Vänstern och ”flyktingbarnen” ska våldta Hanif Bali och hans flickvän, mor och far


INVANDRING. Hanif Bali, från Iran och moderat riksdagsman, har råkat i onåd hos vänstern och ”flyktingbarnen” för att han tycker att svensk lag ska följas och att de som fått avslag ska åka hem. Minns ni när Vänsterpartiets Rossana Dinamarca lyckades sätta en man i fängelse tre månader för att skickat sex-sms till henne. Här ska Hanif Bali plus hela hans familj våldtas plus mycket mer, men det är rätt lugnt i media. 

Hanif Balis Twitter

-Pettersson vet att Aftonbladet, Expressen, Anders Lindberg och många fler brukar uppmana SD att ta ansvar för sin svans. Undrar vilket ansvar hatmedia har för sin svans?

 


28 responses to “Vänstern och ”flyktingbarnen” ska våldta Hanif Bali och hans flickvän, mor och far

 • Hanif Bali längtar efter Twittervänstern | Petterssons gör skillnad!

  […] INVANDRING. Hanif Bali, moderat riksdagsledamot som tycker att de illegala afghanerna på Medborgarplatsen som har fått avslag på sin asylansökan ska åka hem. Det har han tidigare fått höra en del om, som när Vänstern och ”flyktingbarnen” ska våldta Hanif Bali och hans flickvän, mor och far. […]

  Gilla

 • William

  Jag tycker hanif Bali är ett skithus.man skriver inte så där.han vill bara vinna poäng.så hanif fuck you little man.vilka djävla idioter det finns. Han får skylla sig själv.djävla pucko.

  Gilla

 • Fredde

  Bra kommentar där:
  ”Märklig argumentation från araber. De föraktar homosexuella men utövar gärna homosexuella tjänster som straff!”

  Isabella Lövin (MP) säger idag att (M) måste stänga dörren till (SD). ”-Vi får inte vara naiva. Vi får aldrig ge högerextremisterna politiskt inflytande.”

  Jag undrar vilka som är värst:
  de som vill beskydda Sverige eller de som vill importera våldtäktsmän, mördare och lycksökare?

  Gilla

 • Roland Holmgren

  Hanif Bali tack för din korrekta analys av den blodtörstiga vänstern . De är vämjeliga i sin trångsynthet . Tach fördin kamp mptt mörkrets lakejer . Ps ber för beskydd för din familj fast jag inte tror att du är troende så uppskattar jag din rakrygghet och det bästa jag tror jag kan göra för dig är att be för dig och din familj . Därför gör jag det kram mvh Roland

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vilken veritabel orgie i psykopatiska och undermåligt formulerade hot!
  Vad allt tvingas inte dessa arma människor utstå i fråga om mediala attacker, avfyrade från socialt och mentalt dysfunktionella individer?

  Hanif Bali torde vara begåvad med ett särdeles imponerande mått civilkurage och vanligt djävlar anamma för att hålla stånd mot de fientliga styrkor som överhuvudtaget inte skall befinna sig inom rikets hank och stör.
  Andreas.

  Gilla

 • SvenskMan77

  Vem betalar för deras mobiler….skriver man så idiotiskt så kan man knappast betala för en mobil .eller abonnemang eller vad det nu än är.

  Gilla

  • Joy

   De har väl ”lågbudgetleverantören” Halebop. Bara reklamen för Halebop visar vilken målgrupp man vill ha!

   Gilla

 • introvert

  Att hitta på det mest vulgära och insnöade språk bekräftar avsändarens
  intelligensnivå! Att vänsterelementen sjönker är det inget tvivel om. Pajas-konster! Födda med två fungerade hjärnhalvor kan inte låta bli att tricksa
  med reptilhjärnan.

  Gilla

 • Hönsmamman

  De har därmed bekräftat nivån på sitt engagemang i ett samhälle. De är oönskade överallt och det är inte svårt att se varför.

  Och avslöjar synen på Sverige som en gottebutik som alla ska ha rätt att ha fri tillgång till.

  Säpo borde intressera sig för dem och skyndsamt sätta dem på en plats de förtjänar.

  För mig är det obegripligt varför de inte åtalas för bedrägeri gällande hur de utgett sig flr att vara under 18 år i syfte att komma i åtkomst till ekonomiska förmåner. Det språk de har kring synen på sex känns inte som något de utvecklat genom svensk kultur. Den har drag av kvinnoförtryckande kultur som härrör från en tid vi lämnat bakom oss. Nolltolerans.

  What you see is what you get! WYSIWYG

  Gilla

 • Krister karlsson

  Hanif till ny moderatledare 😀

  Gilla

 • Jhonsson

  Intelligensnivån hos dem, som hotet är nog imte mycket att skryta med.
  De ingick ju i det, som regeringen kallade kompetensregn.

  Gilla

 • OPete

  Stå på dig Hanif !!! Moderaterna behöver en stark ledare . Ynkligt att läsa sådan skit ! Det bästa för detta land eller rättare sagt för att rädda riket är att slänga ut invandrare som inte vill anpassa sig eller göra rätt för sig . Dessutom allt vänster pack o miljöpartister för dom vill inte heller att Sverige ska må bra !!!!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Fängelse för sex SMS? Borde ha dömts till vård!

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Dinamarka är inte Sveriges dinamarka, vem fan vill ha sex med Henne? Möjligen ensamkommande gubbarna.Hon kan dra till Kuba med sina gubbar.Mvh Adolf

  Gilla

 • Tony

  Är det inte snart dags för DUMVÄNSTERN som fungerar som rövslickare till Islam att skriva sina hotelser på Arabiska,? Skulle det vara så illa att Islam får makten i landet, så kommer alla små vänster löss bara att få
  agera tjänstepersonal som skoputsare eller på sin höjd Te kokare, fast det begriper inte vänstern, det som så mycket annat!

  Gilla

  • Cinna

   I Iran hängdes kommunisterna i lyktstolparna när revolutionen var klar och islamisterna inte längre hade nytta av dem.

   Gilla

  • Kalasbetalaren

   Påminner om Iran! Vänstern fick agera som islams nyttiga idioter, för att sedan dingla från lyktstolparna när dom inte längre behövdes!

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Skrämmande.

  Kämpa på och stå upp mot de odemokratiska krafterna, Hanif Bali.

  Förslag till Rossana Dinamarca och Veronica Palm, som nu bör nu starta en manifestation för Hanif Bali.

  Om de nu har någon som helst heder kvar i kroppen.

  Gilla

 • svensson

  Det är konstigt att våra så ”välutbildade pensionsräddare” inte har något annat att hota med än att ”kn..la alla ” verkar inte särskilt intelligent tycker jag. Men det har vi ju sett ända sedan de började välla in att sex i alla former på allt levande är det enda som existerar för dem. Om moderaterna väljer Hanif Bali till ny ledare kan jag börja fundera på att gå tillbaka till M men endast då. Stå på dig Hanif.

  Gilla

 • Mm

  Ja vad kan man säga. Vänsterns slödder är inte att leka med. Moderaterna har ju tagit hit de små liven=krigsmaskinerna. Lycka till 7 klövern.

  Gilla

 • Sam

  Hanif = Moderatledare

  Gilla

 • nosferatu

  Stå på dig Hanif.
  Med tanke på debatten om näthat, om straff som delats ut till de som hatar, finns inga andra åtgärder än fängelse för dessa importerade glin.
  Ha koll på hur polis och andra myndigheter hanterar detta.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: