Svenska kyrkan inkluderar vid kyrkovalet…


När man inte trodde det kunde bli dummare, så rösta i kyrkovalet den 17 september 2017.


32 responses to “Svenska kyrkan inkluderar vid kyrkovalet…

 • Jhonsson

  Jag undrar var på bilden svenskarna gömmer sig?

  Gilla

 • Vart är svenska kyrkan på väg? | Petterssons gör skillnad!

  […] Tidigare om Svenska Kyrkan, så sluta förundras över kyrkans vägval. […]

  Gilla

 • Roland Karlsson

  På radio Sörmland säger nu angående kyrkovalet Christina Södling att S behövs där för att allas lika värde ska gälla. Hon är SKAF:are och hennes tidigare chef, ombudsmannen hånskrattade åt oss när vi var fattiga pga. arbetslöshet. Någon A-kassa fick vi aldrig. Men det kanske är det S menar med allas lika värde. Nu går jag likt Uggla ut o lägger en pizza. Usch!

  Gilla

 • Roland Karlsson

  För att ett valresultat skall vinna laga kraft borde minst 50% av dom röstberättigade ha röstat. idag ser det ut som en klubb för inbördes beundran. Vanligt folk skiter i kyrkan.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Hur många röstar där 10-15%?

  Gilla

 • Torben

  Om Monty Python planerar en comeback så kan de bara ta med kamerorna till Sverige och filma vår verklighet. De behöver inte ens skriva manus, de behöver bara trycka REC.

  Gilla

 • Albert

  Satan/Muhammed borde stå där också…

  Jeanders bildblogg http://jeanders-bilder.blogspot.se/

  Gilla

 • Tony

  Svenska kyrkan fungerar ungefär som polisen , högst upp i toppen sätter man en idiot, som inte begriper varför folk lämnar kyrkan, att det beror på hennes fjäskande för Irrläran Islam .
  Figurer med en kommunistisk grundsyn har inte i kyrkan att göra!.

  Och i Polisledningen sitter en herre som inte begriper polisernas frustration över att deras jobb med att beivra grova brott känns meningslöst och många av dem lägger av.
  Polisen har ingen nytta av en Sosse politruk, enbart Skada!

  Gilla

 • ulsansblogg

  Den svenska kyrkan med sina företrädare som institution har tappat den rätta tron och är i nuvarande form endast ett verktyg för den politiska makten. https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/08/11/galler-den-heliga-skriften-bibeln-eller-kyrkans-populism/

  Gilla

 • Galten

  Från Jeanders bildblogg.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Varför har man inte Svenska människor i olika offentliga sammanhang.?Vad är det för fel på oss?Är jag för vit eller ful?Jag är så trött att se massa etnicitet i offentliga sammanhang.Vad har dom för värdegrund när man gör muslimer till reklam för kyrkovalet.Vad fan skall vi vita svenskar göra , skämmas för att vara vit ?Eller är jag rasist för att jag råkar vara stolt för att vara svensk och vit.Nej fy fan ursäkta språket.Mvh. Adolf .Skärpning ,för övrigt ,svetsarn släng dig väggen med din värdegrund .

  Gilla

  • eva

   Jag är så trött på alla dessa halvsvenskar=ickesvenskar som förekommer i annonser. Vit kvinna, skäggig neger i sängannons, likaså i samband med hela familjer, alltid något barn med mörkare hud och krulligt hår, halvneger, skall väl indikera ett blandäktenskap över rasgränserna, och detta : en muhammedanska i slöja inför kyrkovalet! Skulle inte tro hon är medlem i Svenska kyrkan! Jag själv gick ur Svenska kyrkan för ca 45 år sedan och jag får inte rösta. Är det också i detta val speciell gräddfil för muhammedaner så att de också har rösträtt.

   Gilla

 • Surdegsmannen

  Gilla

 • Kent

  Om något saknar gränser i Sverige så är det dumheten.

  Liked by 1 person

 • per22

  Vad gör en muslim i slöja på Svenska kyrkans infoblad?
  En muslim är inte medlem i Svenska kyrkan och har därför inte rösträtt.
  Har kyrkans ledning blivit fullständigt galen?

  Liked by 1 person

 • Ulli

  Den svenska kyrkan har inget längre med kristenhet att göra.
  Gå ur svenska kyrkan, om inte redan gjort, och stöd istället:
  https://www.open-doors.se/

  Gilla

 • Surdegsmannen

  Någon som är sugen på körlektioner?

  https://www.bortskankes.se/uppsala/bilar/att-lara-korning-1

  Gilla

 • Hanna

  På en busskampanj står det ” Vad vill DU att kyrkan ska göra? – rösta i kyrkovalet” ( eller något liknande) och en bild på en man med utländsk härkomst. Jag tror Svenska kyrkans ledning dvs politikerna, uppfattar dem som en stor välgörenhetsorganisation med massa pengar att dela ut. Gud eller Jesus känns inte tillräckligt ”inne” längre där….

  Gilla

 • centurion

  Kristna gullar med muslimer. Och inte bara i det desillusionerade landet Sverige. Muslimer har ihjäl kristna och har så gjort i evig tid. Mussar och Logik är två helt oförenliga begrepp. Men man kunde väl ändå få begära lite mer förstånd av de våra. (de kristna alltså).

  Gilla

 • angelicaplacet

  Är det Socialdemokraternas kampanj till kristna kyrkovalet?

  Gilla

 • Jhonsson

  Svenska kyrkan? Är den verkligen svensk?Jag är kristen men lämnade kyrkan för mer än 25 år sedan. De ledare man valt representerar inte min kristna tro och de delar inte heller min värdegrund. Jag ångrar inte mitt val. Jag tror ändå på en Gud men jag ville inte ingå som medlem i svenska kyrkan, då den uppenbarligen leddes av fåntrattar
  Likt Sverige i övrigt om man tänker efter.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Jag har faktiskt inte gått ur Svenska kyrkan men tanken har föresvävat mig, både en och två gånger. Nu är jag ändå med i leken, trots allt. Jag kommer givetvis utnyttja min demokratiska röst. På vadå, kanske ni undrar? Det är hemligt men det blir ingen högoddsare den här gången heller. 😉 Puss och kram, Sverigevänner!

  Gilla

 • Mimi N.

  Blasfemi av närmast outhärdligt slag ……..

  Gilla

 • centurion

  Grejen är nog att vi ska rösta fram en Mullah och en Böneutropare. Kyrkan är redan utbytt mot moskén. Därför är en av muhammed´s alla fruar representerad.

  Gilla

 • Svensk lösen

  En muslim skulle alltså vara medlem i svenska kyrkan??? ROFL!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: