Illegala barnfamiljer arresterade och bortförda av polis från kristet läger samtidigt som hundratals illegala muslimska män härjar fritt i Stockholm


INVANDRARBROTT. Illegala ”papperslösa”  invandrarfamiljer som deltog i ett kristet läger i skånska Kågeröd, arrangerat av Svenska Kyrkan fördes bort av polis under fredagseftermiddagen.

– Det var obehagligt och skrämmande, inte minst för barnen som redan är väldigt utsatta, säger Per Kristiansson präst vid Svenska kyrkan.

Enligt ett pressmeddelande från Svenska kyrkan gick polisinsatsen lugnt till men man kritiserar polisen för att ”inte längre respekterar att kyrkan är en trygg plats för alla”.

Polisen uppger att 16 personer blivit omhändertagna enligt utlänningslagen men vill inte närmare kommentera händelsen. Det var c:a 30 poliser i tio polisbilar på plats. Ibland finns resurser.

-Pettersson noterar att barnfamiljerna gjorde en tabbe. De borde ha satt sig bland de hundratals illegala muslimska afghanska desertörerna och de hundratals illegala muslimska kriminella marockanska ”gatubarnen” på Medborgarplatsen i Stockholm, då hade de fått varit i fred…

Förresten, de kanske arresterar riktiga barn i Stockholm också…

Kristna flyktingar förföljs i Sverige


14 responses to “Illegala barnfamiljer arresterade och bortförda av polis från kristet läger samtidigt som hundratals illegala muslimska män härjar fritt i Stockholm

 • Debatt i SVT: Ska polisen följa lagen… | Petterssons gör skillnad!

  […] saknar laglig rätt att vistas i Sverige omhändertas. Kontroll genomfördes bland annat på ett av kyrkans familjeläger i helgen, där 16 personer […]

  Gilla

 • per22

  Detta visar ännu en gång på socialdemokraternas nära koppling till muslimska brödraskapet.

  Liked by 1 person

 • Gränspolisen: Det finns inga fredade zoner | Petterssons gör skillnad!

  […] I går skrev vi om att illegala barnfamiljer arresterats och blivit bortförda av polis från ett kristet läger i skånska Kågeröd, arrangerat av Svenska Kyrkan, och att de fick en hel del kritik för […]

  Gilla

 • William

  Det verkar väldigt egendomligt.varför kan inte kristna barn familjer få vara ifred?men uppenbarligen så ska man lägga fram röda mattan åt islam.som inte alls är en religion i mina ögon.utan en lagbok.som bygger på förtryck mord och krig.Kristus kom med kärlekbudskapet, medan Muhammed kom med krig.det är ju sanningen.tycker det är dags att markera vilken tro som råder i vårt land.

  Liked by 1 person

  • Argus

   Är det klarlagt att det var kristna som polisen grep för att avvisa? Svenska kyrkan är inte så nogräknad nuförtiden och muhammedaner har inga fördomar mot kristna, så länge de själva är i minoritet och det ger dem något.

   Gilla

 • Jhonsson

  Barnfamiljer är naturligtvis mycket enklare för polisen att ta hand om, än ett gäng unga män i sina bästa år.
  Det är väl efter den metoden dagens polis arbetar. De tar de lätta jobben, de andra får vara.

  Liked by 1 person

 • Kalle Anka

  Sverige är micket bra land,jak hämtar pengar från ett hål i väggen, bostaden bra barnbidrag micket fint. Tack snälla Svenskarnat. Hälsningar Mohammad.

  Liked by 1 person

  • Dumstruten

   Det är inte unikt för Sverige att ta ut pengar ur ett hål i väggen. Detta förekom inte i några länder under medeltiden, en tid som är ett föredöme för många länder än idag. Profeten tycks inte ha varit särskilt visionär eftersom han inte kunde föreställa sig alla de tekniska finesser som det västerländska samhället har utvecklat. För att inte tala om att vissa tycks ha svårt att anpassa sig till sin samtid och omgivning. Det är begripligt att en relativt enkel konstruktion som bankomaten imponerar på sådana som har medeltidens religiösa föreställningar som sin kompass.

   Bättre ett hål i väggen än ett hål i huvudet.

   Gilla

 • Greger

  Polisen i Skåne är helt enkelt inte lika mesiga som polisen i Stockholm.

  Gilla

 • Olle

  Antingen vågar polisen bara agera mot barnfamiljer, då demonstrationen i Sthlm är en krutdurk och har uppbackning av våldsvänstern, eller så har regeringen ( eller några andra höjdare) sålt ut Sverige ( eller Västeuropa ) till den muslimska världen.
  ( Innan ni avfärdar det sista som konspiration, så fundera en stund på hur våra ledare beter sig…)

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Besynnerligt att Svenska Kyrkan plötsligt ger sken av att vilja värna om kristenheten! Detta månde gå stick i stäv med den kulturfascistiska ärkebiskopens rekommendationer, oaktat vurmen för det gränslösa flyktingmottagandet uppenbarligen varit en avgörande faktor.

  Skulle icke förvåna undertecknad om tipset till polisen kom från en av alla de falska prelater som maskerat sig i prästkrage och i lönndom hoppar jämfota av förtjusning över kyrkans historiska medlemsförluster.
  Detta manfall ger nämligen ökat utrymme för värdegrundsfrälsta kättare att agera i enlighet med globalismens nationsfientliga agenda, utan att riskera nämnvärd kritik.
  Andreas.

  Gilla

 • Allah akbar säger Stefan Löven!

  Absurdistan i ett nötskal!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: