Löfven står på knä för islam och pratar om antisemitism…


INRIKES. Finns det någon större fulspelare än statsminister Stefan Löfven? Jag är tveksam till frågetecknet men låt stå. Nyligen uttalade sig Löfven om att han inte bryr sig om det förbaskade politiska spelet och ändå.

Nu påstår han att Moderaterna gläntar på dörren till Sverigedemokraterna medan han själv och utrikesminister Wallström står på knä med rövarna i luften för organisationer som Fatah och Hamas liksom länder som Saudiarabaien och Iran.

Att Löfven som påstår att han inte bryr sig om politiskt spel är så fräck att han pratar om antisemitism…

Twitter


12 responses to “Löfven står på knä för islam och pratar om antisemitism…

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Ja, mina söta gossar, det är allt en läcker statsminister detta svårligen plågade land förbannats med och dessvärre tvingas dras med fram till valet 2018!
  Så bekvämt det måste vara att låta sig bestickas och belönas av den finansiella makthierarkin som tack för att man håller fast vid sina vederstyggliga villfarelser och uteslutande har sitt eget väl och ve för ögonen.

  Svenska folket är som gjort för att offras på globalismens bloddrypande altare och islamisterna gör jobbet åt oligarkerna via de hot vi dagligen utsätts för.
  Det är som bekant inte endast fråga om en eskalerande våg av islamisternas bomb- och självmordsattacker som sveper över Europa.
  Den vardagliga terrorn är allestädes närvarande i våra skolor i form av de dysfunktionella elevernas pennalism, på våra arbetsplatser tar den sig uttryck i grupptryck och åsiktspolisiära finter, och i det publika rummet håller de alarmistiskt ökade rån- och överfallshoten den kuvade allmänheten i ett järngrepp.

  I stället för att med ett ord beröra den katastrof som drabbat Sverige genom den i samtliga avseenden destruktiva och gränslösa migrationspolitiken, ställer sig ovan nämnde praktpajas till terrorutövarnas fulla förfogande och generas icke inför att skuldbelägga allt och alla som befinner sig till höger om våldsvänsterns sinnessjuka världsåskådning och starkt desorienterade paradigm.

  Det är ett väldokumenterat faktum att psykopater saknar all form av sjukdomsinsikt – något som med all önskvärd tydlighet framgår var gång excellensen Löfvén begår ett offentligt uttalande.
  Tack för ordet!
  Andreas.

  Gilla

 • Johan

  Rent allmänt är det nästan komiskt att höra utfall om sk högerextremism som varande motparten till etablissemanget. Det finns inget höger eller vänster längre, den skalan är död när 7-klöverpartiet går den globala storfinansens ärenden och göder antisemitism.

  Gilla

 • ulsansblogg

  I Otakt

  Det socialdemokratiska etablissemangets oförmåga att ta till sig fakta innebär att de drar fel slutsatser. Eller är det som vanligt att lögnen är deras bästa vän tills det att de genomskådas.
  http://iotakt.se/om-detta-ma-ni-beratta/

  Gilla

 • Carl edström

  Det är ju han som står för det politiska spelet.Bara lysna och se.
  Han är ett skämt hur fan kunde folk rösta på den individen.
  Man skäms för att vara Svensk.

  Gilla

 • ruben

  Här är min favorit, den fiktive svenske statsministern vet bäst.
  https://ledarsidorna.se/2017/08/den-fiktive-svenske-statsministerns-sommartal-till-nationen-2017/
  En bra början på enda vägen för Sverige.

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  ETT (1) parti hade ISRAELS flagga på sin valvaka. Gissa vem det var? Det ”antisemistiska fascistoida partiet med nazibruna rötter”… eller något av de fingerpekande hycklande andra partierna? Nej, just, det, vänstern hade en öppet judehatande palestina-flagga.

  Gilla

 • jockfall

  Han och hans medarbetare förstår inte bättre!

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Det är fruktansvärt synd om svetsarn.En människa som har IQ som är omöjligt att mäta, käbblande om nazister istället att ta hand om landet som håller kursen mot total haveri.Han måste avgå snarast.Tack för mig ADOLF

  Gilla

 • Galten

  Från Jeanders bildblogg.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Tänk så annorlunda landet sett ut om han kunnat samarbeta med bra folk i stället.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: