Positiv, mer positiv, mest positiv


Varför fokusera på allt det negativa såhär inför den stundande samhällskolapsen, när man istället kan forma händerna till ett hjärta och se världen från rymden där inga jordliga gränser finns. Lallalallalallalaa

Vi som människor behöver alla, nej jag ska inte dra alla över samma kant, jag menar kam. Som tvåbenta varelser behöver vi på olika sätt ha grejer runtom oss som får en att må bra, vi, jag menar en del av oss mår bra av en fin närmiljö, en liten vrå på denna jord där man kan sparka av sig sina skor och känna gräs, sand eller vatten mot sina fötter.

Sådär allmänt sagt behöver ”vi” ha godhet omkring oss, att ha någon man kan prata förtroligt med och berätta om den där oron man eventuellt bär inom sig inför så snabbt det gick med att där man förut kände sig trygg numera är en plats som inte längre ens känns igen.

Jag undrar ifall handhjärtan är medicinen för förändring till det bättre, eller är ett handhjärta ett tecken om att allt är bra eller kanske ännu bättre än förut, man borde få lov att fundera, man borde få lov att diskutera. MEN

Positiv, mer positiv, mest positiv. Här följer ett litet bildspel med fina, vackra och rogivande bilder som jag tagit i sommar. Vi behöver sådant omkring oss som vi mår bra av och som gör oss glada för då blir vi starka och orkar vara med att förändra det som gick så snett. Vi har allt att vinna!

Vid pennan
Eva-Marie Olsson fd Malmö

Detta bildspel kräver JavaScript.

 


9 responses to “Positiv, mer positiv, mest positiv

 • Mohammed

  I Finland har man nu hittat en reklamblatte ,han som skall ha hjälpt en som dog ,man visar upp detta fula tryne i varje nyhetssändnig ,jag tycker att man kan visa upp en arg finne som tycker att fega terrordåd är skit och en som vill utvisa terrorister istället för att visa upp hjälteblattar

  Gilla

 • Jhonsson

  Härligt att se lite svenska bilder. För annars, när man är ute och spankulera i vårt land, tror man sig förflyttad till något Mena-land.

  Gilla

 • svensson

  Ang. Rapports reportage från Åbo naturligtvis intervjuas en muslim som de tycker är idol för han ingripet mot terroristen och själv blivit skadad. Mussen förklarar att det var en ensam gärningsman och inte islam??? OCH han var väl muslim eller?? Han hoppades att inte folk skulle bli hatiska mot muslimer, likadant säger mussarna i Spanien, det är bara mussar som får vara hatiska mot vita otrogna. Vita ska bara göra handhjärtan och hänga upp lappar med hjärtan vid mordplatserna och vänta på nästa attack och säga välkommen!

  Gilla

 • Mia

  Tack för de fina bilderna du tagit, sådan får du gärna bjuda på fler gånger.

  Gilla

 • centurion

  Kollade på SVT´s Rapport om attentatet i Åbo. Det blev mest en massa pladder om hur synd det var om mussarna. De fabulerade nämligen om att det kanske, eventuellt, någon gång, möjligen kunde finnas en liten risk för en liten hämnd. Oj-Oj. Stasi-TV väljer sina strider.

  Gilla

 • Lena

  Tack Eva-Marie för de vackra bilderna, Sverige är så fantastiskt vackert !
  Glad att du hälsar från före detta malmö !
  Jag blev helt betagen i det här vackra djuret, så vackert !

  Gilla

 • The proud Swede

  Fina bilder på hur vackert Sverige var en gång i tiden…

  Gilla

 • 8871

  SvD: ”Fortsatt förbud mot spontandans på krogen”

  https://www.svd.se/fortsatt-forbud-mot-spontandans-pa-krogen/i/senaste

  Men muslimska spontanvåldtäkter är fortfarande fullt tillåtet.

  Puh…det va tur de!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: