Statsministern visar sin okunskap om polisen

-Pettersson inser att Löfven blandar ihop olika begrepp, men ett bra initiativ vore jourdomstolar och dito åklagare så straffet kommer direkt och polisen slapp möta busarna på gatorna efter att par timmar igen. Straff ska komma direkt när man gjort något dumt, likt forna tiders örfil, och inte efter åratals utredningar och prat med psykologer. Det hjälper inte majoriteten…

Alternativet är att busarna får sitta inlåsta tills samhället har tid med dem.

23 thoughts on “Statsministern visar sin okunskap om polisen

  1. Det självbelåtet lismande snille som titulerar sig statsminister har åter spekulerat och därmed ånyo bevisat att den svenska regeringschefen inte fäster något avseende vid petitesser som tydlighet och korrekthet, såframt det icke rör sig om islamistpropagandistiska uttalanden. Då är han ett under av ödmjukhet och välvilja.

    Vad han i själva verket postulerar är att ökade finansiella resurser skulle vara ett effektivt och allena saliggörande botemedel, trots att den politiska viljan och ambitionen pekar åt ett helt annat håll än att stävja den importerade brottslighetens turbulenta framfart. Detta har ministären och riksdagsmaffian icke det ringaste intresse av och allt är ett iscensatt spektakel vars enda syfte är att lugna publikum.

    Grundlagsfifflandet fortsätter och svenska folket offras utan att excellensen inom den humanitära stormakten med dess utanförskapsområden, vardagsterrorism och kalifat darrar på manschetten.
    Andreas.

  2. Egentligen visar han upp sin okunskap på alla plan, helt otroligt att han var det bästa som Sossarna kunde hitta i sina led? Hur dåliga är då inte dom resterande ?

  3. Tillsätt en utredning som någon gammal partikompis får göra, lotsa det genom Riksdagen. En presskonferens där si och så mycket floskler tillsammans med ett antal miljoner presenteras. Om det implementeras eller inte, ”skit detsamma bara vi visar handlingskraft” Svensk politik av idag, och märk väl, oavsett vilka partikonstellationer som sitter vid makten.

  4. Vad är det för jävla rubrik ! ”Statsministern visar sin okunskap om Polisen”

    Hela han är synonymt med OKUNSKAP !

  5. utbyte av det skämt som sitter som Rikspolischef hade varit en bra början, att ha kompetent folk i ledningen är för landet mycket viktigare än en S-märkt politruk som bara gjort usla jobb var han varit?

  6. Svetsar´n
    Vi förstår inte vad han säger, inte vad han gör, inte hur han tänker och inte hur allt spott och spe bara rinner av honom utan någon märkbar reaktion, han måste vara döv och blind också. Vilken statsminister!!

  7. Stefan Löfven uppvisar okunskap inte enbart om polisen. Det tycker jag att han uppvisar om det mesta.
    Därför måste vi få en sverigevänlig regering med det snaraste.

  8. det självgoda å nyfunna attityd, teliika påklistrade
    överlägsna leende som Svetsarn sista tiden visat
    upp…plus den stammande och flummiga Engelskan
    gör honom till Störste Clown Sverige någonsin haft
    att visa upp i modern tid…en skam utan motstycke
    för landet Sverige

  9. Att Löfven vill skärpa lagarna för vapenbrott är bra i ett land med alla dessa skjutningar. Straffen för olagligt vapeninnehav borde fördubblas.

    Att han vill ge polisen mer pengar och därmed mer resurser ser jag heller inget fel i

    Att häkta personer direkt går inte, han menade kanske anhålla.

    • Förstår inte varför polisen ska ha mer pengar eller mer resurser när regering och pk media säger att brotten minskar ! Mia jag har frågat dig tidigare men aldrig fått svar .Eftersom du ofta kritiserar vissa inlägg så skulle jag gärna vilja höra vad du tycker är bra i vårat land eller vad som funkar bra med våra styrande ? Det vore intressant att veta eftersom du är väldigt negativ till det enda parti som kan rädda detta land !!!

      • Du kan väl ändå inte påstå att någon politiker eller media i detta land säger att brotten MINSKAR. Om någon sagt det tidigare så gäller det inte för tid och evighet, allting är föränderligt.

        Jag är inte särskilt negativ till SD som du påstår.
        Däremot tycker jag det är fel att fylla sida upp och sida ner här med kränkningar, elakheter och alla tänkbara påhopp på poitiker i allmänhet och Stefan Löfven i synnerhet. Direkt skamligt är vad det är. Det vore bättre med synpunkter, argument och något vettigt.
        Jag har aldrig skrivit ett ont ord om Jimmie Åkesson som jag ibland tror står litet närmare mig än ni som skriver här. Han verkar sansad, lugn och ganska sympatisk.

        Det är inte så lätt när man uppmanas att skriva vad som är bra i vårt land och dess styrande, när även jag tycker att det faktum att vi tagit emot för många ställt till med stora problem.
        Men jag tror ändå att Sverige fortfarande är en av de bästa länder att bo i.

    • Fast ännu bättre hade varit att dra ner på dom generösa bidragen, samt att strama till intaget av figurer som vare sig vill eller kan anpassa sig till civiliserade samhällen.

    • Mia ! Ok jag köper din inställning men jag har sagt det till dig tidigare . Vilket land tror du våra barn och barnbarn kommer att få ta över ? Tror knappast att Sverige kommer att vara ett bra land i framtiden !!! Detta folk kommer att orsaka gigantiska problem och för alla er som tror dom blir goda medborgare för att dom kommer till Sverige tycker jag ska kolla upp historiken angående länder som har tagit emot muslimer . Eller namnge ett enda land som styrs av muslimer om det råder demokrati och jämnlikhet !

  10. Löfvéns enda lösning är alltid att ”höja skatterna”. Vad hjälper det när vi inte vet vart pengarna går!
    Skattemedlen i Sverige tycks rinna ut ur händerna på statsmakten i diverse projekt för integration, olika bidrag osv.
    Pengarna till polisen kommer väl att innebära mer halalkorv, sk dialog och mer inkvoterade invandrade poliser.

Kommentera