SD vill förpassa kvinnor till 40-talet


FEMINISM. SD vill förpassa kvinnor till 40-talet skriver de socialdemokratiska debattörerna Annika Strandhäll, socialminister och Erika Ullberg, oppositionslandstingsråd Stockholms läns landsting i en debattartikel om aborträtten i Aftonbladet. 

Nu vill Pettersson inte ge sig in i abortträsket och diskutera veckor hit och dit, därtill är jag alldeles för okunnig men jag anser att det är självklart att det ska finnas aborträtt för hälsa, utbildning, tillväxt och fred på jorden och att kvinnor ska har rätt till sina kroppar, alltså valfrihet och det är precis det Sverigedemokraterna vill om jag tolkar Paula Bieler, Jämställdhetspolitisk talesperson för SD rätt.

Socialdemokraternas politik håller dock på att flytta oss tillbaka inte till 40-talet utan till 600-talet och det är betydligt värre.

Strandhäll och Ullberg behöver ut i förorterna och diskutera aborträtt och kvinnornas situation med de muslimska männen i stället för att skylla dålig politik på Sverigedemokraterna…


23 responses to “SD vill förpassa kvinnor till 40-talet

 • Jack

  Är numera abortmotståndare efter att ha läst en vidrig artikel. Den gick ut på att vissa kvinnor får undantag och göra abort efter 21 veckan. En läkare som assisterat dessa kvinnor försökte rädda livet på dessa foster och lyckades tydligen ibland. Hon fick dock på pälsen av lökarförbundet som sa att
  – lever fostret skall något dödande sprutas in hjärna så de dör.
  Ja säger bara FY FAAN för detta vänsterfeministiska samhälle. Dessa djävla vänsterfeminister har inte lyckats med något i vårt samhälle, förutom mycket makt och pengar till sig själva.
  Fortsätter det att gå utför så till den milda grad det hittills gjort får vi snart en Breivik i Sverige också.

  Gilla

  • Mia

   Sena aborter görs när man tror att det är något fel på barnet eller av andra speciella skäl, och de är inte vanliga.
   Men det räcker att man flyttar sista tillåtna dag någon vecka eller ett par så det inte finns någon risk att fostret visar livsteckan.

   De flesta aborter görs före vecka 12 då fostret väger 14 gram och brukar vanligen ske ske i vecka 9.

   Gilla

 • Lena

  Lite O T
  Det är ju som vanligt trender startar oftast i usa i europa i nederländerna och kommer hit några år efter. Har just upptäkt att drumcircles har startat i sverige, så banalt och vänster , låt naturfolken ha sina rytmer för sig själva, vi har utvecklats under åren och skall vårda det som vi har uppnått !

  Gilla

 • gamgubben

  Varför ska vi i Sverige ens tillåta personer, män, att få stanna om de hindrar sina fruar att läsa svenska? Jo, ett svenskt samhälle som tillåter undervisning på pashto och dari samt 50 andra språk de tillåter det mesta.
  Tror ni vi någonsin får svenska medborgare av dem som tillåts fortsätta undervisning på sitt modersmål?

  Vill någon förkovra sig i sitt modersmål låt dem bekosta det själva. Ta bort servicen med tolkar, det ska inte vara gratis. Ju mindre de får gratis desto förr lär de sig svenska, eller flyttar hem igen.

  Gilla

  • NisseBerra

   I vissa fall när dom ska på rättegångar, till sjukhusinrättningar och liknande krävs tolk. Även fast de varit här i 15-20 år. Har du valt dig att ställa dig utanför samhället till den milda grad att du inte förstår språket, då ska du inta ha tolk heller.

   Nej, det så klart…. Kan du inte språket, det är ju risken så minimal att nån vill anställa dig. Och då borde problemet vara ditt i den meningen att du inte får några pengar från det sociala heller.

   Gilla

   • Kurt

    Detta ha jag upplevt med Finländare som ha bott i Sverige mer än 40 år och måste ändå ha tolk.

    Gilla

 • Mohammed

  Det råder panik nu ,,,,SD 27,4 % dom kommer att ljuga om allt och när inte det räcker så kommer dom att starta upplopp och vandalism för att skylla på SD och när inte det räcker så kommer dom att fuska vid nästa val

  Gilla

 • Carl edström

  Dessa två tanter är än skam för kvinnosläktet.

  Gilla

 • Cinna

  Strandhäll och Ullberg bryr sig bara om sin egen plats vid köttgrytorna!

  Gilla

 • Galten

  Och i vilket århundrade bör de här jävla töntarna placeras då?

  Gilla

 • compulsoryunion

  Då fanns inte Allahu Akbar gruppvåldtäkter och niggers som knivhugger tanter med deras barn på Ikea för att de ser svenska ut

  Gilla

 • Jhonsson

  Strandhall och Ullberg, två av Löfvens kvinnliga,pajaser..
  Vore bättre om de båda fjollorna i stället försökte arbeta för att förhindra invandring av individer från Mena-länderna, där man placerar kvinnorna 1500 år tillbaka i tiden!

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  En sådan här artikel som nu i Aftonbladet är inget annat än ett inslag i valarbetet av de rödgröna inför valet 2018.
  Verklighet och sanning lyser som vanligt med sin frånvaro.

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  MÄN SOM HINDRAR ”SINA” KVINNOR ÄR STOLTA ÖVER ATT DE FÖRSVARAT SINA PRINCIPER OCH HÅNAR ANDRA SOM LÅTER ‘SINA’ KVINNOR DELTA I SFI.

  ——
  Vissa kvinnor får inte gå sfi
  —————–
  Kära män!
  Jag vill naturligtvis helst rikta mig till era kvinnor, men när ni har läst lite mer kommer ni att förstå varför jag vänder mig till er män.

  Jag undervisar i och på modersmålen pashto och dari på Hyllie park folkhögskola i Malmö nu, men jag har själv gått och går igenom olika faser för att anpassa mig till det samhälle som jag lever i nu och det gör min fru också. Om din fru ska kunna bli en del av det svenska samhället måste hon också anpassa sig. Jag vet att du kommer att fnissa åt mig och sedan prata om mig och säga: ”Idiot! Vem skulle vilja att en kvinna tar del av och har del i samhället? Varför?”

  Vissa människor som kommer från konservativa familjer tycker att det är omoraliskt att kvinnor sitter i samma rum som män fyra till sex timmar och studerar svenska. Det är skamligt och ohederligt. Ofta stoppas kvinnor från sådana familjer från att delta i sfi och lära sig språket. De blir hindrade att ta sina första steg in i det nya landet och tvingas därmed att leva ett förkrympt och förlamat liv. Män som hindrar sina kvinnor att delta i sfi är stolta över sina handlingar för de har bevarat och försvarat sina principer, stått emot det sociala trycket och de hånar till och med andra som låter sina kvinnor delta i sfi. Men, varför sitter ni själva med andras fruar i ett rum och studerar svenska? Var finns skammen och hedern där?

  När jag frågar de här aktade herrarna varför deras fruar är obildade får jag det episka svaret: ”Det finns inga möjligheter för kvinnor att få utbildning i våra länder.” Än sen? Vad hindrar dem här, där det finns möjligheter?
  Vissa kan komma med religionen som ursäkt och säga att det är inte tillåtet att blanda kvinnor och män. De flesta religioner som finns i Sverige har aldrig motsatt sig utbildning, utan har i stället uppmanat kvinnorna att sminka sig med kunskapens skönhet och smycken. Min egen religion, islam, har till och med förelagt att utbildning är obligatorisk för både män och kvinnor. Låt dem gå i slöjor! Vilka andra undanflykter har ni?

  Vissa gömmer sig bakom: ”Vi är här tillfälligt och ska snart återvända till våra hemländer. Varför ska våra kvinnor ödsla tid på att lära sig ett språk som inte talas utanför Sveriges gränser?” OK. Ha en trevlig resa hem, men vad sägs om att era kvinnor tar med sig den här presenten. Vem kan lova att ni inte återvänder hit igen när allt kommer omkring?

  Låt oss anta att ni verkligen är hårda, inte kan kompromissa med era principer, inte vill bryta med traditioner. Varför låter ni era döttrar gå i skolan, förskola, grundskola och gymnasium? Är det för att det är skolplikt i Sverige? Hur ska ni i så fall reagera om sfi blir obligatorisk?
  Svara själva på alla mina frågor när ni kommer hem och ser att era fruars ansikten ser ut som frågetecken då de inte förstår hur samhället här fungerar, för att de inte har fått den kunskap de har rätt till.

  Muhammad Sami
  ———-
  https://www.sydsvenskan.se/2017-08-19/vissa-kvinnor-far-inte-ga-sfi-och-ta-sina-forsta-steg-in-i-samhallet

  Gilla

 • Lena

  Varför har muslimska kvinnor rätt till att abortera flickfoster ?
  Ta upp den frågan?
  Muslimska kvinnor i norge åker till sverige för att abortera ja just flickfoster !

  Liked by 1 person

 • Fredde

  Ja, som sagt:
  vad vill då sjuklövern göra som själva importerar en kvinnosyn som aldrig funnits i Sverige tidigare?

  Där kvinnan inte får köra bil
  Inte får öppna munnen i(eller utan) mannens sällskap
  Inte får gå vid sidan av sin man, utan bakom
  Inte får klä sig som hon vill
  Bli utsatt för omskärelse
  Bli mördad, s.k. hedersmord
  Kvinnor är bara till för mannens njutning

  Inget av detta fanns på 40-talet i Sverige, det har överhuvudtaget aldrig funnits förrän sjuklövern öppnade gränserna!

  Kom inte sedan och svamla om kvinnors rätt till sina kroppar!

  PK-maffians försök att smutsa ner SD blir bara mer och mer desperata, medan landet raserar utan att något görs!

  SD – 18 !!!

  Gilla

 • NisseBerra

  Vad skulle det göra..?? Att SD vill förpassa oss till 40-talet..?? När det rådande etablissemanget och makten håller på att förpassa oss till 600-talet.

  Gilla

 • odalkvinnan

  Jag lyssnade för länge sedan på ett radioprogram då p1 var bra. Det handlade just om abort, från USA bland annat. Förvirringen är att läkarvetenskapen klarar foster vid 23 veckors ålder. Det är en etisk diskussion. Bar nyss ett inslag någonstans om att läkarpersonalen räddar livet på aborterade foster. Handlar om gränsdragningen mellan liv och död. Är det att ta livet av någon om man aborterar då fostret är levnadsdugligt? Diskussionen har också gällt fosterdiagnostik då man tar bort de med en skada. Vidare har man gjort IV och sätter in flera ägg och tar sedan bort de man inte vill ha.
  Det vore klädsamt om den etiska diskussionen kunde tas istf slagordsdebatt. Den senare leder absolut ingenvart

  Gilla

 • Argus

  Erika Ullberg? Är det Erik Ullenhag som ”korrigerat kön” och bytt namn? 😉

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: