Tyskar ”kulturberikas” av muhammedanska pensionsräddare


Två tyskar kulturberikas av cirka tio muhammedanska kulturberikare.

FjärranÖsternRedaktören är ganska övertygad om att dessa två kulturberikade Tyskar kommer att rösta på Merkel i det kommande valet


13 responses to “Tyskar ”kulturberikas” av muhammedanska pensionsräddare

 • Pekka

  Det är inte bara i Tyskland mm som detta sker. Har nyligen flyttat till Skåne (Landskrona) som eländet sker. På ca 4-5 månader så har det varit sprängning och 4 av dessa på en omkrets på ca 200 meter. Stadshuset inte medräknat. Skjutningen vid borgmästargr mitt på ljusa dan. 100 m från mig. Allvarliga rån på unga och bla en på medelålders kvinna med vapen. Osv osv. Droppen var tisdag kväll när statyn av en kung 600 årsjubileum klottrade och kissades på av yngre nyanlända killar. Gick fram till ungdomarna och ifrågasatte vad dom håller på med så fick jag till att dom har ingen respekt för svenska lagen och dom pissar på kungen och alla svenskar. Vi ska ta över Sverige och vi fjantar kan inte göra något åt det. Så det är bara och backa annars kommer mina bröder. Jag har aldrig upplevt en sådan förakt mot svenskar och råhet som finns här runtomkring i Skåne. Alltid gett en chans till människor oavsett var dom kommer ifrån men har fått en annan bild nu. Inget jag rekommenderar mitt tänk men det är väl dags att vi Som följer lagar och normer får ta tag i detta (förespråkar inte våld) men något bör kunna göra. Följer sambon till bussen på kvällarna på väg till jobbet. Mm. Mm. Möter barnen när dom ska hem sent. Mm. Jag är inte rädd för kan försvara mig och mer därtill till men risken finns att bägaren rinner över till slut för andra och hur det kan sluta då vet man aldrig. Håller några med mig just angående Skåne med omnejd eller är jag helt fel ute. Ha det gött och var rädda om er. Mvh P

  Gilla

 • Asa

  Känner pulsen stiga och något djupt vibrerar i mitt inre.
  Vi har fått in fega avskyvärda kreatur även i vårt land.
  Ge er på mina barn och Oden ge mig styrka att svara.

  Gilla

 • Mimi N.

  En ilsken mobb ger sig på folk i pack som vargarna. Tio stycken mot två – fega bestar ! Spöa mesarna och deras Mutti Merkel !

  Gilla

 • starway3

  Kolla hur Finland avhyst mobben på nyheter idag

  Gilla

 • Nils-Annika

  Galningarna har bjudit in chimpanser på middag.
  Och sen förvånas de över att de inte har något bordsskick..

  Gilla

 • Gorm

  Tänk om politiker frågade sig varför det är bråk i vissa länder.

  Gilla

 • Tony

  Annonserar och importerar skit, så får man skit.

  Gilla

 • Stenbock

  Samtliga storstäder i Tyskland har liksom hos oss,blivit fästen för all världens kriminella.I morse slog bl.a. Berlinpolisen till mot Nigerianer som från Portugal rekryterat kvinnor,som utrustas med falska underlag.
  I Berlin skulle dessa ingå skenäktenskap med niggrar som hade betalat 13.000 Euro för tjänsten.Genom sådana lyckade ”äktenskap” skulle dessa bli EU-medborgare.
  I morse stormades 41 lägenheter och fångsten blev god.Huvudmannen sitter nu häktad,därtill 10 illegala niggrar som nu sitter bak galler, i väntan på utvisning.Hela 300.000 Euro i cash hittades,och andra värdesaker beslagtogs.Allt till ett sammanlagt värde av c:a 5 miljoner SEK !.
  Bild från BZ:

  Gilla

 • Carl

  Fredens religion verkligen!!

  Gilla

 • The proud swede

  Det blir såå mycket tryggare om man släpper in grottmänniskor i landet..

  Gillad av 1 person

 • Ståfräs

  Dessa 17 åriga baaarn är hjärtligt välkomna till Sverige, för boende, bidrag och fria våldtäkter utan påföljd, hälsar FI o Feministregeringen, för vi är inte rasister.

  Gilla

  • maar

   Det var mycket bättre ordning på slödder under DDR:s tid – ”Nicht war, Frau Merkel ?”. Det skulle räcka nu att ta vattenkanoner och då fick gossarna känna på tysk effektivitet – de passar bättre på Zoo.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: