Misstänkt blottare gick självmant till polisen efter att bilder publicerats


INVANDRARBROTT. Efter att polisen och alternativmedia publicerat bilder på en man misstänkt för ofredande valde mannen att självmant gå till polisen rapporterar Sydsvenskan, som naturligtvis själva valde att inte publicera bilderna på mannen. 

 

Polisen misstänker också att mannen kan ligga bakom flera överfallsvåldtäkter mot barn.

TIDIGARE. Polisen: Hjälp oss identifiera mannen på bilden

INVANDRARBROTT. Polisområde Malmö önskar hjälp med att identifiera mannen på bilderna. Mannen är misstänkt för ett sexuellt ofredande på buss nummer sex mellan Värnhem och Triangeln under tisdagen den 11 juli mellan 14:40 och 14:52.

I samband med att en medresenär försöker avbryta det sexuella ofredandet blir mannen aggressiv och försöker misshandla denne.

Tips och information om vem mannen är och var han kan finnas tas tacksamt emot på telefonnummer 11414.

-Pettersson hjälper naturligtvis till men undrar varför inte bilderna finns i varenda media i Sverige…


16 responses to “Misstänkt blottare gick självmant till polisen efter att bilder publicerats

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Givetvis anser ministären och hela den kätterska kvinteronen att de nya svenskarnas spontana tilltag att exponera sina infekterade genitalier, ingår som en självklar del i det multietniska konceptets kampanj för berikandet av vår egen urvattnade kultur.

  Det kan med visst fog antas att det blott är en tidsfråga innan den notoriske Anders Lindberg, eller någon av hans likaledes moralbefriade kolleger inom den totalruttna agendajournalistiken, skrider till öppet försvar av de burschikosa blottarna och därmed slår ett slag för den generella normaliseringsprocess vi nu bevittnar, där allsköns galenskaper förutsätts knäsättas som ett naturligt inslag i den humanitära stormaktens groteska gatubild.
  Håll handyxorna skarpslipade, gossar!
  Andreas.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Och fega satans jävla #sydsvenskan som inte tordes visa bilden. Skånska medier skyddar en sexuell brottsling som POLISEN ber om hjälp om och utsätter Malmös flickor för risk….

  Helt sanslöst. Tidningen med Per Fucking T Olsson och Heidi Korkboll i spissen har nått rock bottom. Lägre än så kan inte amöbamedia sjunka.

  Gilla

 • William

  Gick han naken?

  Gilla

  • Mr Jordan

   Ja, man misstänker det, helt eller delvis naken. No shirt, no service, du vet. Övervakningskamerorna ger kanske besked. 😉

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Tack för att ni valde Sverige. Reinfeldt skulle ha sagt det.Jag skulle säga nånting annat men det hoppar vi över för att det är bara svordomar.Mvh Adolf

  Gilla

 • Suzie

  Tvångskastrera alla våldtäktsmän och pedofiler.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Hade föredragit om blottaren blivit så rädd för polisen så han självmant gick hela vägen hem, till sin egen kontinent. Skämt åsido, bra att han är fast men frågan är vad som händer sedan? Ingen utom han själv har tagit skada av bilderna, däremot har flertalet människor sluppit falla offer för svinet. Det borde vara värt något men jag är plågsamt medveten om äckelmedias inställning i frågan. När är han ute på gatan igen, kan allmänheten informeras?

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Grym gängvåldtäkt mot förståndshandikappad med Sydsvensan vurmar för den kriminelle som fick löjligt svagt ”straff”

  ————————-
  Det var sent på kvällen den 13 januari i år som de tre kompisarna befann sig vid ett grönområde mellan väg E22 och Rapsvägen i Arlöv.
  Enligt flickans berättelse tvingade den då 17-årige pojken ner henne på marken och drog av henne byxor och trosor. Han hade sedan samlag med henne flera gånger och tvingade henne att utföra andra sexuella handlingar. Också en 14-åring, som flickan tidigare varit tillsammans med, deltog i övergreppet.

  Då flickan direkt när hon kom hem berättade för sin mamma om vad hon utsatts för kunde polisen säkra DNA-spår på hennes kropp som kopplades till till den äldre pojken, som nu har hunnit fylla 18 år.

  18-åringen nekar till alla anklagelser, men dömdes i Malmö tingsrätt för grov våldtäkt och olaga hot till tio månaders sluten ungdomsvård och utvisning.

  Brottet anses av rätten särskilt hänsynslöst eftersom flickan har en svag intellektuell funktionsnedsättning, då flera personer varit delaktiga i övergreppet samt att våldtäkten begåtts utomhus mitt i vintern under minst en och en halv timme. Den aktuella kvällen låg temperaturen på mellan 0 och -1,6 grader enligt domen.

  Eftersom 14-åringen är minderårig har han inte åtalats efter händelsen.
  Saken har efter överklagan tagits upp i hovrätten, som fastställer straffet på tio månaders ungdomsvård. Rätten river däremot upp beslutet om utvisning, men hänvisning till att pojken är ung, tidigare ostraffad, har mått mycket psykiskt dåligt i under sin tid i Sverige samt det dåliga säkerhetsläget i Afghanistan.

  Sydsvensan lägger till texten:
  ———————-
  Detta betyder inte med säkerhet att 18-åringen får stanna i Sverige. Hans asylansökan avslogs av Migrationsverket redan i september 2014. Han överklagade beslutet, men i mars 2016 meddelade Migrationsverket att man inte skulle ta upp frågan om uppehållstillstånd för pojken till ny prövning.

  Sverige utvisar fortfarande människor till Afghanistan, men under den senaste tiden har kritiken mot utvisningarna vuxit. För knappt två veckor sedan gick dessutom Afghanistans flyktingministrar ut och vädjade till Sverige att stoppa utvisningarna av afghanska flyktingar.

  https://www.sydsvenskan.se/2017-08-23/18-aring-doms-efter-gruppvaldtakt-i-arlov

  Gilla

 • Tony

  Jag kan inte nog uppmana dem som trots vad dom utsätts för fortsätter att köpa lögn media? Det finns ju stålar att tjäna genom att inte göra det,
  Själv har jag tjänat Tiotusen tals kronor på att inte köpa Fejkmedia,
  hjärtrytmen blir dessutom bättre, och så glädjen över att dom titt som tätt tvingas att avskeda, och sakta men säkert gå mot sin undergång.

  Gilla

 • Tony

  Trots allt, mer mod i blottaren än tidningen Sydsvenskan, men det
  visste vi innan att en feg blaska måste leva upp till sitt dåliga rykte,
  för om det varit en Svensk som satt med p—en i näven då hade Sydsvenskan visat bild på denne.

  Gilla

 • Ståfräs

  Fi älskar sina nya ”Svenska” blottare o våldtäktsmän, för dom hatar bara oss medelålders SD, jag bugar.

  Gilla

 • Falköga

  Det hände tydligen på en buss som går till Triangeln där Sydsvenskan har sin redaktion. Intresse noll för sådana händelser. Bättre att söka upp någon för gulle-gull-reportage.

  Gilla

 • Fredde

  Det är nog just därför (S) med flera vill strypa vissa alternativmedia, för där presenteras ju sanningen, och det är aldrig bra för dem som vill indoktrinera och styra befolkningen.

  Under förevändningen att det är ”Fake news” försöker man sabotera alternativ media, fast i verkligheten är det ju gammelmedia som saboterar infomationsflödet genom att enbart visa det som anses PK.

  Gilla

 • Galten

  De ägnar all sin tid åt diverse svinerier, ni minns väl det här kräket som härjade i Rättvik.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: