Mordlystna Muslimer Arresterade i Kuala Lumpur


Åtta Abu Sayyaf, terrorgruppsmuslimer – malaysier och filippiner – har anhållits  i centrala Kuala Lumpur,  Malaysia.

Polisen arresterade de Filippinska mordlystna muhammedanerna,  inklusive en av ledarna för Abu Sayaff, Hajar Abdul Mubin, i huvudstaden Kuala Lumpur.

Hajar, även känd som Abu Asrie, arresterades med en annan filippinsk, Abraham Embung, 29, och sex malaysier av filippinska härkomst från Sabah. (Den östra, Malaysiska delen av Borneo)

Några av de misstänkta var säkerhetsvakter och till och med medlemmar av ”Civil Defense Corp”.

 

TheStar


2 responses to “Mordlystna Muslimer Arresterade i Kuala Lumpur

  • Mimi N.

    Orkar inte mer just nu, tar en paus. Jag ska sitta och titta i repris på en film i den långfilmserien om Planet of the Apes. Har redan sett alla och tänker se dem om och om för jag finner denna parabel om samhällets förfall mycket trovärdig. Kvällens film heter Rise of the Planet of the Apes (2011) och den blev översatt ‘Invazia’ till rumänska, d v s Invasionen. Jag får se på nytt hur diktatorer och krigsherrar tillåts härska genom metoder som bryter mot de mest grundläggande regler om mänskliga rättigheter. Härskarna är svarta håriga apor, de har redan invaderat Europa …..

    Gilla

  • Mimi N.

    Idag har mitt land blivit ‘rikare’ med drygt 100 parasiter från Syrien och Irak ombord en trålare som kom iland över Svarta havet i närheten av kap Midia. Smugglarna lyckades försvinna fort, sägs det. ‘Berikarna’ skickades till ett mottagningscentrum. Det är bara början …..

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: