Vi kommer att betrakta dig som aktiv fascist och således ett legitimt mål för vår verksamhet


VÄNSTEREXTREMISM. AFA, Antifascistisk aktion, som enligt Säpo, näst efter islamister, är den organisation som mest hotar demokratin i Sverige. Den kriminella och fascistiska terrororganisationen har hackat Nordiska Motståndsrörelsens, NMR:s, kundregister och hotar nu oliktänkande med våld mot person och hem om den drabbade inte rättar in sig i extremvänsterns åsiktskorridor. 

Givetvis är AFA polisanmälda, även om hoppet att det ska leda till något efter som medias ”gullungar ” brukar komma undan med sitt våld.

AFA är inte främmande för att använda våld mot alla som de anser är emot den nuvarande samhällsordningen. AFA tycker att våld är legitimt mot dem de inte gillar och att det då sker i självförsvar.

Nordiska Motståndsrörelsen utnyttja sin grundlagsskyddade rätt att demonstrera i Göteborg den 30 september. En del journalister, bland annat Aftonbladets Anders Lindberg anser att de ska förbjudas demonstrera. Herr Lindberg har tydligen glömt att för drygt 100 år sedan hindrades socialdemokraterna att demonstrera för att de hade ”fel” åsikter. Man kan tycka vad man vill om NMR, men hindrar man dem som inskränker man demokratin.

Nåväl, Pettersson har fått ett mejl från en av Nordiska Motståndsrörelsens kunder med en kopia på AFA:s utskick. Ni kan läsa själva nedan, det är dags att Säpo och polisen tar tag i denna kriminella organisation…

Hej!

Detta mejl hade du säkert inte väntat dig, men det har kommit till vår kännedom att du beställt varor från en nazistisk webbshop. Webbshoppen i fråga tillhör Nordiska motståndsrörelsen och ligger på domänen Nordfront.se.

Vi i AFA Skaraborg vet precis vad du har handlat, när du har handlat och till vilken adress du har har fått dina varor. Vi är inte intresserade av en diskussion med dig om dina politiska åsikter, yttrandefrihet, vem som använder din mejl eller vilka ädla motiv som egentligen låg bakom din beställning.

Du har nu 3 alternativ:

 1. Du bränner dina varor från Nordfront, fotar detta och skickar bilden/bilderna via mejl till oss. I mejlet vill vi också att du författar en kort rad där du lovar att aldrig stötta nazistiska projekt igen. En T-shirt, bok, affisch eller ett klistermärke brinner lätt, så det blir en enkel åtgärd för dig.
 2. Om du varit i kontakt med organisationen Nordiska motståndsrörelsen kan du också lämna information till oss om aktivister eller aktiviteter via mejl.
 3. Om du inte väljer något ovanstående alternativ, alltså inte kontaktar oss överhuvudtaget, kommer vi att betrakta dig som aktiv fascist och således ett legitimt mål för vår verksamhet, både på gatan och på internet. Vi kommer informera arbetsgivare, vänner, föräldrar, grannar osv. Du kommer också figurera i artiklar på vår hemsida. Förutom detta riskerar du alltid att någon dyker upp vid ditt hem, när du är på krogen, när du handlar osv.

Väljer du alternativ 1 eller 2 glömmer vi dig och din lilla flört med den nazistiska rörelsen och kommer precis som du att betrakta det som något du lagt bakom dig.

/Antifascistisk aktion Skaraborg

-Pettersson vill tillägga att AFA består av slynglar som kallar sig arbetarklass men aldrig arbetat och betalat skatt. De vill ge bort allt som andra skapat med en slogan allt åt alla. De fattar inte att om alla levde som dom gör så skulle vi alla gå omkring i trasor och svälta…


31 responses to “Vi kommer att betrakta dig som aktiv fascist och således ett legitimt mål för vår verksamhet

 • Tobias Lindberg

  Ni benämner AFA som den ”kriminella och fascistiska terrororganisationen” och liknar på en av bilderna dagens AFA med gårdagens nationalsocialister. Kan ni inte sluta med dessa trötta och felaktiga mantran? Fascism och nationalsocialism handlar inte om att tysta sina motståndare med våld eller hot om våld.

  Ta och läs på lite om dessa ideologier innan ni försöker att beskriva dem!

  Gilla

 • gamgubben

  Sover SÄPO? Det här är väl bränsle för dem om de vill starta en brasa under baken på AFA.

  Gilla

 • larslindblog

  Polisen har teknik , kunskap , möjlighet och skyldighet att ingripa , men gör det inte. Vad drar vi för slutsatser av det ???
  Brott mot medborgerlig frihet är ett lagrum som kunnat användas.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Håller med tobbe 500102.Föredrar ak 47 funkar i alla väder,sen har jag glömt att den har 7.62 eller någon annan ammo? Trotts allt jag är 70 och kan inte komma ihåg allting.Men jag kommer att försvara mig så länge jag lever.Mvh Adolf

  Gilla

 • tobbe500102

  Man är 65+ och har klarat av det man ska. Jodå, jag handlar från Nordfront och jag läser ”Nya Tider”. Det tänker jag fortsätta med. AFA är välkomn att besöka mig och min 9 mm, för jag tänker att ett gäng sönderskjutna knäskålar på svin, kan vara värt ett år på anstalt. Skulle faktiskt kännas som en bonus.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Ett exceptionellt exempel på olaga hot och egenmäktigt utomparlamentariskt förfarande, vilket oavvisligt måste anses som ett direkt angrepp på den demokrati dessa subversiva och ideologiskt desorienterade våldaktörer påstår sig försvara.

  AFA representerar en inhemsk variant av det herostratiska Antifa, vars dokumenterade härjningar i Charlottesville med all tydligt önskvärdhet erinrar om de radikalrabulistiska krafter samhället äger skyldighet att med all kraft stävja och lagföra.

  Pseudoprefixet ”anti” har kommit att symbolisera den turbulenta tidens mest fascistfraterniserande grupperingar, med allt annat än demokratiska värderingar i det av globalismens röta angripna mentala bagaget.
  Andreas.

  Gilla

  • Grune

   Har svårt att välja tummen upp eller tummen ner p.g.a. fikonspråket som används av dig. Fattar inte hälften.

   Gilla

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Ett gott råd!
    Ge då fan i att läsa mina kommentarer!
    Besvära Dig inte med att slösa tid på det Du inte kan tillägna Dig.
    Adjö!

    Gilla

  • gamgubben

   Erik Axel Kearlfeldt i dikten Sång efter skördeanden, ger ett tips ” Han talar med bönder på böndernas sätt men med lärde män på latin”
   Jag förstår dig Andreas, fuller väl, medan andra kan ha vissa svårigheter. För att budskapen skall gå fram modifiera ditt uttryckssätt.

   Gilla

 • Sven T

  Lite sugen på att beställa något bara så att man kan få besök av småslynglarna. Det kommer inte att vara Gevalias jag bjuder på dock.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Klart att de inte vill prata ideologi, de vill bara slåss. Avskum, skithögar, persona non grata.

  Gilla

 • Suzie

  Churchill sa att framtidens fascister kommer kalla sig för anti fascister och det stämmer ju exakt med dagens verklighet.Socialistregimens fotsoldater är dessa antidemokrater som regimen avlönar för att skrämma,hota,misshandla,döda regimkritiker i och oliktänkande Sverige idag 2017.De har fått läskigt mycket makt att undergräva och förstöra demokratin och yttranderiheten.

  Gilla

 • The proud Swede

  Nån mer än jag som ställer upp med rep?

  Gilla

 • Leif

  ‘You have to ask yourself a question..do i feel lucky? Well..do you,punk” idioterna i AFA är ungefär som sina gelikar i ‘utanförskapsområdena’. Läskunniga iofs,däri ligger väl skillnaden. Hårda och kaxiga i grupp,och då såklart med maskering. Tar man dem öga mot öga,utanför kompisgänget,gömmer de sig helst bakom mammas kjol. Någonstanst måste det börjas,varför inte med att faktiskt visa dessa fjuniga yngel att hot hjälper föga..dags att stå upp på riktigt nu,inte knyta näven i fickan och svära. Låt dem smaka sin egen medicin. ‘Go ahead,make my day’..

  Gilla

 • Torleif

  Vilka muppar.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Till alla odemokratiska krafter inom AFA………………….

  ”Åsnan känns igen på öronen, den dumme på sina ord”.

  Gilla

 • Tony

  Den dagen kommunisterna kan peka på ett land som avverkat kommunism i sin verkliga form, och där det rått välstånd och bra
  levnadsvillkor, den dagen ska jag ta kommunismen på allvar.

  Fast jag är helt säker på att det landet inte finns och aldrig
  funnits .Fråga Ryssar ,Kineser Polacker, Östtyskar, Ungern
  Rumänien Tjeckien ,Slovakien O.S.V varför dom inte har kvar
  Paradiset längre, det är bara 68 vänstern som har ynglat fram
  likadana pappskallar som dom själva är och har varit..

  Gilla

 • Lena

  Mina barnbarn älskar att läsa både ”nu ska vi läsa” första läseboken, ”pippilångstrump” och de äldre ”tintin”, aldrig att de skall eldas upp, det tillhör min och deras kultur !
  Behöver vi en brasa så eldar vi med ved !

  Gilla

 • Danceographic Ocean

  Som vanligt är det de som kallar sig antifascister som är de riktiga fascisterna.

  Gilla

  • Kallle7

   Precis, och de inser det inte själv för de har inte tillräckligt många hjärnceller kvar att sätt ihop den tanken med.

   Gilla

 • Tony

  Alla som blir utsatta för hot från dessa hjärncells befriade i AFA ska alltid anmäla och helst spela in, tillräckligt många anmälningar tvingar myndigheterna till att agera.

  Gilla

 • Jhonsson

  I sina tal vänder sig Löfven nästan alltid mot ”fascister och nazister”.
  Och dessa skall han bekämpa med alla medel. Det är ju som en storm i ett vattenglas med tanke det försvinnande lilla antal dessa grupper omfattar. Landets verkliga fiender, dvs muslimer och vänsterpöbeln nämner han aldrig som ett hot. Jag gissar att han lever i symbios med dessa eller har hans eminente rådgivare, Henrik Arnstad, inbillat honom en massa strunt och nonsens.
  Vi måste få en sverigevänlig regering med det snaraste.

  Gilla

 • Katarina Elsässer

  Om vi låter oss skrämmas av AFA och dess vedervärdiga anhang, då är det lika bra att vi lämnar demokratin direkt och låter detta avskum ta över både oss och hela statsapparaten.
  Att många i nu varande regering och deras partier sympatiserar med detta avskum är väl uppenbart så ingen hjälp att vänta därifrån.
  Jag uppmanar dig att stå upp för dina åsikter,tala om dem gång på gång,ge oppositionen ett ansikte, då törs även dina vänner,grannar och arbetskamrater göra likadant.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Hetsen mot Trump och oss ”oliktänkande” har gått så långt här i USA att alla medier, inte alla men tillräckligt många, är något så vansinnigt jävla rädda för att sätta igång den afro- och vänsterrörelse som med våld skapar rubriker i medier som lever i symbios med dem. De har som mål att störta USAs valde president genom en medial statskupp.

  Det senaste: en populär sportkommentator heter Robert Lee, snubblande nära namne med sydstatsgeneralen Robert E. Lee, vars statyer nu ska sprängas.

  Sportkanalen har nu bett Robert Lee att inte längre kommentera matcher, eftersom pöbelvänstern skulle kunna protestera.Läser jag idag i

  https://www.tennessean.com/story/sports/ncaaf/2017/08/22/espn-pulls-announcer-robert-lee-off-virginia-game-charlottesville-protests/592458001/?hootPostID=12f184dc6f87593945ffbb8b05786447

  Gilla

 • ossie

  Dessa kriminella fascister borde jagas med blåslampa och sättas i fängelse på lång tid för sin brottsliga verksamhet.

  Gilla

 • Falköga

  Kommer Löfven och Johansson att ta fram sina krafttag nu? Eller blir det en utredning?

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  100% pur kommunistisk diktatur. Med media goda minne.

  ingen reagerar.

  Tänk er det omvända – om Nordfront hackat miljöpartiet och krävt att de skulle bränna…. oj oj oj, extra-insatt Rapport och alla andra program inställda den kvällen.

  Det stod i sydsvenskan dock, utskicket var gjort med Region Skånes porto-betalt kuvert.

  Snart har de väl kommit åt min mail här och hotar mig också. Kanske dags att flytta till mossan.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: