Zahra är fånge i ett upplöst äktenskap

ISLAM. Skilsmässan i tingsrätten räcker inte. För att bli fri krävs att den även godkänns enligt sharialagen som gäller i det forna hemlandet. Zahra är en av de muslimska kvinnor i Sverige som är fångna i sina före detta äktenskap.

Zahra och hennes exmake är skilda enligt svensk lag, men mannen vägrar befria henne från deras muslimska äktenskap. Han har lurat, utnyttjat och förnedrat mig. Vi är skilda, ändå är jag formellt fortfarande hans fru, säger Zahra, en snart fyrtioårig kvinna i blus och kavaj…

– Sedan får vi inte läsa längre ser Pettersson för Sydsvenskan använder betalvägg och då blir det ingen länk.

Det märkliga är att i Sverige för muslimska församlingar som förespråkar sharialagar i Sverige statsbidrag, vi har haft islamister i regering och riksdag, vi har en man som förespråkar rätten att spöa sin hustru som skolledare i vårt land, vi har det ena med det tredje men våra politiker och journalister kryper för islam…

Vi har facit, varför ljuger ni för oss om islams steg för steg taktik?

20 thoughts on “Zahra är fånge i ett upplöst äktenskap

 1. Vad har våra notoriska radikalfeminister att säga om dessa ideliga övergrepp på försvarslösa fruntimmer i utsatt beroendeställning?
  Förmodligen inte ett förbannat dugg, eftersom denna problematik sorterar inom kolumnen för ointressant information som icke gynnar den heliga värdegrundshysterin.
  Således fortsätter de eljest högljutt kacklande globalistkalkonerna att negligera olika former av vardagsterror och barrikadera sig bakom obskyra genusvetenskapliga floskler och tankekonstruktioner av noll och intet värde för att få sitt lilla livspussel att gå ihop.
  Andreas.

 2. En muslim i Sverige har problem med islamska lagar som förfördelar en annan muslim i Sverige.
  VARFÖR SKA JAG BRY MIG MER OM ISLAM
  ÄN ISLAM BRYR SIG OM SVERIGE?

 3. I första hand är det exmaken som ska klandras.
  Om han inte jävlades med henne skulle en skilsmässa snart vara avklarad.

  • Nej Mia! I första hand är det muslimska lagar som ska klandras.Exmaken lutar sig så klart på muslimska lagar där han får stöd. Zahra är inte ensam. Så här ser det ut för alla muslimska kvinnor som vill skilja sig.Om du tittade på DOX igår så ser du hur dessa kräk bär sig åt. Också hon hette Zara och kom ensam till Sverige.Men var så dum att hon fick sin make till Sverige också.Hon hade slängt slöjan,hade ett fritt liv,målade sig,hade västerländska kläder.Men när han kom hit då var det stopp.Nu levde hon som i ett fängelse.Hade flyttat men vågade inte gå ut. Alla dessa kräk är likadana.Om du inte tror på detta så är väl bästa sättet för dig också att ingå äktenskap med nån av dessa trevliga herrar.

  • Mia ! Nämn något som är bra med islam ??? Gärna något också som tillför vårat land positiva effekter !!!

   • Gläfsa ? Det är svårt att gläfsa när man är upptagen med att gnaga på köttbenet. Och denna “Mia” är en fett köttben att gnaga på när hen är ute och cyklar.

   • Att jag skriver fakta om en skilsmässa mellan muslimer betyder inte att jag tycker islam är bra. Jag har aldrig tyckt om den religionen.
    Det är något ni fått för er för att jag inte hatar muslimer.

   • Mimi N.
    Tror att du kan finna denna länken mycket intressant, muslimskor i UK , vilken skrämmande aggressivitet de besitter, de är helt rabiata !

  • Men du röstar på parti som vill ha hit islam . Hur får du ihop detta när du inte gillar Islam ??? Särskilt med tanke på hur det ser och hur mycket värre det kommer bli.. vad är det som är fel i huvudet på dig ?

   • Lena
    Du har rätt, de kan mörda med blickarna – var och en av dem är allahs ändtarm !

 4. Är det möjligen så att fler och fler förstår sanningen om sekten som invaderar vårt land?

  Är det möjligen så att fler och fler förstår att börja skydda vårt fosterland mot sekten som invaderar vårt fosterland?

  Är det möjligen så att fler och fler blir drabbade av sekten som invaderar vårt fosterland?

  Är du också rädd?

  • I vissa fall gäller hemlandets civilrättsliga lagar även i Sverige. Kommer inte exakt ihåg alla turer och hur. Men så är det. Och sharialagarna förväntas få mer plats i svenskt rättsväsende. Det finns forskare som lägger fram rapporter om hur det ska gå till och vilka fördelar som finns. Så det handlar ju bara om demokrati, majoriteten bestämmer om Sverige får en större muslimsk befolkning.

 5. Vakna Sverige, det kan inte fortgå längre.Vi är inte muslimsk land,vill inte bli det heller.Vi är kristna,inte för att jag är troende men vi har haft kristendomen i 1000 år. Det har funkat.Det finns muslimska länder varsågod flytta dit hej då eller Salem alejkum. Tack för mig ADOLF

  • Jag har också slutat bry mig. Media har ropat “Vargen kommer” alldeles för många gånger. Den enda lösningen på problemen som följer med asylmottagningen verkar vara att inte ha någon asylmottagning.

Kommentera