Sandor om det stolta Malmö


INSÄNDARE. Malmö 11-9-2017

Nedanstående lista på skjutningar i Malmö skulle kunna presenteras på följande sätt av dom ”ansvariga” politikerna och partierna med Katrin – Stjernfeldt – Jammeh (s) i spetsen:

Med stor stolthet så presenterar vi socialdemokrater tillsammans med moderaterna, liberalerna, vänsterpartiet, miljöpartiet, kristdemokraterna och feministiskt initiativ listan på skjutningar i Malmö fram till september månad i år.

En kort lista över det spännande och berikande Malmö

Det är 44 fall av skjutningar och då skall man betänka att det nästan är fyra månader kvar på året så det lär säker bli fler fall av skjutningar som vi kan känna glädje över.

Vi politiker i ovanstående partier känner speciellt stor glädje över att vi på så kort tid har kunnat förvandla Malmö till en spännande mångkulturell stad där det så gott som dagligen händer någon mångkulturell skjutning. Nu är det tack och lov inte bara mångkulturella skjutningar som vi malmöbor kan njuta av utan dom mångkulturella tillgångarna som vi har fått hit till staden skänker oss också spänning genom en kraftig ökning av mångkulturella rån, våldtäkter, misshandel, sprängningar, anlagda bränder, stenkastningar mot blåljuspersonal, hot mot sjukhuspersonal både på akuten men också vid vårdcentraler, åldringsbrott samt bilmålvakteri bara för att nämna några exempel på vad som gjort det en gång så tråkiga Malmö till en spännande och attraktiv mångkulturell stad att bo i.

Våra mångkulturella tillgångar har också på ett föredömligt sätt visat att det går utmärkt att framföra fordon på Malmös gator som är oförsäkrade, oskattade och obesiktigade eftersom ungefär var tionde bil i Malmö inte är det. Det har blivit mer spännande att köra bil i Malmö också eftersom hastigheterna har ökat markant trots att vi politiker har sänkt den tillåtna hastigheten i dom centrala delarna till 40 km. Den som håller denna hastighet är inget annat än en feg och osolidarisk individ. Visa solidaritet mot våra nysvenskar med annan bakgrund och håll minst det dubbla och kör som dom är vana vid från dom länderna därifrån dom har flytt. Det är nämligen våran skyldighet att se till att dom trivs och det är vi som skall integreras, inte dom.

En annan sak som vi måste förstå i trafiken är att bussfilerna inte är till för bussarna. Dom är till för dom bilister som har bråttom och detta gäller särskilt på Amiralsgatan från Gustav Adolfs torg ut mot Rosengård. Gäller även i omvänd riktning på nämnda gata.

Parkeringstillstånd för handikappade får endast brukas av den som tillståndet är utfärdat till. Detta gäller dock bara för tillstånd utfärdat för en svenskfödd handikappad. Är du en person som är nyanländ med annan bakgrund så gäller tillståndet alla i familjen oberoende om du är handikappad eller inte. Det enda kravet är att fotot på tillståndet måste var ett gruppfoto på hela familjen. Heltäckande slöja får om så önskas användas på fotot.

Vi politiker i ovanstående partier kommer aldrig heller att som i Vellinge komma med förslag på lagar som förbjuder våra s k EU – migranter att tigga i vår stad. Dessa EU – migranter utgör ett värdefullt och pittoreskt inslag i Malmös gatubild. Och oavsett om man är s k EU – migrant eller på annat sätt papperslös så kommer vi politiker att betala ut försörjningsstöd till alla som vistas i staden oavsett om man har uppehållstillstånd eller inte. Det är vår skyldighet att se till att alla trivs i Malmö och har rätt till bostad och försörjning eftersom alla människor har lika värde.
Ja, nästan i varje fall! Vi politiker har ju trots allt lite högre värde, eller hur? Och det särskilt om man som undertecknad är socialdemokrat.

Vi politiker i ovan nämnda partier i Malmö ser som sin största uppgift att i främsta hand värna och ta till vara andra länders medborgares intressen lång före våra svenska landsmäns.
Och den gruppen som vi värnar om mest när det gäller icke svenskar är naturligtvis dom stackars ensamkommande barnen som har sökt sig till vår stad. Dessa barn har många gånger tagit sig hit genom årslånga fotvandringar ända från dom afghanska bergen och det är vår skyldighet att ge dom tillbaka sin förlorade barndom och där skyr vi inga kostnader.Något annat vore otänkbart.

Dessa barn har beskyllts för allt möjligt av ondsinta högerkrafter och därför så kommer vi politiker i ovan nämnda partier aldrig att bifalla Sverigedemokraternas krav att dom som har ljugit om sin ålder skall utvisa och återkrävas på dom bidrag dom har fått. Sedan må dom vara hur gamla som helst och ha hur mycket skägg som helst.

Vi politiker i ovan nämnda partier vill också här framföra vårt tack till Malmös största tidning Sydsvenska Dagbladet som på ett föredömligt sätt har sett till och förhoppningsvis även i fortsättningen ser till att censurera sin nyhetsförmedling när det gäller våra mångkulturella skjutningar och annan mångkulturell kriminalitet så att malmöborna inte får reda på vilka det är som är gärningsmän och offer bakom dessa. Det vore nämligen en katastrof om det kom fram att så gott som samtliga ovanstående grova brott begås av s k nyanlända svenskar med annan bakgrund.

