45 år sedan massakern vid Olympiaden i München


ISLAM. Den 5 september 1972 stormade åtta palestinier, medlemmar av terrorgruppen Svarta september, OS-byn i München. De dödade två israeliska idrottsmän och tog nio israeler som gisslan. Svarta september krävde att Israel skulle frige 234 palestinska fångar.

På grund av händelsen utlystes utegångsförbud i OS-staden, och spelen fick avbrytas. Israel vägrade ge efter. Efterförhandlingar med Willy Brandt den 6 september fördes organisationen och gisslan till den militära flygbasen Fürstenfeldbruck utanför staden.

När den västtyska polisen och militären besköt Svarta september, dödade de sin gisslan på nio israeliska idrottsmän och tränare. I striderna som följde dödades fem av Svarta septembers medlemmar och en västtysk polis.

Mer om massakern i München… 

-Pettersson inser att så har de muslimska araberna hållit på. Både före och efter 1972 och terrorn fortsätter, vad de vill uppnå verkar är oklart och olika mellan olika grupper, men islam som helhet vill styra i hela världen.

I koranen finns 206 kända avsnitt som glorifierar krig och våld. I koranen som är guds oföränderliga ord finns det 25 direkta order om döda fienden och hugga huvudet av dem. Så kom inte och påstå att de muslimska kriminella terroristerna missbrukar islam. Guds krigare, jihadisterna, misstolkar ingenting, de gör bara det som Muhammed och koranen säger åt dem att göra. För att få slut på den 1400 år långa terrorn så räcker det inte med att krossa IS, vi måste reformera islam.

Islam som ideologi i sig är ett större hot än de terrorbrott som sker i islams namn. Islam är en ideologi som avvisar demokrati och mänskliga friheter.

Flatheten hos politiker är monumental. Deras synsätt att inte tala om islam som grunden till det onda är farlig.

Churchill sade om eftergiftspolitiken ”Man slänger åt krokodilerna stora köttstycken i förhoppningen att man skall bli uppäten sist!” Det är svensk politik. Vi låter oss luras och manipuleras av muslimska ledare och aktivister och ger efter för deras steg för steg taktik, eftersom varje steg verkar kort och obetydligt.

Inte ens när Stockholm drabbas av terror diskuteras islam som ideologi upp, utan man talar om eventuell kopplingar till extremister för att påpeka att islam i sig inte är något problem.

Muslimer är som vi; fredsälskande, i stort sett sekulariserade och med ett demokratiskt sinnelag. Långt ifrån alla är det. Ingenting kan vara mer felaktigt.

Vi ser mängder av våldsdåd i Europa men de är bara en droppe av alla som sker i de muslimska länderna, Kabul och Bagdad i går.


6 responses to “45 år sedan massakern vid Olympiaden i München

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: