12 thoughts on “Måsar kan

  1. Mås det? Apropå kyrkovalet så kan man bara rösta om man är pensionär arbetslös eller hemmafru.
    Samtliga församlingar är öppna till 12.00.
    En dag i veckan mellan 17-19.
    Ursäkta mig det är knappast en arbetarevänlig sk ”svensk kyrka” Vi betalar för.
    Jag vill protestera mot att svenska kyrkan predikar Koranen och naivt hyser terrorister men hur i helvete ska det gå till då???

  2. På en del av tunnelbanans hållplatser passar duvor på att flyga in i en t-banevagn och titta om det finns något ätbart som folk tappat på govet. De åker med ett bit och flyger sedan ut igen när det passar.

    Så även duvor kan.

  3. En svensk håller truten eller en svensk TIGER.
    En svensk tiger ryter ‘mjao’. På ett annat språk än modersmålet är det OK att ryta. Vi ryter gärna på svenska, högt och ilsket, så länge vi får gömma oss bakom en pseudonym.

    Mimi N: 2015-04-04_0737

    Var är svenskarna, de sanna svenska nationalister som tror att man har bäst förutsättningar att bygga en stat på den nationella gemenskapen och att det svenska folket har en urgammal hävdvunnen rätt till sin nationella suveränitet ?

    Jo, svenskarna är där ute nånstans, de har degraderats till arbetsmyror och flitiga bin. Ett nytt sorts slaveri i samhället, där tambinas uppgift blivit att förse de privilegierade med manna och honung, som det står i bibeln. Och drönarna ryter åt oss på tigrinska (språk som talas i norra Etiopien) medan de gapar, lapar, rapar, fisar, sin gud prisar.
    Sanning och lögn, lögn och påhitt, fantasi och illusion, fiktion och inbillning är abstrakta begrepp som tenderar att bli konkreta, påtagliga i vardagen. Det finns varken utopi eller dystopi numera. Det finns bara ens egna tankar och andras ord, tvångslagar, lögner och hyckleri – som en stor del bra människor väljer att ignorera istället för ett rätt, smart och resolut ingripande mot faran, tyvärr.

    • En del säger Miao.
      Svensken är fredsskadad, fred i 200 år har satt sina spår, vi tror att alla vill oss väl, vilket är fel, det ser vi dagligen att dumsnällhet utnyttjas av förbrytare, och här är många som kliar förbrytarna på ryggen och fortfarande inte vill fatta.

    • Och säg sedan inte att fiskmåsar är dumma.

      Bilden visar väl en fiskmås liksom den som knycker påsen på filmsnutten.
      1980 fanns plakat på Skansen som varnade för korvmåsen. Korvmåsen var en förslagen typ som satt högt och spanade in korvätare som var lite disträ.
      Kormåsen störtdök och knyckte korven ur handen på folk. Brödet fick de behålla!

      Vid tiden då min s/y Ofelia ännu inte var stulen använde jag henne även stilla dagar på vintern. Måsarna bryr sig inte om fritidsbåtar men så började jag lägga nät ibland.
      På en gång lärde sig måsarna att om min fritidsbåt hade en balja på däcket så skulle jag bärga garnen och då vankades fiskrens. Måsar och kråkor är mycket uppmärksamma.
      T

  4. Richard
    Rättelse: ZIGENSK fågel.
    Du kunde veta bättre an att förolämpa äkta hederliga rumäner och bulgarer.
    Jag är rumän och befinner mig i Rumänien !!

    • Jag håller med Mimi N ovan.
      Det är viktigt att skilja på riktiga rumäner och bulgarer från zigenare. Har jobbat med rumäner som varit både ljusa och blåögda precis som vilka nordbor/tyskar/de gamla grekerna/romarna (européer) som helst. Trevliga, arbetsamma, ärliga och intelligenta.

KommenteraAvbryt svar