Vi är stolta över att ha en sådan tidning som på detta sätt stöder och möjliggör den mångkulturella utvecklingen i vår stad.

Ett särskilt stort tack vill vi framföra till tidningens chefredaktör Pia Rehnquist och ledarsidans chefredaktör Heidi Avellan.

Vi politiker i ovan nämnda partier lovar alltså att även i framtiden jobba för att utvecklingen ännu mer går till att förvandla den en gång svenska tråkiga staden Malmö till att bli ett ännu mer levande exempel på hur man på snabbaste och mest effektiva sätt förvandlar en stad till att bli ett stinkande mångkulturellt träsk genomsyrat av allehanda kriminalitet och bidragsberoende.

Katrin Stjernfeldt – Jammeh, (s)
kommunstyrelsens ordförande

Ovanstående är naturligtvis inte skrivet av henne utan det är skrivet av Sandor Herold, invandrare och boende i Malmö.

Sandor Herold vid ett annat tillfälle…


8 responses to “Sandor om det stolta Malmö

 • Stenbock


  För någon vecka sedan hade ju Sandor ett utförligt reportage,om hur det är att leva i pangstaden Malmö.Bl.a. har ju denna stad blivit bekant som ”bilmålvakternas” hemort.Dessa kriminella uppgavs också vara skrivna för 10.000 bilar som åker kring oförsäkrade,och oskattade.
  10-miljontals kronor ligger för indrivning hos fogden…
  Läste då till min förvåning,att New York som är lite större än muslimstan, nu kräver N-Korea på obetalda parkeringsböter,om blyga 1,3 miljoner kronor !!!
  Om kvällsbladet Kronen från Wien fått vetskap om Malmö,vore det en nyhet för en helsida.

  Gilla

 • Lena

  Det är bra vänstersverige, jag som aldrig tidigare funderade över de människor som fanns runt omkring mig………………..nu inte bara funderar jag, jag tillåter mig att inte tycka om, inte ha med dessa att göra, att alltid undvika och att önska dem långt härifrån !!

  Gilla

 • Mjölner

  Bravo Sandor! Ett mästarprov i självbehärskning.

  Gilla

 • Stenbock

  Än en gång ett stort tack för allt arbete du lägger ner,för att informera en bredare skara över hela landet,Sandor…Tänk om det fanns tusentals av din kaliber,bland alla dem som på ett reglerat sätt bosatt sig i Absurdistan.

  Gilla

 • Billy Boy

  Malmö är ett oförlöst New York
  (Publicerat 21 sep. 2013 )

  https://unvis.it/svd.se/malmo-ar-ett-oforlost-new-york

  Vad skulle New York-invånarna och övriga amerikaner tycka idag (snart 4 år senare) om den jämförelsen mellan de två städerna?

  Om Malmö verkligen visade vilja att ta krafttag så skulle ju de ansvariga myndigheterna kunna lära sig en hel del av New York hur brottsbekämpning går att bedriva effektivt.

  Delcitat

  Olle Wästberg: Sverige kan lära av New Yorks brottsbekämpning

  1990 kulminerade brottsligheten i New York. 2 262 människor blev mördade, 3 126 kvinnor våldtagna, över 100 000 rån begicks. Några år senare genomfördes en ny polisstrategi och brottsligheten har sedan 1990 minskat med nära 80 procent.

  2016 var antalet mord 44, våldtäkter 229 och rån 2 644. Antalet skjutningar är 88 procent färre. Gängkriminaliteten har minskat drastiskt. New York har 8,5 miljoner invånare och går alltså i storlek att jämföra med Sverige som helhet. Vad är det som skett i New York? Kan vi lära oss något?

  Delcitat

  Läs gärna mer på länken nedan

  https://unvis.it/svd.se/olle-wastberg-sverige-kan-lara-av-new-yorks-brottsbekampning

  Gilla

 • Ståfräs

  Katrin o PK nöjer sig inte förrän alla Svenska städer och samhällen har blivit lika framgångsrika på att ta emot alla som flytt från krig o svält och som på sitt stolta sätt visar alla i Malmö hur tacksamma dom är för alla bidrag och allt dom får.

  Gilla

 • Lena

  Inte för att det blir det bättre, dock …..jammeh och elände !

  Gilla

 • age

  Tack Sandor och tack Pettersson!

  Era insatser kan komma att rädda Sverige!

  Dock, utvecklingen är inte reversibel utan en mycket kraftig förändring av villkoren för orsaken till Sveriges förfall.
  Vi, i Södertälje, har sett utvecklingen sedan balkaninvasionen och kan konstatera ett orsakssamband med dagens situation.

  Numera är inte övergreppen i form av fysisk misshandel. Övergreppen är numera mer sofistikerade, typ husköp med stöd av familjebulvaner och betalning från banken, ”plastkasse”.
  Ett attraktivt hus kan lätt bli mindre attraktivt genom att ”omgivningen ändrar karaktär” = området blir mindre attraktivt och huspriset sjunker.

  Jag är rädd!
  Känner du dig trygg?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: