17-årig afghansk hanne döms för grov våldtäkt till utvisning


INVANDRARVÅLD. En 17-årig pojke döms nu till tio månaders sluten ungdomsvård och utvisning i tio år för grov våldtäkt av en ung kvinna i Arlöv. Pojken ska tillsammans med en 14-årig kompis ha stämt träff med kvinnan och sedan tvingat henne till olika former av sex. Pojkarna ska också ha filmat när de turades om att kyssa kvinnan – någonting som har använts som bevis mot 17-åringen.

Den 17-årige pojken döms även för olaga hot mot kvinnan. Den yngre pojken är inte straffmyndig och kan därför inte dömas, men han har blivit föremål för åtgärder inom socialtjänsten.

-Pettersson tycker det är konstigt men åldern varierar ofta på ”barnen”, till och med på samma ”barn”…

TIDIGARE 2017-05-26. Afghanska hannar misstänks för grov våldtäkt och olaga hot på en gräsmatta i januari

INVANDRARVÅLD. En afghansk hanne, 18, och en afghansk minderårig, misstänks ha våldtagit en kvinna i Arlöv 13 januari i år. Våldtäkten ska ha ägt rum på en grönyta mellan E22 och Rapsvägen.

18-åringen ska enligt åtalet ha tryckt ner kvinnan med hjälp av sin kroppstyngd, och sedan med hjälp av sin medbrottsling slitit av henne kläderna på underkroppen. Han ska sedan ha våldtagit kvinnan grovt, gärningen ska enligt åtalet ha pågått i minst en och en halv timme.

Den misstänkte 18-åringen är herr Qais Omarzai, född 1999, med tolkbehov på pashto och medborgare i Afghanistan.

Den andre misstänkte gärningsmannen påstås vara under 15 år och kan därför inte åtalas, han tas nu om hand av sociala myndigheter. Han har tolkbehov på dari.

Ur åtalet. 

GROV VÅLDTÄKT: Qais Omarzai har tillsammans och i samförstånd med en underårig medgärningsman genom våld bestående av att de har slitit av målsägandens kläder på underkroppen, hållit fast henne på olika sätt och lagt sig på henne och tyngt ner henne med kroppsvikten så att hon inte kunde komma loss tvingat NN3 till samlag samt till att företa och tåla andra sexuella handlingar som med hänsyn till kränkningens allvar är jämförliga med samlag.

De andra sexuella handlingarna har bestått i att målsäganden har företagit orala samlag på Qais Oarzai och den underåriga gärningsmannen, att målsäganden har fått tåla att den underåriga gärningsmannen fört in ett finger i hennes vagina samt tåla att Qais Omarzai har genomfört anala samlag med målsäganden, eller i vart fall tryckt sin erigerade penis mot hennes anus.

Det hände den 13 januari 2017 på en grönyta mellan väg E22 och Rapsvägen i Arlöv, Burlövs kommun. Brottet bör bedömas som grovt eftersom fler än en förgrep sig på målsäganden, fler än en deltog i övergreppet och Qais Omarzai och den underåriga medgärningsmannen visade särskild hänsynslöshet eftersom övergreppen genomfördes utomhus på vintern under i vart fall en och en halv timme. Qais Omarzai begick gärningen med uppsåt.

OLAGA HOT: Qais Omarzai har hotat NN 3 genom att säga att han skulle döda henne om hon pussade eller knullade någon annan. Det hände den 13 januari 2017 vid en grönyta mellan väg E22 och Rapsvägen i Arlöv, Burlövs kommun. Hotet var sådant att NN 3 kunde förväntas känna allvarlig rädsla för sin personliga
säkerhet. Qais Omarzai begick gärningen med uppsåt.

Det yrkas att Qais Omarzai utvisas från Sverige och förbjuds att under 10 år återvända hit enligt 8 a kap 1 § och 8 § utlänningslagen (2005:716).

Malmö tingsrätt B 363-17

-Pettersson säger utomhus, i januari, i minst 1,5 timme, på en gräsmatta. Det beror nog på socioekonomisk effekter…


7 responses to “17-årig afghansk hanne döms för grov våldtäkt till utvisning

 • Jhonsson

  Av vilken anledning skall denne individ tillåtas komma tillbaka efter tio år?
  Vad kan svenska kvinnor förvänta sig, om han kommer tillbaka till Sverige? Av vilken anledning skall avskum från jordens alla hörn tillåtas att slå ner sina bopålar här och bli försörjda av svenska skattebetalare?
  Och kommer han verkligen att bli utvisad?. Godhetstörstande feminister kommer väl att protestera tillsammans med hr Lindberg på Aftonbladet. Och då får han väl stanna av ”humanitära skäl”.
  Det verkar vara dags att inte byta ut enbart landets regering utan också hela domarkåren.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Från 1 juli lovades att det skulle komma en lag som ger myndigheter rätt att göra vad som krävs för att fastställa ålder. Magnetkamera och röntgen samt genomlysning av deras dataflöde på diverse medier har jag för mig att det gällde.
  Hoppas detta snabbar på mognaden rejält och bantar kostnaderna samt minimerar antalet som ges möjlighet att få vistas i vårt land.

  Om mindre än 15 månader är det val i Sverige.

  Med en ledarskribent som A.li Ndberg och sviktande tilltro till SVT/SR så kommer medierna få det betydligt svårare att föra fram sina agendor utan att framstå som okunniga och illasinnade? Utan detta lyxiga stöd får politikerna det allt svårare att övertyga om att de utfört sitt uppdrag på ett oklanderligt sätt. De kommer att falla djupare än de kan ana.

  Internet är som en soluppgång för ett styrelseskick med neddragna rullgardiner.

  Gilla

 • assad

  Hej, assad här. Jag är babbe och jag är rasist mot andra babbar. Det bästa med att vara babbe och rasist är att om någon kallar mig för rasist så är han rasist.

  Eller uttryckt på ett annat sätt:

  Jag som är rasist är inte rasist och den som inte är rasist är rasist.

  Om jag hade sagt vad jag nyss sade på 1100-talet hade jag med största sannolikhet fått huvudet kluvet av en vikingayxa. Men mina vänner, nu befinner vi ju oss i ett land med världens första feministiska regering och då fungerar mina argument utmärkt – bra för mig som är babbe och rasist.

  Ha en trevlig kväll önskar assad!

  Gilla

 • Kajsa

  Det här är så förfärligt att jag saknar ord. De beter sig som djur. Synen på handikappade och utvecklingsstörda är fruktansvärd i Afghanistan. Jag kan tänka mig att flickor med funktionnedsättningar trakasseras, våldtas och misshandlas helt utan konsekvenser i deras byar. Helt värnlösa. Det måste informeras om detta i Sverige också så att föräldrar kan skydda sina barn och ungdomar. Jag ska faktiskt ta och ringa upp en sådan mor ikväll, hon har en son med utvecklingstörning som springer ute på kvällarna själv. Vilket han borde kunna göra, men inte i dagens Sverige.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Vad säger #vistårinteut # skickamigistället människorna nu ?Varför demonstrerar man inte mot Våldtäckter?MVH Adolf

  Gilla

  • Jag

   Skicka dem också! Inga vi kommer att sakna.

   Gilla

   • Albert

    Ja, pedofilhaggorna kan väl lika gärna driva sina HVB-harem i Afghanistan som här? Inget krig där nu vad jag vet om.
    Om något ändå skulle hota barnen kan de ju beskydda dem med sina bastanta kroppshyddor, för att sedan trösta dem med lite sex.
    Nackdelen är väl att det inte blir lika lukrativt…

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: