Åttonde våldtäkten i Linköping på två veckor

VÅLDTÄKTER. En kvinna i 30-årsåldern misstänks ha blivit våldtagen i Linköping under natten mot söndagen. Den misstänkte gärningsmannen, även han i 30-årsåldern, kunde gripas tack vare att förbipasserande larmade polisen. – Vi hade polispersonal väldigt nära, de var på platsen inom ett fåtal sekunder och blev själva vittnen till händelsen, säger Lars-Göran Nilseryd, vakthavande befäl vid polisregion Öst, till Corren.

Polisen skriver på sin hemsida att utredning pågår och att mer information inte kan lämnas i ärendet just nu.

Det är den åttonde våldtäkten i Linköping på bara två veckor. Om det finns något samband mellan dessa kan dock inte polisen svara på i nuläget.
– Det är för tidigt att säga någonting, vi håller på att jobba i ärendet just nu. Det måste utredningen visa om det kan tänkas finnas något samband, det har ju varit på lite olika platser, säger Lars-Göran Nilseryd.

-Pettersson skulle bli mycket förvånad om det inte finns ett samband mellan alla eller de flesta av dessa våldtäkter. Tyvärr verkar det som kvinnorna varit blinda eftersom vi inte fått något signalement…

Lite konstigt är att polisen uppmanar kvinnor att inte uppsöka osäkra platser. Ska de lämna Sverige?

14 thoughts on “Åttonde våldtäkten i Linköping på två veckor

  1. Vi måste ju förstå dessa 17 åriga ”barn” (30 år), som tvingats hit som soldater.

    De fick inte ta sin familj med sig, sina 4 barn och hustrun + 48 övriga ”nära” släktingar.
    Klart att de måste förlusta sig med svenska kvinnor.

    Felet är inte deras, (apor gör lokadant) – felet är regeringens, som låter dem komma in i vårt land och röra sig fritt bland normala människor.

    Jag är rädd!
    Känner du dig trygg?

  2. Väljer man en pajas till högsta höns så får man en pajas, precis som när man tar hit Mellan Östern så får man Mellan Östern, med allt vad det innebär.

  3. Gator, torg, parker och restauranter-no go zoner för svenskar. Svensken ska endast arbeta och betala skatt. När arbetsdagen är slut så ska svensken åka hem direkt, lägga sig tidigt och vara redo att leverera max för våra politiker och nyadel. Rättsväsendet gäller inte svensken. Blir svensken drabbad så beror det på att svensken har varit oförsiktig, naiv och vistats på fel ställe, annat ställe än arbetet och hemmet. Då får svensken skylla sig själv.

  4. Varför lägger man så stor vikt vid just åldern på gärningsmannen?
    När man totalt skiter i utseendet på figuren, men man kan nog utgå ifrån att det inte är en vit medelålders Svensk man, för då hade där funnits både bild och namn. Men man fokuserar bara på gärningsmannens ålder,
    och med tanke på att i dagens Sverige där gamla gubbar blir kallade barn så är kanske gärningsmannen inte ens tjugo år?
    Offret hade säkert kunnat berättat, och Polisen också om man inte varit bakbunden av fånet till rikspolischef!

  5. Det är bara för svenska tjejer att börja vänja sig vid att stanna hemma om dom inte har burka på och en manlig släkting med!

    2018 har ni sista chansen att fortsätta med det liv ni har haft!

  6. Och i natt har det förstörts ett stort antal bilar i Malmö igen, i bilbränder.
    Får man gissa att det är en ”pensionsräddare” som varit i farten igen?

    Sverige har aldrig varit tryggare, hälsar B-kändisarna från Cafè Opera.

KommenteraAvbryt svar