Kommunister i demokratiskt val samarbetar med muslimsk terrororganisation

INSÄNDARE. Pettersson hade för några dagar sedan ett reportage kring massakern, i samband med 45-årsdagen av Palestinska terrorn,vid OS i München 1972.

1970-talet var ett årtionde med otaliga terrorgrupper, alla med bindningar till islamska grupper. 1977 var ett sådant år,då det fullständigt exploderade av olika anslag. I Tyskland fanns det bekanta RAF (Röda armé-fraktionen),  en grupp kommunister som samarbetade med islamisterna och ville störta demokratin, och istället införa Lenins absoluta kommunism, och proletariatets diktatur.

Fem år efter München slog dessa till mot arbetsgivare-presidenten H-M Schleyer och sökte utpressa staten. Efter c:a en månad mördade man honom eftersom deras krav inte uppfylldes. Detta skedde i slutet av september 1977.

14 dagar senare genomförde i anslutning till detta fall, fyra palestinska terrorister en kapning av ett Lufthansaplan, som blivit känt under namnet “Landshut-attentatet”. I samband med denna bildades en specialstyrka av poliser i Tyskland. Denna grupp lyckades befria de 89 passagerarna och terroristerna dödades.

Två år tidigare i oktober 1975 skedde från RAF, attacken mot tyska ambassaden i Stockholm. Detta krävde fyra dödsoffer. Samtliga hade som mål att utpressa staten, och få dömda RAF-medlemmar fria från fängelset. Efter att misslyckats ytterligare flertal gånger, och tillfångatagande av deras ledande anarkister, dog RAF bort.

Nu har vi äldre nästan glömt bort alla dessa hemska dåd. Då sker i år det överraskande beslutet, att tillåta deras efterföljande skara att få deltaga som parti i valet 24/9 i Tyskland.

MLPD är deras nya namn, men med samma mål som RAF för 40 år sedan.

I Sverige ett liknande program som KPLM(r) stod/står för. Det tråkiga i sammanhanget är att ingen opponerar sig mot detta parti, eftersom de tydligen har delar av sina sympatisörer inom PK-organen, i såväl Tyskland som hos oss.

Mer på Berliner Morgenpost…

Lägger in en Video från Berliner Morgenpost (tyvärr endast tyska språket) som presenterar denna kommunistiska terrororganisation som samarbetar med PFLP (Folkfronten för Palestinas befrielse). Allt som förbyggande information.

Lasse Månsson

Klicka på kugghjulet om ni vill ha svensk text

 

7 thoughts on “Kommunister i demokratiskt val samarbetar med muslimsk terrororganisation

 1. Den kommunistiska kamarillan uppvisar av hävd och tradition en beräknande nonchalans avseende med vilka de väljer att kopulera och pokulera, så länge sängkamraterna befrämjar deras mål och mening att tillskapa det optimala samhällskaos som erfordras för genomförandet av deras rabulistiskt impregnerade utopier.

  Paradoxala och motsägande synteser är något som utmärker den verklighetsfrånvända vänstermaffian, vilken nu ingått partnerskap med såväl islamismen som den multietniskt dysfunktionella globalismen.
  Andreas.

 2. Är någon förvånad?
  Människosläktet består av olika skikt.

  Vi, i Sverige, har 87% av de som röstade, som inte har mental kapacitet att förutspå framtiden och att kalkylera konsekvens av ett handlande.

  Vi måste leva med dessa människor. “Alla människor har lika värde” –
  men allas prestation är inte likvärdig!
  Hur mäts människors värde?

  “Öppna ERA hjärtan”, är ett bra exempel på detta.

  • Det märkliga (och politiskt styrda) är att i Tyskland söker man med alla medel hindra ett parti.NPD som översatt betyder, tyska nationella partiet,som anses för radikalt på s.k. högerskalan.
   Två gånger har “de demokratiska partierna” sökt via högsta instans förbjuda dem. Båda gånger misslyckats och förlorat målen.Nu söker man strypa deras partistöd,som är inskrivit i grundlagen,för alla partier som har representant i riksdag,delstat,eller kommun.
   Tidningarna skrev före AfD`s stora framgångar dagligen negativt över NPD.
   Nu när en ultrakommunistisk efterföljare till RAF,tillåtes deltaga i valet är det i stort helt tyst i deras PK-press !

 3. Undrar hur dessa kommunister ser på sin egen framtid när de nya krafterna tagit över? Gräddfil och tack för hjälpen? Haha!

 4. Trots dess hemska terrorbrott på europeisk mark under 70-talet valde man att fortsätta med massimporten av mohammendaner fram till idag.
  Dessutom har så vitt jag vet inte ett enda europeiskt land och definitivt inte EU tagit idag mot det våld som utgår från alla de socialister/kommunister som förbundit sig med mohammedaner och plågar våra samhällen med vandalism och värre kriminalitet och samhällsförstörande aktiviteteter.

  • Nej precis som du skriver har istället, bl.a. svenska regeringen skänkt miljardbelopp, till terrorgruppen Hamas på Gazaremsan…
   Wallström som utmärkt sig som speciellt givmild och kramig,med dessa terrorister har ju därmed även svärtat ned hela Sverige,och gjort sig till ovän med enda demokratiska staten i mellanöstern Israel. ;(

Kommentera