Åk hem afghaner, det är lugnt i ert land…


INVANDRING. De illegala afghaner som protesterar på Medborgarplatsen och andra platser i vårt land för att de, trots att de saknar giltiga asylskäl, inte vill åka hem. Detta efter att de fått sin sak prövad i flera instanser och för att Afghanistan anses för farligt. 

-Pettersson håller med om att Afghanistan inte är ett paradis men det är långt ifrån värst i världen och jag vet inte om de vänstermuppar som försvarar afghanernas lagtrots och vill att de ska få stanna i Sverige tycker att invånarna i Caracas, Venezuela, Kapstaden, Baltimore, Chicago, Acapulco, Guatemala, Detroit, New Orleans, Johannesburg, Dominikanska republiken, Brasilien, Jamacia, Honduras, och många andra platser ska har rätt att flytta till Sverige. Det dödas betydligt fler invånare per capita på dessa platser än i Afghanistan…

Så kortfattat: Afganistan är säkrare än Chicago men farligare än Island.

 

efter att ha fått avslag i flera instanser


10 responses to “Åk hem afghaner, det är lugnt i ert land…

 • Mm

  Latmaskar, vill inget, kan inget, därför har de ingen utveckling i sitt hemland och vill stjäla vårt land

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Hur lång tid återstår av detta sorgligt skandalösa spektakel där inkräktare, vars makabra manifestationer tagit skepnad av renodlad sanitär olägenhet, tillåts sätta den svenska agendan och stipulera ultimatum?

  Hela iscensättningen kan enbart definieras som det slutgiltiga beviset för svenska statens, rättsväsendets och ordningsmaktens totala kapitulation inför det massiva inflödet av migrantmarodörer, vilka genom den groteskt gränslösa globalistagendan givits carte blanche inom den humanistiska stormaktens torpederade territorium.
  Andreas.

  Gilla

 • Carl

  Precis. packa er hem för fan era bedragare.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Jag tycker nog att Afghanistan själva kunde bidra genom att erbjuda sig att hjälpa till och se till att de kommer hem.

  Liked by 1 person

  • larslindblog

   Om jag varit i Löfvens plats hade jag meddelat Afghanistan att dom har 10 dagar på sig att skicka flyg + soldater som hämtar hem sina män.
   Om inget händer skulle jag inlett en blockad av deras ambassad. –.när maten varit slut ett tag blir det nog annat ljud i skällan.
   När man har med MENA folk att göra måste man vara stenhård och inte backa en tum. Det respekteras.

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Eller varför inte bara lämna alla som inte går att utvisa på grund av att vissa länder inte tar imot sina egna medborgare, på respektive land ambassad!

    Gilla

 • Hönsmamman

  Dessa gossar har gjort sig själva och sitt land en stor otjänst. Är rätt övertygad om att generationen innan dem var av ett helt annat virke.

  Gilla

 • ruben

  Ja vissa politiker vill förvandla Sverige till en laglös ansvarslös anarki, som skall vila på lögner och godtyckliga värdegrunder.
  Vem bistår eller hjälper dessa friska Iranska Afghaner, eller var de kommer ifrån, att de kan kräva denna gränslösa hjälp från Svenska staten? Det är ett stort brott mot svenska medborgare som försiggått och pågår med invandringen. Skadorna man orsakat svenska skattebetalare blir svåra att förlåta eller kompensera. Poliskris och BBkris trots att pengar finns är katastrofala skamhärdar och kommer inte att glömmas inom årtionden ( dessutom vad sysslar AF med? ). Historien hinner alltid ikapp.

  Gilla

 • Lena

  ”Grandmothers” dansar runt och applåderar sina egna barnbarns dystra framtid, vilket folk det är häpnasväckande !
  https://nyheteridag.se/med-hjalp-av-handhjartan-lyckades-afghanerna-stoppa-utvisning/

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Ett trevligt ställe enl. TripAdvisor. Som vilket annat land som helst.
  Om det är ett perfekt resmål för turister med högt betyg, varför är det inte OK för ensamåkande räkmackor?

  https://www.tripadvisor.se/Attractions-g659499-Activities-Afghanistan.html

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: