Kahin Ahmed

Kahin Ahmed som anser att vissa svenska partier och företrädare för vissa partier inte har rätt att röra sig fritt i Sverige, är ingen dununge.

Ahmed som invandrat från ett av världens mest korrupta länder, där klankulturen är viktigare än allt annat, där demokrati och jämlikhet bara är ord man läser i västerländska tidningar, har själv en del att förklara.

Nyheter24 2016-12-30

Han är med i Facebookgrupper som Bojkotta Bokmässan (för att denna bjudit in Nya Tider), Avgå Amineh Kakabaveh (för att hon hade mage att kritisera männens makt i förorterna)

Ahmeds Facebook

Dagens Samhälle 2016-08-12

Aftonbladet 2015-06-02 där Ahmed går till angrepp mot den vänsterpartistiska kvinnan Zeliga Dagli som i media rapporterat om de muslimska männens agerande mot kvinnor i förorten.

SR 2015-06-04

Mitti 2016-03-11

Dagen 2017-01-03

E-kuriren 2016-12-07 om en grupp som kräver separata badtider för kvinnor, som inte respekterar jämlikhet, som klär sina döttrar i heltäckande så att de inte kan vara med i skolgymnastiken, som har muslimska friskolor där man separerar pojkar från flickor m.m.

SVT 2015-08-20

Jag ser en moderat företrädare som invandrat från Somalia. En moderat företrädare som inte vill lyssna på kvinnor i förorten. En moderat företrädare som kallar all kritik och alla ifrågasättande ord om islam och muslimer för rasism och islamofobi. En moderat företrädare som inte förstår att man i Sverige har rätt att befinna sig på vilken plats man vill, oavsett vilket parti man företräder. En moderat företrädare som ser hur Sverigedemokraterna tar allt fler väljare med utländsk bakgrund från hans eget parti.

Somalia och Somaliland väntar på sådana som du Kahin Ahmed, moderat Stockholmspolitiker.

29 thoughts on “Kahin Ahmed

 1. vad fan säger han vi är rasister när vi tar in mest invandrare?
  det fins inget annat land som skulle vilja ha denna politik som sveriges flykting politik är och detta är inte okej att invandrare kallar svenska människor rasister detta är total svenska budget 178billioner kr tottalt inte mycket detta är vad vi spenderar på invandrare 60billioner så vi har 118billioner kr kvar till lön sjukhus millitär andra viktiga saker glömm inte no go zones där går det väldight mycket där också svenska människor blir uttkastade ur deras hus för att göra plats till ny anlända är det rasistikt? om det är det så kan vi igentligen bara kasta utt dem som inte jobbar och ha kvar svenskar som föds i sverige varit svensk medborgare hella sit liv.

 2. Alltid, alltid problem med biomassa från icke-Europa. Alltid.

  Samla ihop, kedja fast samt skeppa till Liberia med bästa, utrangerade lastfartyg. Låt dem simma de sista trehundra meterna till land.
  = Europa räddat för stunden.

 3. Är det samma figur på alla bilderna, för mig så det ut som tre olika, en svart, en brun och en beige ?
  Om det är samma ……hur kan de se så olika ut ?

 4. On the very contrary!
  Skulle så kallad afrofobi och det rasistiska språkbruket tillåtas ta allt större utrymme i anspråk inom våra sociala medier, vore svenska folket strax på det klara med den fula och osminkade verklighet vi nu har att hantera, tack vare den politik som förs av infiltratörer som Kahin Ahmed och det övriga globalistpatrasket bak Rosenbads skam- och girighetsimpregnerade fasad.

  Det finns ingen logik i helvetet – ej heller står den tillfinnandes bland de koranförslavade och demokratifientliga aktörer som nu härjar i riksdag och regering och vars enda uppgift är att krossa såväl den tolerans de låtsas värna om, som nationalstatens grundpelare och yttrandefriheten.
  Värdegrundens genomfalska mångfaldskoncept syftar uteslutande till att gynna den extrema enfald islamismen och dess människoförakt representerar.

  Svekofobin blomstrar med etablissemangets goda minne och den etniska befolkningen är den som utsätts för flest kränkningar, nota bene – ett fan så flagrant faktum som systematiskt nonchaleras av proglobalismens nyttiga duktighetsknektar och migrantammande ärkenöt.
  Andreas.

 5. Jag kan berätta en historia om när jag var ledamot i kommunens gymnasienämnd. I nämnden satt också en svart man som nästan inte kunde någon svenska. Han satt där som socialdemokratisk ledamot. Varje gång han sa något tittade alla frågande på varandra och undrade vad han sa. Bad man honom om ett förtydligande blev det ännu mer förvirrande. Senare i livet blev jag arbetskamrat med kommunens flyktingsamordnare. Det han berättade om sossarnas svarta ledamot var att han hade haft många långa samtal med honom om att man inte får slå sina barn i Sverige, vilket han hade svårt att förstå.
  Visst är det fantastiskt. Socialdemokraterna har en ledamot i gymnasienämnden som ingen förstår vad han säger och som dessutom vill aga barn som inte gör som vuxna säger.
  Visst är Sverige fantastiskt.

 6. Med sina kunskaper och erfarenheter borde han återvända till Somalia och bygga upp landet igen.

 7. Om Sverige hade styrts av rakryggade och kunniga politiker så hade situationer som denna aldrig uppstått !
  Ett exempel på en politiker som tycker om sitt land och folk kan ni lyssna på här…………

 8. Texttv utlämnar oärligt vad Kahin A skrev bara för att ställa Jomshof i så dålig dager som möjligt inför de som inte lyckats informera sig om vad som verkligen skrevs. Man skriver endast att Kahin A har kritik mot att SD blir inbjudet till politikerveckan. Läsaren får intrycket av att det är SD som först angripit KA för att han inte är född i Sverige. Hade radionämnden fungerat som den skulle, så hade denna text fällts för opartiskhet, men det är väl inget vi i nuläget ens kan drömma om.

 9. Inte så konstigt att det går dåligt för M. Snart är dom lika korkade som sossarna.Kanin Ahmed är lika sorglig som svetsarn jag kan bara tycka synd om dom .Min hund är smartare än dom och det vill säga mycket.Han har vett att hålla undan när han har gjort fel.Det har inte svetsarn fattat AVGÅ FORT SOM FAAAAN. MVH Adolf

 10. Det går förbaske mig inte att vara en ”god” människa och försöka sluta röka och samtidigt ta del av sanningen i alternativa medier. Tugga på naglarna i stället när ilskan går i taket? Eller bara läsa MSM-media?

  • Fiona1177
   Du kommer att fixa det galant 🙂
   Jag gör som de i Amerika, andas i en papperspåse i rasande tempo ; -)
   Mvh! Tussilago

 11. Hoppas att moderaterna har fler dumma negrer av denna typ garanterar att dom faller ytterligare.

 12. Självgod och magistral Ahmed får obalanserat svar av Jomshof. Även om Jomshofs svar har sina poänger, hade det varit bättre att rycka på axlarna åt PK-Ahmed.

 13. Troligtvis är hans fru/fruar könsstympade och högst troligt även hans döttrar om han har några. Vanligt i Somalia.

  Norge, Danmark och Finland ser Somalia som säkert och skickar tillbaka asylsökande.

  Kahin Ahmed borde granskas mer.

  Fattar inte hur man kan ens överväga lägga en röst på Nya Moderaterna.

 14. Ni kan stanna kvar nästa gång ni åker hem till Somalia på semester, vi etniska svenskar vill och behöver inte era röster o uppfattningar i Sverige. Som grupp, somalier, ser ni bara till att skapa problem som inte fanns i Sverige förrän ni kom i horder från ert vackra land. Lös problemen hemma och börja kröka rygg med hacka o spade, men det är förstås skönt att bo i Sverige och få bidrag och tillverka ännu fler barn som världen har fullt av och som vi dessutom får betala för. Adjö och kom aldrig tillbaks, vill ni kalla oss rasister, islamofober, nazister, fascister gör det, bara ni åker härifrån

 15. Självklart vänder SVT detta till SD´s nackdel, vem blir förvånad??
  Detta skrivs i Text-TV, som för övrigt aldrig har någon skribent och inte heller kan anmälas, perfekt propaganda-organ!

  ”SD-topp: M-politiker ej välkommen

  Du är inte välkommen i Sverige”, skrev
  Sverigedemokraternas partisekreterare
  Richard Jomshof i en kommentar riktad
  till kommunpolitikern Kahin Ahmed (M)
  på sociala medier.

  I torsdags skrev Ahmed, som sitter i
  stadsdelsnämnden Rinkeby-Kista, en
  debattartikel på sajten Nyheter24, där
  han kritiserar att politikerveckan i
  Järva bjuder in Sverigedemokraterna.

  Ahmed anser att det är en skandal att
  en riksdagsman skriver så och tycker
  att inlägget är rasistiskt. Jomshof
  känner sig provocerad och anser att
  Ahmed inte förstår svensk demokrati. ”

 16. Såg att moderaten Kahim Ahmed är samhällsvägledare.

  Ett yrke på snabb frammarsch i Sverige. Blir ännu mer orolig då jag läser vad man då ska kunna enligt studierna……

  ”Kännetecknande för en samhällsvägledare är mycket god allmänbildning, gedigna IT-kunskaper och en grundläggande kunskap i hur samhället och dess institutioner fungerar.”

  https://www.framtid.se/yrke/samhallsvagledare

  Vi tar det igen……”grundläggande kunskap i hur samhället och dess institutioner fungerar.”

  • Den där människan har ett enda mål med sin politik,att skapa kaos.
   Det är en politisk haverist som inte ska befinna sig i Sverige. Han påstår att han flytt från kaoset i Somalia. Men nu vill han ha samma kaos i Sverige och då tycker han att svenskar har ingen rätt att besöka dessa platser som hans gäng har skapat kaos och förfall i. Han har inget intresse av att skapa ett fungerande samhälle. Han är politiker och ännu inte integrerats i det svenska samhället efter 26 år säger allt. Vi har ingen nytta av en sån människa. Ut direkt.

 17. Trevliga och tydliga representanter moderaterna har (ironi). Denna moderat hjälper AKB till ändå sämre opinionssiffror en hjälp hon inte verka behöva. Snart är Hanif Bali den enda vettiga i M.

Kommentera