”Rasistiskt, kränkande, vidrigt och respektlöst”


ISLAM. Sverigedemokraternas gruppledare och riksdagsledamoten Mattias Karlsson jämförde Muhammeds ”Koranen” med Hitlers ”Mein Kampf”, vilket inte är helt orimligt och Karlssons rättighet. 

Kahin Ahmed (M) är en gammal bekant från bloggen, och mannen som inte ville att Jimmie Åkesson skulle få framföra sina åsikter i förorten. Ahmed är moderat lokalpolitiker, påstår sig vara svensk och hederlig, och kallar alla som inte tycker som honom för rasister. Kort sagt en vanlig muslimsk invandrare.

Nåväl, tillbaka till böckernas värld, där Ahmed anser att jämförelsen är diskriminering, rasistiska påhopp och gränslösa kränkningar mot muslimer som har blivit accepterade samhällsföreteelser.

Den muslimske Stormuftin av Jerusalem med vännen som är populära än idag bland muslimer.

***

”I Sverige bor mer än 600 000 muslimer. De är en del av samhället och bidrar till samhällsutvecklingen och uppbyggandet av Sveriges välfärdssystem. Muslimer skapar också ekonomiska, kulturella, sociala och handelsmässiga relationer mellan Sverige och den muslimska världen.

SD:s gruppledare och riksdagsledamot Mattias Karlsson har inte visat ett ansvarsfull politiskt agerande, det han har gjort är snarare avskyvärt och förkastligt. 

Hans uttalande, där han jämför Koranen med Hitlers ”Mein Kampf”, är rasistiskt, kränkande, vidrigt och respektlöst mot muslimer runt om i världen i allmänhet, och muslimer i Sverige i synnerhet.

Han skyr inga medel när han gång på gång försöker att skuldbelägga muslimer samtidigt som han sprider sitt partis populistiska propaganda. Men muslimer i Sverige har inget med nazismen att göra, men det har Sverigedemokraterna.

Det finns många exempel. Till exempel har tidningen Expo avslöjat att SD-politikern Tommy Ernemyr, som tidigare uppmärksammats för en nazisttatuering och sitt förflutna inom Nationalsocialistisk front, har delat låten ”Död åt Zog”, som uppmanar till väpnad kamp mot en påstådd judisk sammansvärjning som styr Sverige.

Ett annat exempel är Sverigedemokraternas ekonomiske talesperson Oscar Sjöstedts grova skämt om judar. Eller när Erik Almqvist och Kent Ekerothtillsammans med partikamraten Christian Westling plockar upp järnrör under en fyllenatt i centrala Stockholm och jagar komikern Soran Ismail.

Eller när SD-ledamoten Markus Wiechel i en Facebookchatt kallade afrikaner i en Youtube-video, som sades visa en påstådd häxbränning, för ”satans jävla aphelveten”.

Även Björn Söder väckte stor uppmärksamhet när han svarade ”Jag tror att de flesta med judiskt ursprung som blivit svenskar lämnar sin judiska identitet” på frågan om man kan vara jude och svensk samtidigt. 

Uttalandet listades som en av de tio värsta antisemitiska händelserna i världen det året, enligt Simon Wiesenthal Center.

Detta är bara några av alla exempel som bevisar SD:s nazistiska rötter och att de inte accepterar FN-konventionen om mänskliga rättigheter, som lyder så här:

”Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter. De har utrustats med förnuft och samvete och bör handla gentemot varandra i en anda av gemenskap.”

Sverigedemokraterna är långt ifrån rumsrena, trots att Jimmie Åkesson låtsas tillämpa begreppet nolltolerans mot rasism och nazism. Han putsar nämligen bara fasaden. 

Om Mattias Karlsson är en ansvarsfull politiker med långsiktiga visioner för vår samhällsutveckling och förstärkandet av vår sociala gemenskap, då borde han istället lägga kraft och tid på att främja ett inkluderande samhälle. Men istället delar han upp medborgarna utifrån härkomst. 

Vi förortsbor kallar Sverigedemokraterna för ”Sweden Destroyers”.

Kahin Ahmed (M)”

***

Kursivt från Nyheter24.

-Pettersson tycker det är intressant att herr Ahmed kallar Sverigedemokraterna för ”Sveriges förstörare” precis som det är SD som ligger bakom massinvandringen av muslimer och problemen i förorten.

Kahin Ahmed borde inse att Mattias Karlsson har rätt. Koranen är en skitbok som ligger bakom mycket elände i världen  och som egentligen bara har ett vettigt användningsområde…

Mitt förslag på vad koranen ska användas till…


22 responses to “”Rasistiskt, kränkande, vidrigt och respektlöst”

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vad den abderitiske Ahmed undviker att ta i beaktande är de oräkneliga kränkningar dessa professionella agendakverulanter begår mot värdlandets etniska befolkning, och den reverserade rasism som tycks vara inte bara förenlig med den människofientliga värdegrunden, utan också direkt initierad av den.

  Handen på hjärtat, mina vänner – vad är de egentligen INTE ”kränkta” av, om vi nu bortser från det självskrivna bidragssystemet, den främsta anledningen till korandiktaturens högst överflödiga och hotfulla närvaro å våra breddgrader?

  Det enda undertecknad kan erinra sig skulle i så fall vara den svenska övergenerositet och självdestruktiva undfallenhet inför den samlade mänsklighetens värsta fiende, vilket finkrattat manegen för de allt annat än vänligt sinnade och tacksamma infiltratörerna.
  Andreas.

  Gilla

  • KENT

   Skulle göra ett inlägg i diskriminering;
   Nu föreslår S regeringen med V att tandvårdbidraget skall höjas till 600 kr till åldern 23-29 år men vi över 30 och uppåt får endast 300 kr.
   Kan inte se annat en klar diskriminering. Kommer göra en anmälan till DO

   Liked by 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Att Du är en första klassens medborgare med ett exceptionellt mått civilkurage och sinne för praktiskt ansvarstagande, har vi som följer Dina debattinlägg med glädje noterat.
    Andreas önskar lycka till 🙂

    Gilla

 • Tony

  Kahin Ahmed är som alla Muslimer stora i käften, han talar mycket om respekt, att bli visad respekt, i samma andetag som han försöker att tysta kritiker i ett land med yttrandefrihet, är det någon som ska visa respekt så är det han och hans Muslimska vänner, det har värdlandet rätt att kräva av gäster, och kan han inte respektera det är det bara att dra vidare till ett annat land? I vårt land är det vi som har tolkningsföreträde, det är djupt kränkande att komma till ett land och tala om för värdnationen om hur folket där ska bete sig!

  Gilla

 • Mjölner

  Det finns inget som är så vidrigt som en rasistisk, respektlös, kränkande, radikal muslim.

  Gilla

 • white lady

  Mattias har absolut rätt. SD är vårt enda hopp att få Sverige tillbaka och befria från destruktiva, invasiva, agressiva och säkert icke-kulturberikande individer som bekänner en våldsbejakande ideologi under mantel av religion.

  Gilla

  • RäddSomFan

   Det är för sent långa vägar, kanske dax att vakna upp ur dvalan nu och inse detta, det spelar ingen som helst roll om SD vinner valet för att gå tillbaka är helt omöjligt, det enda som vi nu har framför oss är inbördeskrig och annat jävelskap.

   Gilla

 • NisseBerra

  Jaså, den där Kahin, är moderat….?? Ännu ett skäl att inte lägga en röst där nånsin.

  Gilla

 • NisseBerra

  Till skillnad från Muhammed var Hitler åtminstone inte ett pedofiläckel….

  Gilla

 • Carl edström

  Klart Mattias har rätt.Det förstår ju till och med ett barn.

  Gilla

 • gamgubben

  All human beings are born free and equal in dignity and rights.
  Orginaltexten från FN säger ingenting om Value= värde. Dignity översätter vi i Sverige till värdighet, ingenting annat.

  Muslimer och vissa politiker är likadana i den konsten att uttrycka sig hur osant som helst för att gynna sin sak.

  Värdighet är ett allt för ofta åtsidosatt begrepp eftersom det inte förekommer hos ovan nämnda grupper.

  Gilla

 • Fjodor

  Oj nu blev en muslim kränkt vilket är den vanliga reaktionen när man ställs inför obehagliga påståenden. Något konkret argument för vad som skiljer Mein Kampf från Koranen ges inte bara känslomässiga utbrott. Inga argument ges för att bevisa att påstående är falsk. Herr Ahmed projicerar bara alla sina egna brister på motsåndaren och strör epitet omkring sig. Allt blir ett enda svartmålande av SD.

  Koraren kan likställas med mein kampf då den handlar om en självbiografi och själv-rättfärdigande för sitt eget handlande. Uppdelandet av folk i ”de överlägsna” och andra med lite eller inget värde är genomgående i båda fallen. Undelägsna folk kan, i de fall de inte dödas, tolereras men betraktas som slavar. (Jizya/slaveri vs koncentrationsläger). Massdödande av andra folkslag (Timur lenk vs Nazi-tysklands judeutrotning. Turkarnas folkmord på armenier och all övrig fördrivning och dödande av icke-muslimer över hela mellanöstern som genomförts sedan islams grundande)

  Vänskapen mellan Hitler och muslimska ledare är redan välkända.
  I båda inriktningarna gäller
  -Brist på demokrati
  -Brist på mänskliga rättigheter.
  -Brist på yttrandefrihet
  -Förtryckande av opposition
  -Diktatorist/Teokratiskt styrelseskick (Himler försökte ersätta kristendomen med germansk hedendom men det fick aldrig någon förankring utanför partiet)
  -Judehat

  Det finns klara paralleller.

  Det vore upplyftande om någon muslimsk företrädare kunde argumentera för sin sak utan att allt handlar om hur kränkt han är eller hur ond motståndaren är.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Att ha bott så länge i ett land utan att kunna tillgodogöra sig vad Sverige är. Det ger en vink om hans oförmåga att analysera sin omgivning.
  När moderaterna får färre platser kommer han Att mista sin position såvida inte moderaterna önskar att lyfta fram personer som honom som en resurs. Svårt att se hur de skulle kunna motivera det.

  Gilla

 • Fredde

  Kahin Ahmed borde läsa på lite om hur muslimska länder hanterar mänskliga rättigheter innan han öppnar munnen…

  Om man i Sverige vill kunna leva tryggt, utan mord och övergrepp, utan mordbränder och stenkastning, utan lycksökare som ljuger och bedrar – då betyder det inte vare sig att man är nazist eller tar avstånd från manskliga rättigheter!

  Inga av alla problem som förekommer i förorterna kommer från Sverigedemokraterna, hade de fått igenom sina krav hade det inte skapats allt fler utanförskapsområden…

  Gilla

 • Bosse

  Mattias Karlsson har helt rätt.Skillnaden är väl att det står att du ska döda färre ggr i ” Mein Kampf” än i Koranen. Och vad är skillnaden? Om du dödar i Hitlers namn eller om du dödar i Muhammeds namn? Jag kan inte se skillnaden.

  Gilla

 • Erik Bergman

  Nolltolerans mot nazism måste ju vara konsekvent och också innebära nolltolerans mot liknande politiska och/eller religiösa våldsideologier. Man kan också notera att Koranen är tydlig med sitt våldsbudskap, medan ”Mein Kampf” är mer försiktig i sin framtoning, även om slutmålen liknar varandra.

  Gilla

 • Bajen666

  Nej inte ens i röven på mig får denna text vidröra.

  Gilla

 • Nosferatu

  Jag tror inte att muslimska kvinnor i slöja bidrar särskilt mycket till vår gemensamma välfärd

  Gilla

 • finlandssvenskan

  Kahin hänvisar till FN-konventionen om mänskliga rättigheter som INGET muslimskt land i världen har ratificerat. Främst väl för att kvinnor inte kan ha lika värde som en man och icke-muslimer inte kan ha samma värde som muslimer.

  Det om något är väl nazistiskt ? Att vissa folk är utvalda medan de andra är lägrestånde och får dödas om de inte accepterar de utvalda som högrestående. Och dessutom har du en gudomlig makt som säger att det är helt OK.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: