Fru till polisman utsatt för kidnappningsförsök


BROTTSLIGHET. Allvarligt brott mot anhörig till polisanställd. På förmiddagen den 12 september utsattes en anhörig till en polisanställd för ett misstänkt människorov. Den drabbade kunde själv larma polis.

Händelsen inträffade i södra länsdelen och föranledde att beslut om en så kallad särskild händelse fattades.

Brottsplatsen har undersökts av tekniker, omfattande förhör har hållits och ytterligare informationsinhämtning pågår. En förundersökning är inledd gällande försök till människorov och leds av åklagare. I nuläget kommer ingen mer information att lämnas på grund av förundersökningssekretess.

Polisen

-Pettersson tyckte sig höra Jerzy Sarnecki säga att fruar till polismän har alltid kidnappats i Sverige, det är bara anmälningsbenägenheten som ökat.

Magnus Betnér låter också hälsa att fruar, män och barn till polisanställda ska inte vara oroliga och ingen annan heller för Sverige har aldrig varit tryggare, så sov lugnt…


8 responses to “Fru till polisman utsatt för kidnappningsförsök

 • Jag

  Vem var/är denne ”polis”?? Inkvoterad?

  Låt oss inte vara dramatiska?

  Det kommer fram!

  Gilla

 • Ingemar

  Sånt här måste alltid ge livstids fängelse och livstids utvisning, annars har vi snart inte bara en otillräcklig polis, utan en obefintlig.

  Gilla

 • OPete

  Det är säkert många som vill stanna inom polisen !!!! Framtiden finns snart inte längre !!!

  Gilla

 • RäddSomFan

  Ahhh detta löser polisen med lite kaffe å bulle, men mest troligt är det väl ”fake news” som man säger borta i amerikat.

  Gilla

 • Magnus

  Ja visst är det märkligt? Sverige är ju så säkert.

  På aktuellt idag fick Nina Runge förklara att polisens brist på tid handlar om felprioriteringar och för lite pengar. Det konstaterades att skjutningarna är det som tar alla polisens resurser och därför blir våldtäktsmålen liggande i högar. Jag undrar vilket folk det är som tar polisens resurser? Nina och polisen borde vara tydliga med vilka som begår dessa brott.

  Gilla

  • Argus

   Dags att göra kriminolog till en skyddad titel. Att Nina Runge och Jerzy Saneski får kalla sig kriminolog vore skrattretande om det inte var förödande för samhället och de dessutom lever på skattepengar.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: