Muslimer säger till Europa: ”En dag kommer allt detta vara vårt”


av Giulio Meotti  •  20 augusti, 2017

 • Ärkebiskopen i Strasbourg, Luc Ravel, som nominerades av påve Franciskus i februari meddelade nyligen att ”Muslimska troende vet mycket väl att deras fertilitet är sådan idag att de kallar den för… den Stora Ersättningen. De säger på ett mycket lugnt, mycket positivt sätt: En dag kommet allt detta vara vårt…”

 • Den ungerska premiärministern Viktor Orbán varnade nyligen för ett ”muslimiserat Europa”. Enligt honom är frågan inför de kommande årtiondena huruvida Europa kommer att fortsätta tillhöra européerna.
 • Under de kommande 30 åren kommer antalet afrikaner öka med mer än en miljard människor. Det är dubbelt så många som hela EU… Det demografiska trycket kommer vara enormt. Förra året korsade 180 000 personer havet i sjabbiga båtar från Libyen. Och detta är bara början. Enligt EU-kommissionären Avramopoulos väntar 3 miljoner migranter i detta ögonblick på att få komma till Europa”. – Geert Wilders, parlamentsmedlem, Nederländerna och partiledare för Partiet för Frihet och Demokrati (PVV).

Denna vecka drabbade ännu en islamistisk terrorattack den spanska staden Barcelona. Eftersom det i många år befann sig under muslimskt styre är Spanien, precis som Israel, ett land som många islamister anser att de har rätt att ta tillbaka.

Samtidigt, långt från Spanien, har grundskolor stängts ned av staten efter att antalet barn har minskat till mindre än 10 % av befolkningen. Regeringen konverterar dessa strukturer till vårdhem för äldre i ett land där 40 % av befolkningen är 65 år eller äldre. Detta är ingen science fictionroman. Det är Japan, världens äldsta och mest sterila nation, där det finns ett populärt uttryck: ”spökcivilisation”.

Läs vidare


20 responses to “Muslimer säger till Europa: ”En dag kommer allt detta vara vårt”

 • compulsoryunion

  Pedofiler fick betalt av socialister för att gruppvåldta och kolonisera EU mot att pedofilerna röstade på socialister som har fobi för att kallas rasist

  Gilla

 • Sven-Erik

  Gatestones artiklar är långa med motiv som inte alltid berör Petterssons läsare. Inte desto mindre klarnar bilden ju mer man läser. Gatestone finanseras av am. judar för den Israeliska statens överlevnad. Gateston använder Europa som exempel på islams hot. Är Israel sak vår?

  Menaländernas expansion är inte en tillfällighet, utan ett resultat av en kris, oljekrisen 1973. Tanken är svindlande men puzzlet och dess bitar EU, regeringar, pk-media, Bilderberg gruppen t.o.m. Svenska kyrkan m.m. faller på plats. Nuvarande regerings primadonna Margot lägger sista pusselbiten med sin vurm för Palestina. Har jag tänkt fel? Kanske, men läs och puzzla.

  https://rosatraktor.wordpress.com/2017/08/01/har-du-nagonsin-undrat-varfor-eu-har-oppnat-sina-yttre-granser-vidoppna-sa-att-horder-av-muslimska-flyktingar-kan-floda-fritt-over-vara-granser/

  Gilla

 • Johan

  Knappast. Efter den stora kraschen införs New World Order och de kommer upptäcka att de lever i en diktatur.

  Gilla

 • Grune

  Frågan om religion kvarstår.
  Jag ogillar islam för deras syn på människan. Jag ogillar också kristendomen för deras outgrundliga tro på en gud.
  De kristna är inte mycket bättre än muhammedanerna. Dom står nämligen bara med armarna i kors och tittar på när isis och andra muhammedaner utplånar jorden. De kristna tror att gud skall lösa problemet. En gud som enligt dom skapat människan till sin avbild.
  Jag tror inte att det finns någon gud och har aldrig funnits. Om hon hade funnits och gjort det de kristna påstår så hade han väl inte bara stått och sett på när hans livsverk försvinner, utan han han hade väl med sin enorma kraft sett till att utplåna islam från jordens yta.
  Jag hade blivit fly förbannad om någon med berått mod förstörde det jag skapat.

  Gilla

 • NisseBerra

  De ska ta över Europa..?? 1) Ska dessa människor sköta våra samhällen, de kan ju inte ens sköta sina egna. Hela Europa, som ett enda Beirut på 70-talet..??

  Innan dess, innan de blivit för många, men innan de har kommit i majoritet. Då kommer nånstans nån Hitler v2.0 att stiga upp på scenen. Vad som hände på 30-40-talet var bara en repetition till vad som händer då.

  Gilla

 • age

  … och svenska folket, 87%, bara apploderar dumskallarna i regeringen.

  Vi måste mota ut muslimerna ur vårt land!
  Vi måste riva eller bygga om moskéerna!
  Vi måste förbjuda den dödsbringande sekten islam!
  Vi måste förbjuda den otillåtna ”lagboken” koranen i vårt land!
  Vi måste enas och agera; T.ex ”Grannsamverkan”!
  Vi måste jaga bort de fiender som etablerat sig i vårt land!
  Vi måste ta tillbaks de 53 områden, som är ockuperade av muslimer!
  Vi måste använda deras tekniker, oroa, störa, skada och ……!

  Vi har inte längre något ”humant” argument att inte agera!
  De står på tröskeln till ditt hem!
  De sitter redan i din bil!
  De har invaderat många ”dagis” och kör sin propaganda!
  De har fyllt de flesta BB-avdelningar med sina avelskor!
  De blockerar akutmottagningarna!

  Våra kvinnor tvingas föda barn i bil på vägen!
  Våra pengar går till dessa stjälande familjer!
  Ex: En somalisk familj får 32 000:-/månad NETTO i ”bidrag”!
  Familjen gör inget nyttigt för landet!
  Invandrarna får retroaktivt barnbidrag = enorma summor!
  Vi sänder pengar till deras hemländer dessutom!
  Vi är lurade, vi är förda bakom ljuset = de har redan vunnit!

  Det finns ingen återvändo nu. Muslimerna tar över vårt land om vi inte
  försvarar oss!

  Alla muslimer är muslimer!
  Gör Sverige svenskt igen!
  Håll Sverige rent!
  Skapa små grupper, ”Grannsamverkan”!
  Gör vad du kan för att rädda vårt land!
  ”Yes we can” sade Obama.

  Gilla

 • eugenecork

  de behöver inte ens som nu, kriga och mörda för att
  EU skall bli muslimskt…de får det ändå, helt till skänks
  Nästan så att man ser fram mot hädanfärden som en
  befrielse…vore man yngre skulle Ungern, Polen el.
  Sibirien vara bra alternativ

  Gilla

 • Ulv

  There are millions of blacks who could come to the Mediterranean to cross to France and Italy, and Libya plays a role in security in the Mediterranean. https://sputniknews.com/world/201509171027135147-gaddafi-libya-refugees-exodus-arab-spring/

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Som obildad kan jag inte förstå varför det är problem med att befolkningen på vårt överutnyttjade stackars klot minskar!

  Den som tycker att vi har fått det bättre i Sverige sen sjuttiotalet, då vi var sju miljoner kan ju räcka upp handen!

  Japan låter befolkningen minska och skall klara pensionärstoppen med teknik. Sverige låter befolkningen öka genom att importera miljontals hottentotter för att rädda välfärden! Tyvärr får vi se om en tjugo-tjugofem år vem som har lyckats bäst!

  Gilla

 • Pica pica

  De tänker inte längre än näsan räcker.

  När de lyckats fördriva och utrota europeerna för att ta över sågar de av den gren de sitter på. De har utan motprestation krävt och fått mycket av det som europeerna arbetat för i generationer. Men de vill ha mer. Men de vill inte heller arbeta för att uppnå detta. De erbjuds t o m betald utbildning för att kunna passa in på vår arbetsmarknad men struntar i att gå på den.

  Vad händer när den siste svensken flyttat till Ungern? Inga skattebetalare vill stanna kvar. Vad händer när de ska försörja sina stora barnkullar själva?

  Gilla

 • Lena

  Det kan de bedja om i moskén, som sin vana trogen med ändan i vädret.
  De inbjuder till en skjuts som heter duga, tillbaka till sina rötter !
  Aldrig att de skall ta över något av det som är vårt och våra barns, aldrig.

  Gilla

 • ossie

  Om man inte sätter ned foten nu och tvärstoppar all invandring av muslimer och repatrierar flertalet som kommit hit så kommer de att få rätt.

  Gilla

 • Mjölner

  8871 Låt dom försöka och föröka! Vilka är det som ostört fraktar dessa miljoner negrer över havet. Svar, konjaksjunkern och Soros eminenta smuggelfirma. Jag kommer att fälla så många krullhuven som möjligt innan de övermannar mig.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: