Vad sa hon?


SVT:s Aktuellt tog igår upp polisens kapitala misslyckande med att lösa brott och i synnerhet våldtäktsfall när det kan gå månader innan våldtäktsoffer ens får sina fall granskade.

Ganska synonymt att rikspolischef Dan Eliasson inte ville ställa upp på en intervju. Det är som bekant inte första gången han kryper under stenen och tvingar fram en av sina undersåtar. Se gärna programmet och notera gärna detta uttalande av…

…Annika Hirvonen Falk (Mp).

”Jag tycker det är en allvarlig utveckling och vi har ju sett att sexualbrotten ökat flera år, även innan. Vi har sett en utveckling under lång tid egentligen, ända sedan jag engagerade mig politiskt”

Men hallå Annika. Den 3:e augusti 2016 förklarade Klara Hradilova Selin från BRÅ, att antalet våldtäkter inte alls ökat. Det är istället anmälningsbenägenheten hos kvinnor och flickor som fått den tråkiga kurvan att peka uppåt.

Nu finns det förvisso lite intressanta uppgifter om fru Hradilova Selin, men åter står ställs vi inför frågan. Ökar antalet sexualbrott eller är det bara så att kvinnor är mer benägna att anmäla nu?

Se gärna Aktuellt från igår.


10 responses to “Vad sa hon?

 • NisseBerra

  Låt det här fortsätta, förklara bort det med allting annat än det egentliga skälet. Gör det, så får partiet 30% i valet om knappt ett år.

  Men det är fullständigt åt helvetet att det blivit så här, de borde i princip förbjudas att i framtiden bedriva politik.

  Gilla

 • Nisse

  Har alltid gillat programmet oponion Men i går 32 minuter med Aleksander Bard o Gudrun Skyman. Bara jävla svammel skärpning svt ni måste ha annat än vänster folk i programmet…….

  Gilla

 • Grune

  Jag undrar hur denna Haradilova skulle ställa sig till polisens handlande i ett våldtäktsfall som gällde att det var hon som var våldtagen.

  Gilla

 • Sea Gull

  Tanke? Fick Dan, Eliasson tjänsten av två olika anledningar: Inga ytterligare pengar behövdes för att igångsätta omorganisationen? Rollen hade fel om två miljarder för att gå i hamn? Sosse och misslyckads med tidigare GD jobb,samt även kommit åt delete tangenten?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Så det sammanfaller med tiden för hennes politiska engagemang?

  Gilla

 • Tony

  Det är mycket märkligt med Sverige, har ni någon gång hört SVT /SR ta upp våldtäktsoffrens helvete som dom genomlever, nej inte, men när någon ska utvisas för att dom inte har några asylskäl går det att göra långa reportage? Inte för man vill någon ont, men det hade varit nyttigt om
  någon av dessa figurer som i alla lägen gnäller för en utvisning, själva hade råkat ut för dessa importerade bastarder?

  Gilla

 • Mohammed

  Ja ja som vanligt går katterna runt den heta gröten ,nyhets ankaret verkar förvånad ,,hur kunde det bli så här,,men herre jävlar då två minuter senare vill hon ha hit mera blattar ,,och det finns inte för lite poliser utan för mycket blattar och värre blir det ,när kommer en tolvårig våldtagen kunna prioriteras frågar hon ängsligt ,,svar,,,aldrig mera ,,det är för sent

  Gilla

 • age

  – Men vi ska väl inte vara förvånade!
  I koranen, sura [2:223] är situationen klar.
  Mannen har fri tillgång till kvinnan.

  Översättning från koranen:
  Era hustrur är för er [som] en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj [först] för era själar. Frukta Gud och var förvissade om att ni skall möta Honom. Och förkunna för de troende hoppets budskap.

  Vi får väl anta att de som våldtar våra kvinnor står på knä, med rumpan i luften och vända mot Mecka och bekräftar sin hjärntvätt innan de ”beträder” kvinnorna.

  Finns det någon kvinna i Sverige som är rädd?
  Vår regering har naturligtvis full förståelse för ”mångkulturen”?
  Och INGEN förstår orsaken till alla våldtäkter!

  Gilla

 • Lena

  Och dårfeministerna i Tyskland, vilka otäcka kvinnor !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: