13 thoughts on “Tyskar “kulturberikas” av muhammedanska pensionsräddare

 1. Det är inte bara i Tyskland mm som detta sker. Har nyligen flyttat till Skåne (Landskrona) som eländet sker. På ca 4-5 månader så har det varit sprängning och 4 av dessa på en omkrets på ca 200 meter. Stadshuset inte medräknat. Skjutningen vid borgmästargr mitt på ljusa dan. 100 m från mig. Allvarliga rån på unga och bla en på medelålders kvinna med vapen. Osv osv. Droppen var tisdag kväll när statyn av en kung 600 årsjubileum klottrade och kissades på av yngre nyanlända killar. Gick fram till ungdomarna och ifrågasatte vad dom håller på med så fick jag till att dom har ingen respekt för svenska lagen och dom pissar på kungen och alla svenskar. Vi ska ta över Sverige och vi fjantar kan inte göra något åt det. Så det är bara och backa annars kommer mina bröder. Jag har aldrig upplevt en sådan förakt mot svenskar och råhet som finns här runtomkring i Skåne. Alltid gett en chans till människor oavsett var dom kommer ifrån men har fått en annan bild nu. Inget jag rekommenderar mitt tänk men det är väl dags att vi Som följer lagar och normer får ta tag i detta (förespråkar inte våld) men något bör kunna göra. Följer sambon till bussen på kvällarna på väg till jobbet. Mm. Mm. Möter barnen när dom ska hem sent. Mm. Jag är inte rädd för kan försvara mig och mer därtill till men risken finns att bägaren rinner över till slut för andra och hur det kan sluta då vet man aldrig. Håller några med mig just angående Skåne med omnejd eller är jag helt fel ute. Ha det gött och var rädda om er. Mvh P

 2. Känner pulsen stiga och något djupt vibrerar i mitt inre.
  Vi har fått in fega avskyvärda kreatur även i vårt land.
  Ge er på mina barn och Oden ge mig styrka att svara.

 3. En ilsken mobb ger sig på folk i pack som vargarna. Tio stycken mot två – fega bestar ! Spöa mesarna och deras Mutti Merkel !

 4. Galningarna har bjudit in chimpanser på middag.
  Och sen förvånas de över att de inte har något bordsskick..

 5. Samtliga storstäder i Tyskland har liksom hos oss,blivit fästen för all världens kriminella.I morse slog bl.a. Berlinpolisen till mot Nigerianer som från Portugal rekryterat kvinnor,som utrustas med falska underlag.
  I Berlin skulle dessa ingå skenäktenskap med niggrar som hade betalat 13.000 Euro för tjänsten.Genom sådana lyckade “äktenskap” skulle dessa bli EU-medborgare.
  I morse stormades 41 lägenheter och fångsten blev god.Huvudmannen sitter nu häktad,därtill 10 illegala niggrar som nu sitter bak galler, i väntan på utvisning.Hela 300.000 Euro i cash hittades,och andra värdesaker beslagtogs.Allt till ett sammanlagt värde av c:a 5 miljoner SEK !.
  Bild från BZ:
  http://www.bz-berlin.de/data/uploads/2017/09/fir_razzia_005nn_1505199180-1024×576.jpg

 6. Dessa 17 åriga baaarn är hjärtligt välkomna till Sverige, för boende, bidrag och fria våldtäkter utan påföljd, hälsar FI o Feministregeringen, för vi är inte rasister.

  • Det var mycket bättre ordning på slödder under DDR:s tid – “Nicht war, Frau Merkel ?”. Det skulle räcka nu att ta vattenkanoner och då fick gossarna känna på tysk effektivitet – de passar bättre på Zoo.

Kommentera