Blivande? moderatledaren ville ha helt fri invandring


INVANDRING. Ulf Kristersson (M) var år 1996 pådrivande i MUF:s ideologi om att ”krossa välfärden med invandring”. Dåvarande partiledaren Bo Lundgren avslöjade nämligen i en uppmärksammad radiointervju följande:

”Skälet till att Ulf Kristersson och hans del av ungdomsförbundet och många andra hade sin inställning var att man ville krossa det svenska välfärdssystemet. Det ville ju Fredrik också i sin bok ‘Det sovande folket’. Det är lite hemskt att säga det men delvis förespråkade man en fullkomligt fri invandring till Sverige för att vi då inte skulle kunna bibehålla väldigt mycket av de här av de här olika förmånerna. Då skulle människor tvingas att försörja sig själva eller inte klara sig själva.”

Nåväl, det är många år sedan, och herr Kristersson kansske inte ska lastas för mycket för ungdomens synder, men läs noga.

 • Kristersson ville alltså ha fri invandring, inte för att det är bra för landet, utan dåligt, han ville krossa välfärdsstaten.
 • Dessutom skrev karln nyligen på Facebook ”Sverigedemokratern har främlingsfientliga inslag och en mörk historia som de inte har gjort upp med.”
 • Har Ulf gjort upp med sin mörka historia?
 • Har moderaterna gjort upp med sitt förflutna som inte är i klass med socialdemokraternas men nästan?

Läs gärna om Alliansens bruna förflutna på länken: Moderatledaren: En neger är en neger och en svensk är en svensk

Här finns lite annat på Ulf Kristerssons meritlista…


31 responses to “Blivande? moderatledaren ville ha helt fri invandring

 • twomturtlezwhoiswho

  Är bloggen nere?

  Gilla

 • Fd Moderat

  Nya Moderaterna Ur askan i elden. Rentfält var inte ensam Ny Moderat.
  Lita inte på dessa de har egna planer.

  Gilla

 • jan

  Ulf Kristersson var socialförsäkringsminister i alliansregeringen, som 2011 öppnade upp Sverige för massinvandring av ”kreti och pleti” med falska ID.. Sverige har blivit ett paradis för kriminella, liten upptäcktsrisk och korta straff….

  Gilla

 • Magnus

  Muffare har alltid varit radikala hatare. Allt som är norm ska krossas. De är precis lika verklighetsfrånvända som ung vänster!

  Gilla

 • Jag

  Ulf Kristersson kysste (bokstavligen) backen när den s k ”politikern” anlände till USA under Alliansens tid, för att hen Uppskattade USA så mycket!
  Förtroende?!?! Nja????
  Tillit?!?!?? Nja?!?!?
  Yrkeshögskola? JA!!
  Kåt på makt!?!? JA!!

  Gilla

 • age

  Bra om de väljer honom. Då blir SD dubbelt så stort parti.
  Kanske finns det ett hopp för vårt fosterland i alla fall?

  – Och polischefen sålde ut ytterligare en del av Sverige.
  Min känsla av att det finns större krafter bakom dessa ”misstag” är kanske inte helt långsökt?
  Vilken säkerhet har vi kvar i vårt fosterland?
  Nu har varje polis, våra skyddsänglar, ”kniven på strupen” av den yttre kraften, som är på väg att invadera vårt land.
  Vilken polis vågar agera i vårt lands intresse efter detta?

  Stöd poliserna på alla sätt du kan!
  Våra poliser är det sista skyddet vi har kvar.
  Vi måste ge något tillbaks för deras uppoffringar för oss!

  Gilla

  • :)

   Dalkarlar, samer och snapphanar är väl vårt sista hopp?

   Gilla

  • Jan Fyhrholdt

   Stödja svenska poliser? Nej verkligen inte. De bör bekämpas med alla medel. De är en värdelös samling underklass rekryterad från landssorten. Samtidigt är dessutom de flesta åklagare kvinnor, liksom resten av myndigheterna och inte minst politikerna. Avskaffa hela skiten så att hederliga och respektabla människor får en chans att överleva. Dags att införa begränsningar i demokratin så att färre idioter, bondlurkar och kvinnor kvoteras in som makthavare.

   Gilla

 • Melker

  Gammel-media tycks få sin favorit, Kristersson.
  Kampanjen har lyckats.

  Gilla

 • odalkvinnan

  De har gjort en razzia i Melilla och Marocko i en gemensam räd. De tog 7 stycken först och har häktat 5. En som är spansk medborgare(Melilla) är en ledare för denna terroristcell. Han jobbar med barn på en anläggning. De var en högriskcell säger man i ett uttalande. står i El Mundo bla med en filmsnutt, ligger ute på TV nyheterna också.
  Han kan väl ta de två som släpptes som lämpliga invandrare som kan berika en del, färdigtränade

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Tyvärr åter igen en dåre dom platsar bland andra dårarna.Hur skall det gå för Sverige ?Vad kommer dom ifrån eller är det fel på mig?Mvh Adolf

  Gilla

 • Falköga

  Nu vill Kristersson förbjuda tiggeri. Mycket bra, men lång betänketid. Åkesson har sagt det i flera år. Då har det klassats som populism och fascism. Nu är tydligen Löfven och Kristersson beredda att överväga. Men idésprutan Åkesson får som vanligt inte vara med.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Vad är egentligen dealen med ungdomsförbund och bisarra förslag och när räknas man egentligen som vuxen i politikens värld? Förbunden borde med lätthet kunna användas till att rensa bort de värsta dårarna med de mest tokiga förslag. Istället verkar det vara ett sätt att profilera sig på, att liksom studentspexa sig uppåt i hierarkin och det verkar onekligen betala sig. Vad sägs om att politiker lär sig om ansvar, till exempel genom arbete, innan de får vara med och styra landet? Är seriositet farligt i maktens korridorer, ses man som ett hot mot andras klättrande?

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Och dessförinnan, när gossen var ännu lite yngre, trodde han säkert också på jultomten och John Blund. Nu vet han bättre.

  Gilla

 • Albert

  Han har väl ungefär lika mycket trovärdighet som en gammaldags marknadsskojare, och kommer att passa utmärkt som Moderaternas dödgrävare. – En typisk sådan som skulle kunna sälja sin egen mor om det gagnade honom själv! Såg honom i Svt;s Agenda-intervju där han mest bara mumlade något obegripligt hela tiden… Helt i klass med Batra, om inte snäppet värre.
  För Sverigedemokraternas tillväxt är han dock det bästa alternativet, så jag hoppas personligen att han kommer bli vald.

  Gilla

 • Galten

  En riktig ordentlig ”liten” ful fisk och myglare.

  Gilla

 • Jenny

  Tack för allt du redan gjort för Sverige, herr Kristersson! Nu är det väl dags att du tar hand om allt du har åstadkommit och börjar att arbeta som polis!

  Gilla

 • Stenbock

  Tacksamt att detta i tid avslöjas innan valet.Ett sådant förslag kommer att ytterligare gynna oss Sverigevänner. SD kommer att få än fler f.d. M-röster.

  Gilla

 • Kurt

  Den ena token avlösas av en ny tokstolle. Mer finns inte att säga om detta

  Gilla

 • per22

  Inte en svenskhatare till. Det räcker så bra med Reinfeldt.

  Gilla

 • Lena

  Jag tror att AKB hade börjat att skaka av sig den otäcka Fredriks ondska, hon tänkte själv, hon har fött ett barn och ville givetvis sitt barns bästa.
  Det passade inte en del av de övriga i partiet så………….?
  Nu har de fått en pålitlig anhängare av Fredriks elaka tankar, det tror jag !
  Vi får se men troligtvis så sjunker siffrorna ännu mer för ”nya moderaterna”, borde göra det i alla fall.

  Gilla

 • Mimi N.

  En galning till ! Som om det inte fanns tillräckigt många galningar i detta sjukt galna land infekterat med islamsk morbus genom märg och ben.
  Känner ni inte hur illa förruttnelsen och döden luktar ?

  Gilla

 • Joy

  De är riktigt otäcka moderaterna! De har själva utnyttjat välfärden, men kan inte unna andra den.

  Gilla

 • ossie

  En ny Reinfelt på G !

  Gilla

  • Kurt

   En vindflöjel, en charlatan

   Gilla

  • Bosse

   När Kristersson var socialförsäkringsminister i Alliansen hade han inget problem med Försäkringskassan när dom frågade svårt cancersjuka vilket datum dom skulle dö.Det var fyra st fall. Kunde dom inte ange datum för dödsdagen så blev det inga pengar.I en frågestund i riksdan om denna sak försvarade han FK agerande.
   Så nu vill denne Mengele v 2.0 bli partiledare.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: