Bodström kritiseras för bild i fjäderskrud men hånet mot nordborna fortsätter


IDIOTI. Stockholms nya landshövding Thomas Bodström får kritik efter att han poserat på bild iförd fjäderskrud som för tankarna till amerikansk ursprungsbefolkning. Bilden togs i samband med en intervju på radiostationen Mix Megapol.


Både i kommentarerna till programledaren Gry Forsells Instagrambild och från en professor får den tidigare S-ministern kritik.

– I en amerikansk kontext skulle detta vara omöjligt i dag. Det är inte acceptabelt, säger Gunlög Fur, professor vid Linnéuniversitet och expert på urfolksfrågor, till SVT.

Hon säger att det är problematiskt att ta över stereotyper och tro att de är oskyldiga när de kommer till Sverige.
– Det här är väldigt känsligt för nordamerikanska urfolk och det har inte med enskilda tillfällen att göra, utan det här ingår i ett systematiskt sätt att framställa ”indianer”.

-Pettersson säger att mycket kan man kritisera Thomas Bodström för men det här larv som kanske passar SVT. Ett riktigt medieföretag hade ju tagit upp alla karikatyrer och hån mot oss nordbor och våra förfäder…

År efter år hånas vi av SVT och andra…

 


13 responses to “Bodström kritiseras för bild i fjäderskrud men hånet mot nordborna fortsätter

 • compulsoryunion

  Hen får 1 miljon per process genom att vara gängmedlem i samhall Advokat samfundet, och sitta och runka afghaner som gruppvåldtagit.

  Gilla

 • Sven T

  Är inte detta väldigt mycket att göra en höna av en fjäder?

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Högst besynnerligt resonemang som levereras från det politiskt korrekta och hysteriskt värdegrundsreligiösa lägret – icke minst vid betänkandet av den reverserade rasism som uppträder då utomeuropeiska migrantrepresentanter låter sig fotograferas i genuint svenska folkdräkter och till och med framträder ekiperade i islamismens mest framträdande emblem i renodlat kyrkopolitiska sammanhang.

  Globalistkotteriet anser givetvis att samtliga etniska svenskar genom hävd och födsel gjort sig förtjänta av de massimporterade rabulisternas svenskfientliga gliringar och förutsätter att vi kollektivt accepterar den konstruerade skuldbeläggningen som lydiga kuvade ärkenöt.

  Skulle vi inte reagera på denna systematiskt tillämpade respektlöshet vore vi alla intellektuellt och moraliskt avtrubbade samt avskärmade från verkligheten i samma omfattning som våra makthavare.
  Andreas.

  Gilla

 • Mjölner

  På bilden av nya Vikingarna! Jag vill bara tala om att det är Lim-Erik som sitter längst till vänster, fortfarande aktiv. Spelade keyboard i Vikingarna. Bodström skall vi inte tala om.

  Gilla

 • Tony

  Han liknar en Sosse Mohikan.

  Gilla

 • Stenbock

  Nu har ni sluppit mina kommentarer i över en vecka…Väl tillbaka i Absurdistan väckes på nytt gamla minnen,kring vår inskränkta kultur.
  Inte för att jag trodde något skulle förändras till det bättre,nu har snarare censuren och presslögnerna (läs Mellin) stegrats ytterligare !
  Läste just att man gör sig sorger över de ” svenska” IS-terrorister,som lyckligt ankommit till sitt Paradis.Dessa lär inte ha tagits bort ur folkbokföringen utan ingår fortfarande i det tal som dagligen genom kriminella importer stiger, i detta dårarnas land. Vad jag annars upplevt under min utlandsresa,återkommer jag senare till, i nya kommentarer….

  Gilla

  • NisseBerra

   Fortfarande kvar i folkbokföringen..?? Är man förvånad, då kan ju släktingarna medelst bankomatkort lyfta ut bidrag (läs: mina pengar) fortsättningsvis också. Även om de ankommit Paradiset. Konstigt att all världens pack vill hit, verkligen konstigt….

   Gilla

 • NisseBerra

  Bodström, ja….. Han blev ju känd mest pga av sin far Lennart Bodström (S), bl a fd. TCO-ordförande…. Sedan har han surfat vidare på det. Han var väl inte ens med i partiet när han blev utnämnd första gången som minister, vill jag minnas.

  Gilla

 • Albert

  Verkligen upprörande!

  Döm honom till livstids fängelse vettja, för hets mot folkgrupp!
  Hade själv en liknande skrud som barn. Hoppas nu innerligt att det inte finns några bildbevis kvar på detta, för då ligger man väl risigt till i dagens Stalin/Orwell samhälle.

  Har ”Allra-affären” blivit helt bortglömd nu? Pensionsfondbolaget (där Bodström satt i styrelsen) som lurade till sig miljarder och höll sig med lyxbilar och egen helikopter? Skulle inte förvåna om politiker kommer undan med mord också. Helt straffimmuna verkar de vara.
  Bäste kompis med storbedragaren Jan-Emanuel (S) är han ju också, (vilken han brukar hjälpa när det krisar till sig med hans skumraskaffärer).

  Man borde låsa in dem båda i någon övergiven gruva, där de kunde få använda återstoden av sina liv till att begrunda sina förbrytelser mot Sverige och dess befolkning… (+ Reinfeldt, Ulf Kristersson, Göran Hägglund, Maud Olofsson m.fl.).

  Gilla

 • Tony

  Men jag blir väldigt förolämpad av alla hel och halvidioter som härjar i Monopolföretaget SVT/SR, där dom dessutom blåljuger om att dom är politiskt neutrala.

  Gilla

 • Thomas

  Ingen vettig svensk blir förolämpad av att förfäderna var vikingar.
  Och ingen Indian är väl sur över att han är Indian.

  Måste vara svårt att skämmas över sin hudfärg och bli förolämpad varje gång han får frågan om han vill ha sitt kaffe svart eller vitt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: