Sverige utvisar 106-åring till Afghanistan


INVANDRING OCH FEJKMEDIA. Ni ser själva rubriken, den förekommer i många tidningar, tv och radio. 106-åriga Bibihal Uzbeki ska utvisas till Afghanistan från Sverige men har varit okontaktbar sedan beskedet.

Bibihal Uzbeki, anses vara världens äldsta flykting.

Enligt Migrationsverket finns det inte något individuellt hot mot Bibikhal Uzbeki. Att hon är rullstolsburen och nästan blind ses inte heller som ett godtagbart skäl.

-Pettersson tycker det låter fruktansvärt grymt vid första betraktelsen. En blind 105-åring, nu 106 som åkt rullstol över halva världen låter det som när man läser reportagen.

I själva verket består klanen av 17 personer varav ett barnbarnet på 19 år. De har rest genom Iran (fredligt), Turkiet (fredligt), Grekland (fredligt) och resten av Europa (fredligt) för att ill sist hamna i Skaraborg och bidragsparadiset Sverige.

17 personer! Inte en 106-åring som rubrikerna tyder på. De är ekonomiska migranter, inte flyktingar från krig. Och det finns en miljard fattiga i världen…


14 responses to “Sverige utvisar 106-åring till Afghanistan

 • angelicaplacet

  Medellivslängd för afghanska kvinnor i Afghanistan är c.a 62 år – så hur troligt är det att hon skulle vara hela 106 år?

  Gilla

 • starway3

  dublinövernskommelsn?

  Gilla

 • Argus

  När skivan med ”apatiska barn” blivit sönderspelad kör vi med ”apatiska åldringar”?

  Kalla mig gärna empatilös men jag vill inte ha Långtbortistan 2.0 här. Vad som pågår i delar av Långtbortistan är ett brutalt införande av en ny monokultur. Hur kan anhängarna av multikulti ens drömma om att det skulle gå att införa i Sverige men rabiata monokultursförespråkare som part?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det som är jävligt dysfunktionella är varför inte media lyfter fram vad människor i landet Afghanistan gör i sin vardag. Hur de lever sina liv. De som inte rymmer hemifrån utan tar tag i och skapar något utifrån där de är.

  Gilla

 • Ut med alla 17 på en gång!

  ”106-åriga Bibihal Uzbeki ska utvisas till Afghanistan från Sverige men har varit okontaktbar sedan beskedet. ”

  ”Okontaktbar”! GUD så bra! Då blir det ju inga protester och gnäll, så det är ju bara att stoppa eländet ned i en postsäck, knyta till och posta fanskapet tillbaka till Afghanistan.

  Gilla

  • modernghost

   Troligtvis är hen redan avliden, då är det svårt att få kontakt. Dock plockar glada släktingar fortfarande ut henses bidrag och skrattar hela vägen till banken.

   Gilla

 • Torleif

  Skicka ner gamlingen i ån.

  Gilla

 • Erika

  Vem vet ens om hon är 106! Kanske fejk för att uppmärksammas av media. Hon är nog bara 76,5.

  Liked by 1 person

 • Hönsmamman

  Den fråga som är uppenbar är hur dessa människor kan lura iväg en människa som levt över 100 år i ett land och klarat sig och överlevt. Inhumant av släkten att utsätta henne för spektaklet/äventyret.

  Inte alla lever hundra år. En bedrift. De andra släktingarna borde lära sig av henne hur man klarar att leva i Afghanistan. Hon är beviset för att det går.

  Liked by 1 person

 • Mimi N.

  Historien är en ren parodi på asylsystemet ……

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: