Tyck till om SVT


MEDIA. SVT vill veta om du tycker SVT är opartiska och trovärdiga? Berätta vad du tycker så stod det några timmar idag på SVT:s hemsida… 

-Pettersson hann fylla i vad jag tyckte, och troligen tyckte många samma sak för SVT ville inte alls veta vad tittarna tyckte. De ville ha beröm. Något annat skäl till att de släckte ned sidan kan jag inte komma på. Kan ni ?

 


30 responses to “Tyck till om SVT

 • Uffe

  Mailade SVT och frågade var undersökningen var någonstans, svaret nedan. Garvar mig harmynt åt sista stycket

  ”SVT gör regelbundet enkätundersökningar online i vårt arbete att hela tiden utveckla och förbättra vårt utbud. Gårdagens enkät som SVT Nyheter publicerade stängdes när de hade fått in önskat antal respondenter. Att SVT väljer att ta ner en enkät när vi vill eller inte redovisar resultatet skiljer sig inte från hur tusentals andra företag och aktörer jobbar med enkäter professionellt. Detta var inte en enkät för en nyhet utan för internt bruk.

  Det går att lita på SVT och det är något som vi vet att svenska folket gör. Det förtroendet förpliktigar! Vi ska bedriva nyhetsarbetet så att människor uppfattar oss som trovärdiga. Vi gör noggrann research och ställer krav på oss själva att hålla en balanserad ton i våra publiceringar.”

  Vilken verklighet lever dom i?

  Gilla

 • RäddSomFan

  Sverige kommer sluta som Nordkorea dvs USA kommer kärnvapenbomba skiten ur oss
  …jag önskar bara jag kunde snabbspola fram dit.

  Gilla

 • Rayne Storme

  Vilken tur att jag hann svara på frågorna då innan skiten försvann igen. Jag läste lusen av dem, talade om för dem att jag inte har något förtroende för dem och att jag föredrar alternativmedia. Talade om för dem att jag betraktade dem som fake news och trollfabrik. Det kändes verkligen riktigt skönt att få lätta sitt hjärta. Uppenbarligen var det inte alla på trollfabriken som gillade att höra sanningens ord.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Kommunist tv ,vi har demokrati i det här landet men SVT har inte upptäckt de .Skit tv tur att det finns andra kanaler och internet som man kan titta på all världens kanaler.Ha det så gott Adolf

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Sidan ” Tyck till om SVT”, låg ute redan igår. Själv besvarade jag alla frågorna.

  Helt objektivt och ärligt, fick SVT svar på sina frågor av mig.

  Som arbetarkille och med många års erfarenhet av SVT, så finns det att önska av vad man får för sina licenspengar. SVT är i en brant utförsbacke med sin ohållbara styrning och partiska ledning.

  Förtroende är ett ord som man inte tänker på i första hand, när man pratar om SVT. Så mina svar var viktiga för SVT. Om man har förmåga att ta till sig och lära.

  För det var väl därför man genomförde undersökningen?

  Gilla

 • Kalle

  (S)ocialistisk (V)änster (T)v = Fake news.

  Gilla

 • Jack

  Grundskolenivå på journalisterna på SVT. Borde lära sig att ställa följdfrågor som folket vill höra.

  Gilla

 • Billy Boy

  Aron Flam tyckte till om Public Service och i synnerhet om SVT

  Gilla

 • Tony

  Består till 100 % av hel och halvkommunister, kör dessutom med rena lögnen om att dom är neutrala.

  Gilla

 • Grune

  SVT tog nog bort sidan efter att dom fått 97% som tyckte att dom enbart går sossarnas ärenden.

  Gilla

 • Mohammed

  Trovärdigheten för all media är på botten nivå ,dom mässar sin agenda som en jäkla maranatarörelse ,jag har slutat se på tv nästan helt o hållet

  Gilla

 • ossie

  Skulle vilja skriva till dem att de skall börja följa Public Service avtalet som de fullständigt skiter i. Vänsterpropagandan bara flödar censuren är total det mesta är vinklat och tillrättalagt. Därför sade jag upp licensen för ca 3 år sen.

  Gilla

  • Bosse

   Ossie! Du behöver inte skriva till dom.Jag har skrivit säkert 20 brev till dom om denna sak.Som svar får du samma flosker hela tiden. Att vi är oberoende, vi är inte vänsterriktade, vi är inte partiska, alla får tycka till om SVT.Och alltid i varje svar.Är du inte nöjd kan du anmäla till Granskningsnämnden. Denna korrupta nämnd bestående av 6 ledamöter + ordförande som är gamla avdankade politiker och utsedda av regeringen.Då kan vi förstå vad detta är för samling och vilken agenda dom för.

   Gilla

 • Mjölner

  SVT, fy fabian!

  Gilla

 • CTRLcontrol

  SVT koncernen är kapad av kulturmarxister zionist Globalists som är starkt antivita antieuropeiska vilket man bla kan se på programutbuden.
  För något år sedan hade SVT fransk ”film-serie,filmerna var dock gjorda av icke fransmän-svarta invandrare eller kikes(slå upp kike).
  SVTs nya vd Hanna Stjärne liksom nyhetschefen+underhållschefen är samtliga från samma kabal-stam,att de har onda syften förstår man

  Liked by 1 person

 • Janne

  Bara en komplett galning kan gilla SVT.
  Något mera vidrigt och avskyvärt är nog svårt att finna!
  Janne

  Gilla

  • Ståfräs

   Sossar o PK bara älskar Idol o andra viktiga program som helst bara handlar om vikten och fördelarna tiggare, ”Islam för alla”, skottsäkra västar för väktare, bibliotekarier, ambulans- badpersonal, konstigt att uppdrag granskning överlever, hur länge ?
   Vi tackar kommunist TV och njuter inte ens av väderrapporterna längre.

   Gilla

 • Mr Jordan

  Haha! De hade säkert börjat med en eller flera sockersöta kommentarer, troligen planterade av de själva, för att få en bra start och påverka övriga. Tji! Nu väntaq vi spänt på den beställda och positiva ”oberoende” undersökningen som som motpol till allt ”hat”. Jisses, vilka töntar!

  Gilla

 • Lena

  O T
  Riksdagens öppnande, sänds live på aftonbladet.

  Gilla

 • Stenbock

  Då försvann den lika kvickt,som räkningarna dinglar ner hos mig,kring den 15:e… Kan det vara så dj-ligt att merparten inte behagar gillar dem ??

  Gilla

  • PeterM

   Men för helvete Stenbock, säg upp skiten, en 5-åring kan fixa uppsägningen så sparar du både pengar och tid

   Gilla

   • Stenbock

    Kom det enbart an på mig,så vore era burkars bild svart/grå dygnet runt !!! Tillhör dem som inte har,eller vill ha möjlighet, att tvingas svälja deras vänsterpropaganda.F.ö. tror jag mig inte ha lyssnat till svenska kommunistradion,sedan min återkomst mer högst 10 gånger,sedan 2004 .Och då oftast av misstag !

    Gilla

 • Fredde

  De vill väl inte veta sanningen. Jag såg på deras sida några tittaromdömen, självklart noga utvalda, där de säger rätt saker:

  ”Jag tycker SVT speglar samhället på ett bra sätt”
  ”Framför allt är det en viktig plattform, där den fria rösten styr. ”

  Jo, pyttsan!
  Det är SVT’s syn på vad som är ”fri röst”….

  Och det visas ju av vad VD säger:

  ”Dessa två frågor – onlineuppdraget och oberoendet – är helt avgörande för att SVT ska kunna bidra till samhället och demokratin på allra bästa sätt i framtiden, säger Hanna Stjärne, vd SVT.”

  Hjälper man demokratin genom att:
  – ljuga och mörka?
  – styra debatter åt vänster?
  – inte bjuda in alla parter?
  – sitta och sucka när det inte går SVT’s väg, som när Trump vann..?
  – ensidigt sprida klimatlarm utan att ifrågasätta?
  osv.

  Självklart vill jag inte betala 2500 kr per år för dyngan!

  Gilla

 • per22

  ”Om SVT tycker jag inte.”

  Gilla

 • Jag

  Sverige i ett nötskal!
  Sverige år 2017 snart 2018 och folket SKALL tystas!
  Svenska Folket SKALL förttryckad!

  Till förmån för MENA-individer

  Vi skall uppenbarligen enbart arbeta, betala hög skatt, inget kräva, acceptera precis allt vad sjuklövern säger och gör!!

  Jag är Rädd!!!

  Gilla

 • NisseBerra

  SVT, opartiska och trovärdiga…??? Jajamensan, ungefär som Pyongyang- och DDR-TV. Åtminstone i vissa frågor. En jordbävning kan man kanske inte skildra ur ett vänsterperspektiv. I och för sig, SVT, kanske kan….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: