Nya skatter


Nu är regeringen på väg att införa nya skatter. I Sverige är det uppenbart fult att behålla en större del av sin inarbetade inkomst och de stackars besparingar man har.

Den här gången är det ISK-konton som ska skattebeläggas och detta på inrådan av Vänsterpartiet. Tydligen är V på väg att få ett ännu större inflytande på S, men den här gången undrar jag om man inte är lite fel ute. Motiveringen från Ulla Andersson är nämligen att ISK-konton bara utnyttjas av den rikare delen av befolkningen. Fel, också vanliga löntagare har sett sin chans att spara i dessa konton när bankerna inte ger någon som helst avkastning på de pengar man försöker spara.

Socialism kallas detta.

Vänsterpartiets webbsida


5 responses to “Nya skatter

 • Håkan

  Finns inget annat land i Världen där det är finare att få bidrag än tjäna sina egna pengar!

  Tjänar man pengar i Sverige betraktas man per automatik som skatte-smitare! Inget bidragstagarna riskera att bli kallade trots att de inte bidrar med ett öre!

  Gilla

 • ruben

  Ja, ju mer kommunistisk jakt på skatteinkomster, ju fler företag kommer att försvinna från Sverige eller gå i konkurs. Regeringen har gått över anständighetsgränsen för länge sedan. Man kan inte dela ut pengar man inte har till världens alla fattiga och sätta Sveriges invånare i skuld. Man får be riksdagen sluta ge V fria tyglar och sluta låtsas vara tvungna. Hur är det med alliansen och oppositionen egentligen? Man börjar tänka på historiska händelser som Franska revolutionen. Jag tycker riksdagen börjat handla i vissa fall med samma arrogans och likgiltighet mot allmänheten som Franska kungahuset tillsammans med de högre skattebefriade stånden och katolska kyrkan gjorde på 1700-talet. Det kan startas samma ilskna oförsonliga drev om det går för långt. Nu har regeringen och V lyckats starta ett folkligt drev mot Nordea. Ett drev, som jag känner tvivel över. Har Nordea betalt tillbaks statens lån eller inte från när de krisade? Hur har allt gått till egentligen? Vem behöver vem?

  Gilla

 • modernghost

  Hur många fattigsvenskar vet om den möjligheten? Då pratar jag om vita människor som rasister gör allt för att utrota.

  Gilla

 • Kattsand

  Man vill att pengarna skall placeras utomlands istället?

  Gilla

 • Milad

  Låt alla invånare attackera hela jävla regeringen socialdemokraterna är landsförrädare

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: