att läsa min mail ibland men kanske inte svara lika snabbt. Är det brådskande går det bra att kontakta Åsa Waldemarsson som är politisk sekreterare på asa.waldemarsson@malmo.se.

Med vänliga hälsningar

Frida Trollmyr

 

34 reaktioner på “När socialdemokrat i Malmö inviger moské vet hon inte vad hon gör

 1. Svergie la sig på magen för tyskarna nu gjör dom samma med muslimer.

 2. Det tragiska i vårt avlånga land är att det är lika illa överallt . Om jag ställer frågan ! Hur många av våra politiker från svetsaren ner till kommunal politiker skulle vara eftertraktade i privata företag ??? Utan att ta i så tror jag att 95% aldrig skulle fått en anställning i den privata sektorn !!! Så det är inte så konstigt att det är illa ställt i vårat Sverige !!!

 3. Hon ser ut som en av alla de som man undrade under sin skoltid……..vad ska det bli av henne ?
  Nu vet jag vad det blev …….en skattesugarska !

  1. Kvinnlig fägring a`la Malmö !!!!
   Undrar förstås om inte den svartklädda hör hemma i ”mitt” ghetto ? Kan möjligen ta fel,att det är hennes syster. Du förstår kanske att jag undviker gå ut under mörka delen av dygnet Galten.

   1. Galten
    Vilken tur att jag inte är ens i närheten, en chock efter en annan, vem är kvinnan på bilderna, hon måste vara helt annorlunda, vad har hon upplevt i sitt liv !?

   2. @Lena
    Man kan bara ta sig för pannan och konstatera att vi alla har våra ”böjelser”, trots att ovanstående hör till de mest extrema. 😉

  2. Förstorade bilden ………….snälla gör inte det !
   Ni mår bättre av att låta bli !

  3. Vilken talande bild hen liknar mer en trollpacka än ett höns. Så kommer folk och påstår att det finns vackra kvinnor i Svenstia. Vilket skissnack.

 4. ”För mig är det en viktig skillnad då jag inte tar ställning för någon trosuppfattning.”
  En politiker som vägrar att se realiteten utan istället kommer med allsköns billiga undanflykter skulle aldrig ha valts till ett politiskt mandat. Minst sagt skandalös.

  Så om det handlar om:
  1. våldet på fotbollsarenor är det inte att beakta för ein icke fotbollsinteresserad politiker
  2. problemet med rattfyllerister är det inte att beakta för en politiker som själv inte har körkort

 5. Det är alltid lugnast att vara på semester eller ”inte kommer jag igång det”, när frågorna blir för närgångna.

   1. Det finns nog ingen politiker i Sverige som har en politisk uppfattning om någonting.
    Det som inte har med islamistisk kärlek att göra är totalt ointressant för våra muslimska politiker.
    Alltså är all politik ointressant för dom eftersom det inte existerar någon kärlek hos islamister utan enbart hat mot människorna på jorden.

 6. moské ( aktivitets hus)?
  Jag fattar inte hur korkade de svenska beslutsfattarna är, självklart så sysslar de ”svenska” jihadisterna med samma sak som alla andra jihadisterna.
  Det spelar ingen roll vilka länder jihadisterna kommer ifrån, de har alla samma åsikter och har låtit sig bli indoktrinerade av ISIS eller andra jihadistgrupper.

  De flesta terrorister är kriminella muslimer och de deltar nog gärna i att skapa kaos om de finansieras utifrån.
  Varenda förort har ett gäng numera.
  Deras rekryter är simpla missbrukare och anti svenskar (européer). Hursomhelst kommer infrastrukturen ta stryk av denna invasion av icke önskvärda begrepp och Syriska flyktingar som alla kämpar för sitt Jihad!

  1. Antagligen vet de mycket väl hur det ligger till men vill till varje pris klamra sig fast vid makten resp. inte medge sins egna felbedömingar resp. felaktiga beslut.
   Moraliskt korrupt och ett förräderi mot allt och alla förutom kriminella och/eller islamister.

 7. De ska ”bevisa att vi i Sverige är annorlunda”?Här fungerar allt som inte fungerar någon annanstans?

  En teori jag hört är att ju mer ordning (samstämmighet mellan människor) desto kallare klimat. Om det är så har vi förklaringen till att det blir allt varmare ju mer oordningen mellan människor breder ut sig. Det förklarar också varför länderna kring ekvatorn är så varma (folk kan inte organisera sig). Den ökande värmen här är då också ett tecken på en alltmer bristande sammanhållning i vårt samhälle.

  Fan trot. Men båda sakerna händer ju faktiskt samtidigt.

  De bästa hockeylagen i modern tid kommer från nordliga breddgrader (Ca, Ru, Fi, Sw) och är människor så välorganiserade för att det är kallt här. Eller blir det kallt för att vi är välordnade?

  Var blir det kallare och kallare? Mer och mer ordnat (i naturvetenskaplig mening) och strukturerat? Hitan eller ditan?

  Den som lever får se.

  Jag vet att solen lyser och jorden snurrar och åmar sig runt runt. Men det finns mycket att ta reda på om de mönster vi ännu inte ens tror finns.

 8. Stackars Malmö som valt sådana nollor som sina företrädare. Om du Frida Trollemyr hade trott på en dusör från diktatorerna i Qatar så har du gått på en blåsning. De vill inte ens se dig utan heltäckande dress.

 9. Tro fan att Malmö är körd med såna politiker, idiot är Fridas andra namn tydligen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: