Expressen tycker att poliser som följer svensk lag är ett hot mot demokratin


FEJKMEDIA. I gårdagens Expressen håller krönikören Lars Lindström låda med mängder av lögner och falska påståenden. Det är detta som chefredaktör Thomas Mattsson menar är seriös och sanningsenlig journalistik i en saklig och konstruktiv ton. 

Herr Lindström har tänkt till och kommit fram till vad han ser som de största hoten mot demokratin i Sverige. Tydligen så är det bl.a. Hanif Bali (M), poliser som följer svensk lag och ett tiggeriförbud, och han verkar inte skoja.

Lindström nämner inte ett ord om de 61 laglösa områden som vi officiellt har i Sverige – parallella samhällen där religiösa regler och hederskultur står över svensk lag, med klaner, gängkriminalitet, mord, knivhuggningar, skjutningar, sprängningar och öppen knarkhandel.

Nej, dessa no-go-zoner är inte ett hot mot demokratin när Lars Lindström blottar sin demokratisyn.

 • Lars Lindström: ”Nazisterna i Nordiska motståndsrörelsen trampar och skriker utanför synagogan”.
  Fakta: Falskt. Demonstrationen har ännu inte ägt rum och enligt polisen så är det närmsta demonstrationen kan komma synagogan 250 meter – med flera byggnader mellan dem.
 • Lars Lindström: ”Moderata riksdagspolitiker tycker att asylsökande kan strejka ihjäl sig”.
  Fakta: Falskt. EN moderat politiker som medvetet misstolkats av politiska motståndare för att misskreditera och svartmåla honom som opinionsbildare och politiker. Merparten av dem Lindström kallar ”asylsökande” är illegala invandrare med flertalet avslag och utvisningsbesked.
 • Lars Lindström: ”Moderater och Sverigedemokrater vill förbjuda fattiga”.
  Fakta: Falskt. De vill förbjuda tiggeri inte fattiga – precis som 57 procent av svenska folket. Att yttra denna vänsterfloskel är att dumförklara sig själv. Att tillåta tiggeri har dock bevisligen ökat människohandeln, kriminaliteten, prostitutionen, våldet, nedskräpningen och den mänskliga misären i Sverige.
 • Lars Lindström: ”Sverigedemokratiska riksdagspolitiker slår medborgare i ansiktet i krogkön”. Fakta: Riksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD) är åtalad för misshandel i en krogkö, dock har inte domen vunnit laga kraft ännu så han är inte dömd och han är en individ och inte Sverigedemokratiska riksdagsledamöter.
 • Lars Lindström: ”Svensk polis tycker att det är självklart att nazister ska få marschera på Göteborgs gator”.
  Fakta: Ja, det är självklart eftersom det står i svensk grundlag att alla har rättigheten att demonstrera för eller emot vad man vill. Att Lars Lindström tycker att det här är något som borde förbjudas är ett skolexempel på just vad hans grundtanke med krönikan handlar om – att demontera demokratin ”sten för sten”. 

-Pettersson menar att Expressen och andra slaskmedier knappast behöver hjälp att demontera demokratin ”sten för sten” det gör de bra själva…

Expressens löpsedel den 6 september 1993.


22 responses to “Expressen tycker att poliser som följer svensk lag är ett hot mot demokratin

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  De moraliskt invalidiserade och av den dolda makten korruptionsavlönade pressekvilibristerna klampar på i sina sedvanliga storstövlar, alltjämt i vanföreställningen att de agerar i egenskap av det samlade svenska folkets demokratibeskyddande megafoner.

  Att dessa nationsbelackare och rabulister, vilka uppenbarligen inte sätter någon tilltro till läsekretsens kritiska förmågor, redan genomskådats, är en obehaglig detalj de med bravur lyckas förtränga för den ”goda” globalistiska sakens skull.
  Ännu ett patetiskt formulerat intrigstycke á la Expressen går till handlingarna.
  Andreas.

  Gilla

 • Tony

  Om Lars Lindström på Expressen behöver man inte orda, det räcker med att lyssna på Stolpskottet när Granskning Sverige ringer upp honom!

  Att bli så avklädd som han blev av Johan på G.S borde vara genant för en så kallad Journalist på Expressen, man kan säga att han var avklädd ända in på Pillesnoppen?

  Gilla

 • Mjölner

  Suzie. Du skriver bra, har mycket att meddela men texten är lite för lång för att vara kommentar. Försök få in en krönika eller insändare hos Pettersson. MVH Mjölner

  Gilla

 • ruben

  Ja nazister är ett tacksamt och säkert hatmål för de som har behov att visa sin politiska korrekthet. Att vara nazist tror jag inte är brottsligt så länge de inte gör praktik av sitt märkliga judehat. Jag har hittills inte läst om någon utmärkande brottslighet från de grupperna.
  ”Nazisterna i Nordiska motståndsrörelsen trampar och skriker utanför synagogan”
  Jag förstår inte nazisternas antisemitism bara. Jag tycker alltid det varit korkat om man kan anta att en framgångsrik folkgrupp står för all världens olyckor. Att Judar är frontfigurer inom vetenskap och ekonomi gör dem inte med automatik till världsskurkar, tvärtom. Jag tror det var t.ex. George Bernard Shaw, som var entusiastisk påhejare av nazisterna på 1930-talet, men ändrade sig när han insåg att de förföljde och ville utrota Judarna. Islamisterna har samma inriktning, men gömmer sitt judehat bakom religiösa utsagor.

  Gilla

 • Larsson

  Det nya partiet kommer med säkerhet inte att stjäla röster från SD.
  De procent som kommer till det nya partiet, tas från 7-klövern.
  Björklund, Fridolin och Svetsarn bör ställa sig till arbetsmarknadens förfogande.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det märkliga är att Expressen lämnar plats åt åt människor som befinner sig i en återvändsgränd.

  Gilla

 • Carl edström

  Den där Lars tycker jag skall låsas in.Han verkar ha rötter i Nazismen.Hur kan han få skriva i än dagstidning helt obegripligt.Lås in den inividen innan han gör något ricktigt dumt.

  Gilla

 • Kurtan

  Rubriken ”Expressen tycker att poliser som följer svensk lag är ett hot mot demokratin” stämmer till viss del… Men återigen tillämpar i det här fallet ”media” den välkända taktiken ”projicering” dvs anklaga någon annan för det man själv är…

  Den korrekta och verklighetsförankrade rubriken borde då bli:
  ”Verkligheten tyder på att Expressen/MSM samt genomruttna politiker och annat löst folk är ett hot mot demokratin”!

  I rest my case.

  Gilla

 • SvenskMan77

  Skillnad på folk och folk enligt msn.
  Jäkla rasister.

  Gilla

 • SvenskMan77

  Apropå judehat så verkar media fullständigt fått nån slags orgasm innan nassarna ens gått sin marsch.
  Tänk om dom kunde fokusera på islams judehat i samma utsträckning.

  Totalt absurt vad tyst det är.

  Gilla

 • Erik Bergman

  Problemet är att många på vänstersidan inte vet vad demokrati är. Dom tror att demokrati är lika med floskeln ”allas lika värde”.

  Gilla

  • Ståfräs

   Dom tycker Nordkorea är ett föredömligt demokratiskt land, och längtar efter gamla goa Pol Pot. Varför flyttar dom inte till Cuba?

   Gilla

  • Sven T

   Jo men vänstersidan tror sig veta vad demokrati är. Se bara på :
   Deutsche Demokratische Republik (DDR) och Democratic People’s Republic of Korea (Nordkorea).
   Här kan vi se hur vänsterfolket definierar vad demokrati är.
   (I deras demokratier vill jag inte bo).

   Gilla

 • Fredde

  Tidningsutgivarna, där bl.a. Expressen igår skriver i sina desperata kampanjer att öka förtroendet:

  ”Vi kompromissar aldrig när det gäller journalistikens kärnuppdrag. Vi ska fortsätta att vara källkritiska, redovisa fakta, granska kritiskt och hålla hög relevans.”, säger Jeanette Gustafsdotter, vd TU – Medier i Sverige.

  Ja, tydligen är Thomas Mattsson och Lars Lindström inte medvetna om detta, då de sprider så mycket lögner, floskler och fördomar!
  Ja, förresten verkar ingen av tidningarna eller deras s.k. journalister känna till dessa regler…

  Om de vore hälften så duktiga som t.ex. Pettersson eller Thoralf, vore det ett stort steg framåt!

  Källa: http://tu.se/pressmeddelanden/ny-kampanj-om-mediers-trovardighet/

  Gilla

 • Argus

  Mänskliga rättigheter och humanism kom till långt innan vänster-högerskalan. Das Kapital utkom 1867, 150 år efter Voltaire som främst förknippas med de liberala idealen. I ett socialistiskt eller kommunistiskt samhälle är jämställda, förutom vissa som är mer jämställda än andra. Med andra ord är folket utarmat medan nomenklaturan lever livets glada dagar. Nittio år före Kapitalet skrevs Oavhängighetsförklaringen som till skillnad mot Kapitalet inte känns unken.

  Gilla

 • ossie

  Den stackars dumskallen Lindström tävlar med Alex Schulman om vem som är värst på denna skitkloak.

  Gilla

 • Benny

  Lindström skulle nog försöka ta reda på fakta i stället för att sprida ”fake news”! Och vill Lindström se riktiga nazister och fascister in action ska han nog åka till Ukraina där marscherar dom i tusental på gatorna i Kiev. Ja, regeringen Löfven har skickat närmare en miljard av våra skattepengar till detta land. Dessutom får dessa nazister från Ukraina de svenska att se ut som korgossar från söndagsskolan. Denna skandal borde väl vara något för Lindström att skriva om…

  Gilla

  • Albert

   Ukrainska nazister sponsrade av Nato och Stefan Löfvén…
   (”Tack Stefan” står det på den svenska flaggan i mitten)

   Gilla

 • NisseBerra

  Expressen, ja….. Det borde vara förbjudet att utge sån där, på ren svenska jävla skit, och kalla det för tidning och journalistik.

  Gilla

 • Sisu

  Varför tjatar Pettersson om Expressen och andra smutsmedia? Tig istället ihjäl dessa demokratins fiender.

  Gilla

  • Suzie

   Sisu@
   Här får vi inte vara sjäviska,vi som redan är vakna och upplysta och självtänkande och kritiska mot den vansinnespolitik som de kriminella i socialistjuntan bedriver i Sverige.Vi måste tänka på alla dem som fortfarande har skygglappar och öronproppar,och dem som yrvaket börjar söka sanningen och är hungriga och ivriga att få den rätta verklighetsbilden klar för sig,de behöver upplysas för att förstå.
   Pettersson gör ett fantastiskt jobb när han gång på gång avslöjar de riktiga mörka onda krafterna som hatar demokrati och yttrandefrihet för alla,och dessa som välkomnar islamiseringen med öppna armar och ömkar för den grova importerade brottsligheten.Tyvärr finns det alltför många svenskar som fortfarande köper lugenpressen /statsmedia och bedrövligt nog suger åt sig den Sverigefientliga politiska propagandan ,alltför många svenskar är gravt hjärntvättade av socialistregimen sedan decennier genom statsmedia,så lögnerna ,mörkandet, den landsomstörtande politiska agendan som sjukklöverligan bedriver måste avslöjas, belysas,och upp på bordet ,de skyldiga måste fram i ljuset och visas upp för det oupplysta folket då majoriteten av svenska folke inte är kapabla att tänka självständigt så får de ändå en chans att välja,sanning och fakta eller fortsatta lögner,det är endast genom fakta och åter fakta sanningen kan sjunka in hos de personer som är vilseledda och förvirrade,sanningen skall göra eder fria säger ju Jesus och så är det.Man måste byta ut lögner mot fakta och sanning för att få människor att vakna upp och se klart, sen finns de som tyvärr är fullkomligt faktaresistenta men då har även de fått en chans att välja och då är det deras val att fortsätta hålla fast vid lögnen,
   Vad som är ett jättestort bekymmer och gör mig enormt vred är att våra unga blir utsatta för en ännu värre och grövre massiv hjärntvättning av staten och deras allierade systemedia.Det är fasansfullt att höra vad som pågår i våra barns skolor,och på gymnasiet är den politiska propagandan så omfattande så ungdomarna blir både frvirrade,hatiska och splittrade och riskerar att tappa bort sin egen identitet.Detta är ful svart ondska som socialistregimen utsätter det finaste och käraste vi har för, våra barn.

   Subersion kallas det.Ingen kan förklara denna landsomstörtande process så bra som den fd Kgb propagandisten Yuri Bezmenov, han var ju expert på det sovjetiska Lenin Marxistiska systemet och vad som pågick i Usa och många andra västländer redan för flera decennier sedan.videon är från 80 talet men är enligt mig hyperaktuell idag i Sverige men också i Europa och hela Västvärlden för nu ser vi de onda frukterna i full blom.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: