SVT: Turkiet är ingen diktatur om…


MEDIA. SVT:s tar in en Turkietexpert: Turkiet är ingen diktatur om bara man accepterar systemet, använder sunt förnuft och inte kritiserar systemet.

-Pettersson säger att Sverige har yttrandefrihet om man är för massinvandring av muslimer, säger att islam är som andra religioner, förnekar att våldsbrottsligheten beror på invandring från dysfunktionella kulturer, gillar ljugande afghanska desertörer och hatar svenskar som gillar Sverige, annars är man högerextremist enligt SVT…

Politikfakta 


10 responses to “SVT: Turkiet är ingen diktatur om…

 • Suzie

  Erdogan och muslimska brödraskapet jobbar för högtryck på att återupprätta det osmanska imperiet igen med mål att erövra hela Europa och övriga Västvärlden.Denn gång hjälper väst mer än gärna till med islamiseringen tom betalar islams förespråkare och anhängare för att ockupera,islamisera och ta över våra nationsländer tack vare vår demokrati,yttrandefrihet ,mänskliga rättigheter och Hmf lagen som naturligtvis uppkommit för att tysta islamkritiker så islamiseringen kan fortgå utan hinder.
  Rekommenderar att lyssna på Walid Shoebat fd muslim och plo terrorist omvänd till kristendomen sedan ca 20 år.Han har ovärderliga historiska kunskaper om mellanöstern,är enormt kunnig och insatt i koranen och den islamska ideologin och även mycket insatt i Bibeln.

  Gilla

  • Suzie

   ”DescriptionIn this very interesting interview on The Joe Miller Show, author and commentator Walid Shoebat discusses his transformation from PLO-terrorist-to-committed-Christian who is now warning about true Islamic intentions worldwide.”

   Gilla

 • Ufl

  Men det är ju precis som hemma.
  Tänk rätt och säg rätt annars kommer expo eller afa och hänger ut dig.
  Därefter kommer arbetsgivaren att få utlimativa krav på att säga upp dig på grund av dina åsiktsbrott. Fackföreningen gör gemensam sak och utesluter dig på ett ögonblick för du har ju fel värdegrund……
  Sverige – Turkiet 1-1

  Gilla

 • Kurt

  Va är hon för ett stolpskott, är hon Turk?

  Gilla

  • Stenbock

   Kanske Kurd ! Eller bosatt i Neukölln,Moabit,eller Wedding !! Såvida hon inte kommer från ”dina hemtrakter”, vid Duisburg…

   Gilla

 • ruben

  Jag trodde texten i bildrutorna var ett smart skämt. Är det verkligen på allvar? Känns i så fall, som en politisk kommunist- eller diktatur-retorik i sista stadiet innan man börjar tala hotfull klartext.

  Gilla

 • Billy Boy

  Gilla

 • gamgubben

  När vi har och har haft regeringar som tycker och tänker i Erdogans riktning minus den nationella omsorgsbiten, ja då får vi dagens Sverige och morgondagens Absurdistan.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: