Tryggare än någonsin…


INVANDRARBROTTSLIGHET. Under sommarmånaderna har i genomsnitt en skottlossning om dagen inträffat i Sverige. Bara under juni, juli och augusti har 81 skottlossningar med 46 skadade och 11 döda rapporterats, visar statistik från Polisens nationella operativa avdelning. Hittills i år har 202 skjutningar inträffat med totalt 31 dödsfall.

-Pettersson skulle i beaktade av dessa fakta från polisen vilja tipsa våra duktiga, opartiska och allsidiga journalister om att följa upp pizzaekonomen och åsiktsmaskinen Henrik Schyfferts påstående om att ”Det kostar oss alltså två quattro stagionis, en stor Fanta och ett Netflix-abonnemang att rädda livet på 80 000 människor i år.
Det är inte dyrt.. Vet ni vad som är dyrt?”

Kan inte våra journalister följa upp det påståendet?

…eller Magnus Betnérs nedanstående. Jag menar att Schyffert, Betnér, Ernman, Löfven och många andra påstår en massa saker och jag antar att seriösa journalister som publicerar dessa påståenden är intresserade att följa upp om de är sanna, eller…????

Har Sverige aldrig varit tryggare?


11 responses to “Tryggare än någonsin…

 • Tony

  Dom som tar intryck av vad dessa Åsnor häver ur sig måste vara lättlurade.

  Gilla

 • Grune

  Tryggare kan ingen vara än guds lilla barnaskara …………

  Gilla

 • The proud swede

  Det är bara anmälningsbenägenheten som ökat…..

  Gilla

 • Ståfräs

  ”Det är livsfarligt att jobba på akuten i Malmö” citat Fria Tider; Feministregeringen, FI, kommunist Jonas, 7-klövern ser bara detta som ett etappmål i Sverige och nöjer sig inte förrän också lärare, bibliotekarier, badvakter får benämningen ”livsfarliga jobb” , också behöver skottsäkra västar, i varje stad o samhälle. PK njuter mer o mer av det trygga Sverige, i synnerhet PK eliten. Grattis! Hoppas Ni känner tryggheten ända in i märgen.

  Gilla

  • NisseBerra

   Otrygga och mer eller mindre livsfarliga jobb… Varför så negativa..?? Se det som en mustig utmaning i stället…. Det hela sett ur en positiv vinkel.

   Gilla

   • Grune

    Vist ”NisseBerra”. Vapenförsäljningen till de som jobbar på sjukhus skjuter i höjden. Likaså vapnen till vanligt folk.
    Jag blir förbannad på att sossarna skall göra det svårare att ta in vapen i landet, det gör det bara svårare för normala människor att försvara sig mot invasionsstyrkorna.

    Gilla

 • Suzie

  Socialistregimen och deras medlöpare bedriver en subversiv landsomstörtande agenda som har sin ursprungsgrund i Lenin Marxism.Destabilisera samhället,bryta ner alla normer,regler,lagar och moral så att i samhället råder till slut fullständig anarki,kaos ,total moralupplösning och förödelse.Ljuga, Stjäla,slakta och förgöra är metoderna för att uppnå målet precis som deras fader hin håle själv anbefaller dem att göra.Folket skall tillvänjas vid en allt större laglöshet och laglösheten skall normaliseras tills att folket helt skall ha tappat bort/förträngt vad som är rätt och fel,empatilöshet och iskyla ,likgiltighet men en stor egoism gör människor till lätthanterliga viljelösa ,lydiga robotar, detta är en process som tar flera generationer och för varje ny genration blir människorna alltmer avtrubbade och hårda och mer mottagliga för den djävulska politiska propagandan.Lyssna och lär av den fd Kgb propagandisten Yuri Bezmenov som var expert på subversion som har sin grund i den Lenin Marxistiska ideologin.Yuri Bezmenov bara försvann i början av 90 talet när sovjetunionen kollapsade och järnridån föll.
  Man undrar vad som hände honom/vart han tog vägen.

  Gilla

  • Mjölner

   Sign. Suzie! Du skriver bra, har skrivit detta förut men kommentaren raderades. Du skulle försöka få in krönika eller insändare på bloggen. Jag tycker att det du skriver blir onödigt fragmenterat i kommentarsform. MVH Mjölner

   Gilla

 • NisseBerra

  Och bara vi avvarar en pizza eller om det var tre chipspåsar, så ordnar sig ALLT….

  Gilla

 • NisseBerra

  Jo, antalet skadade, mördade och beskjutna har väl varit någorlunda konstant de sista 50 åren. Det uppmärksammas bara mer nu, när anmälningsbenägenheten ökat. Men som sagt antalet händelser är som på 70-talet….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: