Stäng

Man åt bacon framför kvinnor i slöja – Döms för ofredande

ISLAM. En 53-årig man från Stockholm döms för att ha ofredat tre kvinnor iklädda huvudduk på pendeltåget mellan Väsby-Märsta. Mannen visade upp bacon och åt det framför dem samtidigt som han ska ha sagt att han hatar muslimer.

Mannen var åtalad för ofredande och hets mot folkgrupp men friades för det senare. Tre kvinnor iklädda huvudduk hade polisanmält honom i samband med att han på ett tåg i april 2015 ska ha hållit upp bacon mot deras ansikten och ätit upp det framför dem och därefter sagt ”jag hatar muslimer, jag hatar negrer”.

Överbevisad i rätten
Två av målsägande är folkbokförda i Finland och den tredje i Kista. Mannen började äta sitt bacon demonstrativt framför kvinnorna, trots att de bytte plats följde han efter dem. Hela förloppet ska ha pågått i några minuter. Rätten anser att de tre målsägandena lämnat sammanstämma uppgifter och man har även fått in vittnesuppgifter från en tågvärd och en resenär samt sett övervakningsbilder från tåget.

Förnekar brott
Mannen ska till de tre kvinnorna betala 5000 kronor vardera i skadestånd. Utöver det ska han betala 9000 kronor i dagsböter. Mannen förnekar gärningarna och sa att han bara ville äta upp sitt medhavda bacon. Han ska ha följt efter kvinnorna på tåget för att be om ursäkt om de tog illa upp.

Åtalet om hets mot folkgrupp härrör från en separat incident i april 2016, det har dock inte kunnat bevisas att mannen i det sammanhanget skrikit ”jag hatar muslimer” och ”jävla arab”.

-Pettersson undrar hur mycket skadestånd man kan få för att bli kränkt av halalmat,   slöjor och muslimer som inte kan ta seden dit man kommit…

29 thoughts on “Man åt bacon framför kvinnor i slöja – Döms för ofredande

  1. Jag blir även provocerad av när någon konstnärsidiot häcklar den Svenska fanan, men det jublar det sällskap som av någon anledning kallar sig kulturpersoner åt.

  2. I princip kan då en man som står och äter en varm korv, som också består av griskött bli åtalad om dessa vandrande kravmaskiner känner sig provocerade av det?

  3. Personligen känner jag mig ofredad av symboler för religiöst förtryck. Lika lite som vi skulle acceptera SS-uniformer ska vi tillåta symboler för den islamistiska ockupationsmakten. SS-uniformer är i alla fall estetiskt tilltalande då de designades av Hugo Boss vilket de underligt nog talar tyst om.

  4. Är oerhört kritisk mot den förda invandringspolitiken i vårt land, skulle dock aldrig bete mig som denne idiot. Hur kan man tycka att ett sådant agerande är ok?

    • Jag själv blir oerhört provocerad av dessa vandrande klädbylte som är en symbol för starkt förtryck av kvinnllga varelser, men inte fan
      ta Domstolarna upp mitt ärende för att jag känner mig kränkt?
      Eller vad tror du Helén?

  5. För denna skitsak kan domstolarna ägna sin tid, samtidigt som man lägger ner utredningen av betydligt allvarligare brott, som våldtäkt, rån misshandel osv.
    Sverige bekräftar åter sin ställning som idioternas paradis på jorden.

  6. Nästa gång jag ser någon äta turknötter framför mig och slänga alla dessa f—-nade skal på backen skall jag polisanäala detta och begära skadestånd på 10 000.

  7. Sverige är inte Sverige längre, vi bor i ett främmande land där landsförrädarna och ondskan härskar
    Det som nu sker är ju så långt från vett och sans som det bara går att komma!
    Vi kränks, våldtas, mördas och misshandlas dagligen, men gör ändå ingenting!
    Vad är det för fel på dagens svenskar egentligen?
    I ett normalt land så skulle en folklig revolution varit ett faktum för länge sedan!
    Men här sker inte ett dyft!
    Sextio är av massiv hjärntvätt har sagt sitt!
    Janne

  8. Dessa tre muhammedaner klädda i sopsäck måste gripas och utvisas ur landet. Mannen med fläsket skall få sin dom ogiltigförklarad med hänvisning till att det var sossar som utdömde straffet och dom vet inte vad dom gör.
    Fläskmannen borde få medalj.

    • @Gtunne, Du har en poäng. Det var nämndemännen (s) som avgjorde. Då det är ett allmämt åtal, därför ska 53mannen överklaga till hovrätten. Det kommer inte kosta honom mer, utan notan går till skattebetalarna. I detta fallet betalar jag gärna.

  9. Jag hatar muslimer lika lite som jag hatar apor. Däremot hatar jag det svenska menlösa och amöbalika folket som inte gör ett Skit för att hänga femtekolonnare och islamapologeter i närmsta lyktstolpe.

  10. Civil olydnad löper ej sällan parallellt med civilkurage, det vill säga förmågan att stå för sitt ställningstagande och avisera sitt missnöje offentligt – något som är oundvikligt i svenska folkets kamp för att bevara den egna kulturen och icke minst identitet och värdighet.
    Protester av detta ickevåldsprofilerade slag kommer att bli allt vanligare ju mer förbittringen sprider sig inom olika samhällslager och sociala schatteringar som vaknar till insikt och av ren självbevarelsedrift beslutar sig för att agera.

    Civilmotståndets maktinflytande och värde får aldrig underskattas.
    Detta är de politiska potentaternas ultimata fasa – mardrömmen att förlora manipulationsmakten över folket.
    Andreas.

  11. 24.000 kostade detta honom.

    Jämför det med vad ”pensionsräddaren” fick efter ha gripit tag i bussratten och försatt 50 personer i livsfara: 3000 kr i böter.

    Det finns ingen röd tråd i rättvisan längre…

    • Och dom 3000 kr han fick i böter kommer han aldrig att betala.För han kommer aldrig att ha dessa pengar.Att döma dessa till böter förstår jag inte .Det blir vi skattebetalare som får betala hans böter.

  12. Jag äter själv inte kött från gris men jag är varken judinna eller muslim. Men dessa muslimer är oerhört lättkränkta och försöker tvinga sig på andra etniska grupper här sin kultur. Som den gången när jag satt på en badstrand en vacker sommarkväll iförd i en ärmlös blus och knälång kjol med nakna ben. Två heltäckande kvinnor passerade förbi mig och tittade på mig med avsmak och det hade gester som de ville spotta på mig. Sedan gick de ner i havet och badade med kläderna på.

    En annan gång i centrala Malmö under Malmöfestivalen kom det en äldre muslimsk man( en klanledare) med massor av täckta kvinnor som släptåg. Han tittade på mig med avsmak och sade något till kvinnorna i släptåget om mig. Varför ger inga myndigheter dessa obligatoriska introduktionskurser i svensk kultur och sociala koder att man får ta seden dit man kommer.

  13. Jag blev en gång, för en tid sen, utsatt för en berikare som käkade vitlök mitt framför näsan på mig. Trodde han att jag var en vampyr som skulle fördrivas ? Jag kanske skulle ha blivit kränkt och begärt skadestånd.

KommenteraAvbryt svar

Back to top
Exit mobile version
%%footer%%