Illegala invandrare ska omedelbart avvisas från Sverige


INSÄNDARE. Sedan den 6 augusti i år har ensamkommande afghaner som har fått avslag på sina asylansökningar av Migrationsverket, Migrationsdomstolen och Migrationsöverdomstolen därför att de saknar flyktingskäl och som därför inte har rätt att vistas i Sverige, demonstrerat tillsammans med sympatisörer i Stockholm på först Mynttorget, sedan Medborgarplatsen och nu på Norra Bantorget med krav på att avvisningarna till Afghanistan ska upphöra, samt att afghanerna ska beviljas amnesti.

Demonstrationstillståndet har förlängts två gånger. Först förlängdes det till den 31 augusti och sedan till den 17 september. Det innebär att dessa illegala migranter, som ska lämna Sverige, får demonstrera i nästan en och en halv månad (!). Frågan är hur länge denna demonstration ska tillåtas att få fortsätta. Jag kommer inte att bli förvånad om polisen fortsätter att förlänga demonstrationstillståndet tills regering, riksdag och Migrationsverket ger med sig och beslutar att bevilja dessa illegala och icke-skyddsbehövande afghaner amnesti.
Sverige är inte första asylland för afghaner (och det gäller alla asylsökande som kommer från fjärran länder, oavsett land, oavsett ålder och oavsett om dom kommer ensamma eller med sina familjer). De har rest (inte flytt) genom en rad säkra länder på vägen till slutmålet Sverige. Ingen av afghanerna har därför skäl att få stanna i Sverige.
Många av dom afghaner som kommer ensamma till Sverige är inte från Afghanistan. De kommer från Iran och Pakistan där de har skydd och har bott med sina familjer. Några av dessa afghaner har aldrig varit i Afghanistan. Varför lämnar dom Iran och Pakistan? Afghanska asylsökande som kommer från dessa länderna och som har fått avslag på sina asylansökningar i Sverige avvisas till Afghanistan. Varför avvisar inte Migrationsverket dessa afghaner till Iran och Pakistan?
När det gäller afghanska hazarer så skriver det tidigare asylombudet Merit Wager (som har skrivit boken ”Inte svart eller vitt utan svart och vitt” som ansvariga politiker borde läsa, till exempel migrationsminister Heléne Fritzon) följande i ett debattinlägg på ”Det goda Samhället”, den 14 augusti 2017: ”Numera är allt fler hazarer i Afghanistan bättre utbildade, många innehar höga poster i samhället och folkgruppen, som ju är medborgare i landet, har samma rättigheter och skyldigheter som alla andra. En hazar, Sarwar Danesh, innehar posten som andre vice president i regeringen, ordföranden i Afghanistan Independent Human Rights Commission (AIHRC), Sima Samar, är också hazar. Flera ministrar i regeringen är hazarer”.
Vidare skriver Merit Wager i artikeln: ”När bomber exploderar eller sjukhus attackeras av talibaner så drabbas alla folkslag, alla medborgare, lika urskillningslöst. De attacker och andra våldsdåd som utförs begås dock inte av staten och är inte asyl- eller skyddsgrundande. Vore det så då skulle varje afghan (35 miljoner) inklusive alla 2,7 miljoner hazarer bosatta i Afghanistan, ha rätt att så gott som automatiskt få asyl eller skydd i Sverige”.
Enligt direktören för norska UDI (som motsvarar Migrationsverket i Sverige) Frode Forfang är det bara 2 av 34 provinser i Afghanistan som är otrygga. Så det är bara att sätta igång massdeportationer av afghaner från Sverige till de provinser i Afghanistan där det är lugnt, plus att avvisa de många afghaner som inte är från Afghanistan.
Det finns omfattande åldersbedrägerier där många ensamkommande ljuger om sin ålder och säger att de är yngre än vad de är, vilket ålderstester i Sverige och andra europeiska länder visar. Migrationsverket gör inga noggranna ålderskontroller av dom ensamkommande. Det är bara en okulär kontroll som görs. Det är först nu efter flera års extremt stor asylinvandring av ensamkommande (som placerar Sverige på överlägsen förstaplats i Europa trots att Sverige inte gränsar till dom ensamkommandes hemländer) som Rättsmedicinalverket har startat med medicinska åldersbedömningar av dom ensamkommande. 80 procent av dom som hittills har ålderstestats är över 18 år gamla.
Dessa ålderstester är inte obligatoriska. Rättsmedicinalverket skriver följande om ålderstesterna på sin hemsida: ”I dessa ärenden kan Migrationsverket begära medicinska åldersbedömningar efter samtycke från den asylsökande personen”. 
Det är mycket märkligt att dessa ålderstester är frivilliga. Hur många ensamkommande har beviljats uppehållstillstånd i Sverige på felaktiga eller falska grunder genom åren på grund av att Migrationsverket inte har gjort hundraprocentiga noggranna bakgrundskontroller av dom ensamkommandes bakgrund, ålder och flyktingskäl?
Dom ensamkommande kallas för ”flyktingbarn” av massmedia, politiker och opinionsbildare, men är ofta inte barn och inte flyktingar, utan vuxna ekonomiska migranter (ofta unga män).
Paul Nilsson
Källor:

15 responses to “Illegala invandrare ska omedelbart avvisas från Sverige

 • Finnjävel

  Självklart ska de utvisas. Vad är problemet? Det enda de har rätt till i Sverige är en stövel i arslet vid gränsen.
  Sluta fjanta nu!

  Gilla

 • Lena

  ”Den brända jordens taktik” blir det vad som återstår ?

  Gå gärna in och lyssna vad den här politruken har för tankar

  Sitter som vice president i eu, vilken katastrof att eu kom till.

  Gilla

 • mari

  Jo Jo…Dröm mera Pettersson. I denna frågan passar nog mera min mardröm in som jag hade i förrgår natt. Vaknade med ett halvkvävt skri.

  Gilla

 • Galten

  Från Jeanders bildblogg.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Gilla

  • Hönsmamman

   Obs finns även i barnstorlekar.

   Och när ska marockanerna strejka? 90% av de som skulle få bo på barnhem i Marocko visar sig vara icke-barn.

   Tänk att det finns bilder på statsministern och justitieministern när de poserar sida vid sida med bedragarna och de reflekterar inte ens över att de inte är barn. Den monumentala begåvningsbegränsningen är väldokumenterad.

   Tänk att få leva mitt i denna tid och uppleva det. Ingen hade trott dem som berättar. Det är knappt folk gör nu. Nivån är lite svår att ta in. Nivån hos politikerna. Och att vi har ett system som släpper fram denna inkompetens att ta ”ansvar”. De kan ju inte ens samtala.

   Gilla

 • xziizaa77

  .Många resebyråer/flygbolag annonserar om resor till Afghanistan som något exotiskt och intressant vilket visar på 0 krig i området 🙂

  -10 reasons why you should travel to Afghanistan–

  Gilla

 • ziizaa77

  :-

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Jag är okså ensamkommande ,jag kom ut ur morsan ensam 70 årsen.Räknas inte jag då.Mvh Adolf

  Gilla

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Samma här, för snart sextio år sedan!
   Var i urbota helvete skall vi begära amnesti någonstans?
   Till råga på allt övrigt djävulstyg är man nu också föräldralös.
   Andreas 🙂

   Gilla

 • Mimi N.

  Gott folk, varför går ni inte ut på Norra Bantorget som motdemonstranter och avslöja afghanernas bedrägeri och lögner ?
  Gör ni inte det, kommer migrationsverket att pressas och tvingas ge aporna amnesti.
  Det jag sett i filmen (Rise of the Planet of the Apes) ikväll blir snart en permanent verklighet, inte bara scener ur en skräckfilm.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Dags att demonstrera?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: