Två elever allvarligt knivskadade vid mordförsök på Nicolaiskolan i Helsingborg


INVANDRARVÅLD, Två gymnasieelever, 16 och 17 år har skadats allvarligt efter ett bråk strax utanför Nicolaiskolan i Helsingborg. Polisen rubricerar händelsen som försök till mord efter att ungdomarna fått stick- och skärskador. 

Ungdomarna har fått skärsår på flera ställen i benen och i magen. Enligt en man som var i närheten av skolan då misshandeln ägde rum, var det två gäng med många ungdomar som hamnade i slagsmål. Mannen såg hur en av killarna låg på marken och blödde efter att gängen stuckit från platsen.

Polisen på plats bekräftar att det rör sig om knivskärning.

Polisen

-Pettersson konstaterar att klockan 14 en onsdag brukar inte Anders och Lasse slåss med kniv, så jag gissar på afghaner mot araber men garderar med somalier…

Bilderna nedan från Nicolaiskolans hemsida. Eleverna på bilderna har inget med händelserna ovan att göra.

Några elever på Nicolaiskolan i Helsingborg. De har inget med händelsen att göra.


15 responses to “Två elever allvarligt knivskadade vid mordförsök på Nicolaiskolan i Helsingborg

 • Maggan

  Sjukt att man ska använda bilder av någon som har inget att göra med saker. Helt sjukt!

  Gilla

 • Annette

  Har någon märkt att meddelandet att eleverna inte hade något att göra med händelsen var bara sätta upp efter att pojkars mamma hade klagat. Bra att idag har man teknik som kan bevisa när saker skrevs och när det var redigerat

  Gilla

 • Emmanuella Ubah

  Do you realize that the pictures of the two African boys used in this publication are responsible children with no criminal records and have nothing to do with this incident. Do you realize the stress and trauma you have caused this innocent boys?
  The two Africa boys on the picture you used are my sons. They have come to Sweden and are responsible adults with no criminal records.
  I am their mother, an accomplished lawyer and a responsible citizen in Sweden. It is sad and regrettable that you have chosen to use their pictures without permission to portray your ignorant views on immigrants.
  You have twenty four hours to take down that picture or face legal action.
  Your sincerely,
  Emmanuella Ubah
  Helsingborg Sweden.

  Sent from my iPhone

  Gilla

 • gamgubben

  Andreas, pass upp! Någon, kanske en man från Abdera kan beskylla dig för hets mot folkgrupp.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Tusan så intressant och nyskapande pedagogisk praktik, vilken i förlängningen förhoppningsvis leder till en välbehövlig självsanering.
  Illitterata abderiter beväpnade med kniv och andra allmänfarliga tillhyggen omhuldas av den bildningsfientliga läroplan som nu anger färdriktningen för det multietniska svenska utbildningsväsendet.
  Vad månde bliva av slika adepter, uppdrivna i den globalistiska plantskolan?
  Andreas.

  Gilla

 • Lena

  Lite historia , ”högre allmänna läroverket för gossar”.

  Gilla

  • Lena

   Ett lite längre stenkast därifrån så låg ”Flickläroverket”, olympiaskolan och nere vid centralstationen låg ”Flickskolan” i folkmun kallad ”Lumpan”.

   Gilla

   • Lena

    Det mest skrämmande som hände då var att en gasledning sprack i kemisalen (den sprack på grund av utmattning, alltså ålder, detta var på slutet av 60-talet.)

    Gilla

 • Jhonsson

  Politikernas avsikt med att spendera hundratals miljarder på individer, som aldrig kommer att låta sig integreras kan man undra över.
  Finns det i riksdagshuset någon smittosam bacill eller virus som angriper hjärnan? Något mystiskt måste det vara för vilken normal människa vill ödelägga sitt fosterland?

  Gilla

 • OPete

  Kan garantera att en dag kommer svenskarna vakna upp brutalt och undra hur det kunde hända men då är det försent !!!

  Gilla

 • Suzie

  En granne som är lärare berättade med glädje och stolthet att nu är ”introduktionsprogrammet” det största programmet inom gymnasieskolan.Samma lärare jobbar nu enbart med sk ensamkommande vuxna män som låtsas vara barn och tonåringar och läraren har fått rejäl lönepåslag och har nu givetvis köpt mer statusprylar.
  Gymnasieskolan har lagt ner i samhället där jag bor,kommunen skrämde iväg eleverna och lade ner flera program och satsade istället på massinvandring av afghaner,somalier och annat ulandsfolk varav många är analfabeter,våra gymnasieelever får åka några mil till en annan stad för att gå i gymnasiet.Detta är skandal,kommuen är förstås S styrd och dessa vill enbart satsa på massimporten från mena.Sfi har ändrat namn till introduktionsprogram för att vilseleda svenska folket så de inte blir arga över att deras skattemedel går till främlingar från tredje världen i första hand och deras egna ungars skolutbildning i andra hand.Så gör socialisterna som vanstyr landet.

  Gilla

  • Mr Jordan

   De ger ju feta pengar till kommuner, klart att det smakar mumma. Att man sedan förbrukar allt förtroende hos lokalbefolkningen verkar spela mindre roll. Kortsiktighet är ledordet. Det kostar också pengar att göra skolorna till ointagliga fort och installera övervakningskameror på gator och torg. Det är möjligt att det ekonomiskt går plus minus noll för kommunen, under ett enskilt kalenderår, men friheten får vi aldrig tillbaka och våldet, otryggheten och de hemska minnena består. Finns det rum i kalkylen för det, det ultimata sveket?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: