18-åring skjuten i båda låren – har svåra skador


INVANDRARVÅLD. En man född 9902 skottskadats i Årby, norra Eskilstuna. Han är skjuten i båda låren och Mälarsjukhuset beskriver skadorna som svåra. Händelsen inträffade vid 17-tiden.

– Vi tror att det skedde utomhus och har spärrat av ett stort område, säger Lennart Ahlin, vakthavande befäl vid polisen i Södermanland. Ingen har gripits och polisen rubricerar händelsen som grov misshandel.

Polisen

Om Årby på bloggen och jag har bara tagit med det lilla…

Det blir lönsamt på sikt…


10 responses to “18-åring skjuten i båda låren – har svåra skador

 • Ulv

  Jamen, Där ser ni att det lönar sig ju! nu för tiden har man stor erfarenhet av sädana intermezzo så det fixar man lätt samtidigt man gör en ren vinst pga högre omsättning/beredskap/kunskap/specialistbemanning, effektivisering av vård, nya vårdplatser, kortare vårdtider, mm. Gnällspikar.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Det kommer att kosta många skattekronor för att få honom på benen igen. En tränad skytt hade siktat 70 cm högre och fått ett betydligt bättre resultat.

  Gilla

 • Nicke

  Årby var på 60-/70-talet ett område för ‘arbetare’, svenskar som finnar och juggar. Mina morföräldrar bodde där, samt min farmor.

  Nu står området inte att känna igen, det började att förfalla redan i slutet på 70-talet/början på 80-talet. Redan då var man lite orolig när man skulle cykla igenom området eller genom tunnlarna dit. Med den senaste tidens utveckling är det ganska klart vilka som finns i Årby… Bara kriminellt slödder av olika nationaliteter och bidragstagare. Ingen som bidrar positivt till samhället på något sätt.

  Gilla

 • Peter Kostin

  I det nya säkra Sverige har aftonbladet en filmsnutt om hur man ska agera vid en skjutningar.

  http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/223165

  Gilla

 • mari

  Ja du Nordmann…….Ont krut…und so weiter…..hälsn Stefan, våran sk landsfader.

  Gilla

 • mari

  Hur kommenterar jag detta mer med ett ”Jaha” ?!?! Detta är ju sossarnas våta dröm. Detta är det H-E dom önskar oss. Den som lägger sin röst på ligisterna borde söka hjälp pgra av sin ” Icke mätbara verklighetsförankring”

  Gilla

 • Fredde

  Jag är inte förvånad. Årby är en stadsdel där inga svenskar bor.
  Genom tiderna har det varit ett invandrarområde, först finnar, sen juggar, nu mest Mellanöstern. Men det är först nu som det skjuts i området.
  Är det månne våra nya ”pensionsräddare” som ligger bakom…?
  Vad säger Eva Burman, att jag är fascist nu?

  Gilla

 • Hönsmamman

  99

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Snälla Pettersson visa inte byfånen i bild !!!Mvh Adolf

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Att vi inte lär oss,tittar på SVT agenda Ulf kristersson eller vad han Heter? Vilken jävla stolpskott han bara käblar om samma jävla skit som vi har hört tillräckligt av.Vi behöver handlingskraft att inte blir skjutningar och allt annat som svamlande politiker har ställt till.Dom måste sammarbeta över blockgränserna oavsätt politisk uppfattning.Nu är ardalan mygel flyckting en som käbblar.Snart är det dags att dra till USA ,Sverige blir dårarnas paradis,med byfåne,myglar kristersson,ardalan, osv Tack för mig ADOLF

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: