Illegal 84-årig arabisk invandrare våldtog 8-årig pojke analt i skogen


INVANDRARVÅLD. Eksjö Tingsrätt och Göta Hovrätt har dömt Ibrahim Ibrahim, född 1933 och medborgare i Libanon för våldtäkt av barn till fängelse i två år och utvisning i tio år. 

Enligt 29 kap. l § andra stycket brottsbalken ska vid bedömningen av straffvärdet beaktas bl. a. den skada och kränkning som gärningen inneburit och det ska särskilt beaktas om gärningen har inneburit ett allvarligt angrepp på någons liv, hälsa eller trygghet till person. Här är fråga om en våldtäkt som har begåtts mot en målsägande
som endast var åtta år vid gärningen och som har utförts av en närstående som målsäganden ska kunna känna fullständig trygghet inför. Gärningen har dessutom innefattat våld. Enligt hovrättens mening är straffvärdet klart högre än minimistraffet om två års fängelse och närmar sig snarare tre års fängelse.

Ibrahim Ibrahim har med våld genomfört analt samlag med Sekretess A, som vid tidpunkten var 8 år.

Ibrahim saknar uppehållstillstånd i Sverige. Han ansökte om asyl i november 2010, vilken ansökan avslogs av såväl Migrationsverket som av Migrationsdomstolen. Avslagsbeslutet vann laga kraft i april 2012. Sedan beslutet preskriberats i april 2016, ansökte Ibrahim på nytt om asyl. Migrationsverket avslog ansökan den 20 december 2016 och beslutade att Ibrahim skulle utvisas. Beslutet har överklagats av Ibrahim till Migrationsdomstolen. I sistnämnda beslut fann Migrationsverket att varken anknytnings- eller hälsoskäl kunde ligga till grund för uppehållstillstånd. Hinder mot verkställighet av utvisning föreligger inte.

-Pettersson säger att det tydligen går att stanna som illegal i flathetens land trots utvisningsbeslut, dessutom fick Ibrahim söka asyl på nytt trots att han hela tiden varit kvar i landet. Jag kan inte tolka det som annat än att våra myndigheter är medskyldiga till våldtäkten på den 8-årige pojken som analfabeten Ibrahim är farfar till…

Frågan är om några av Ibrahims barn som befinner sig i Sverige inte borde utvisas också för någon har tagit hand om gubben under tiden i Sverige och det är inte dottern som är kvar i Libanon…

B_1775-17

 

 

 

 


21 responses to “Illegal 84-årig arabisk invandrare våldtog 8-årig pojke analt i skogen

 • Kurt Demant

  Han ”
  Gifter” sig vel bare med hende…. så slipper han selvfølgelig for videre tiltale.🤧

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vad denna vidriga historia beträffar skall vi också hålla den starkt hotade folkhälsodimensionen i minnet, där den okontrollerade migrantinvasionen sprider en omfattande mängd smittsamma sjukdomar, icke minst de sexuellt överförda.

  Extremt infektiösa varianter utsätter allmänheten för ett aldrig tidigare erfaret hot, bland annat i form av HIV och AIDS, syfilis, tyfus och hepatit B samt andra och hittills främmande sjukdomar inom det europeiska territoriet. Då vi tvingats bekanta oss med det faktum att ett allt annat än oansenligt antal av dessa mentalt och socialt invalidiserade sexualbrottslingar även är tidelagsutövare, kan vi med all sannolikhet befara uppkomst och spridning av nya och svårbekämpade sjukdomar.

  En ung oskyldig människas liv har förstörts på grund av den globaliststrategiska regeringens totala ovilja att vidta en normal rättsstats erforderliga åtgärder för att stävja denna eskalerande terror. En psykopatisk flexibilitet som röjer makthavarnas totala förakt för den allmänna säkerheten och där vem som helst kan falla offer för de våldsdåd regimen genom den kriminella undfallenheten entusiasmerar.
  Andreas.

  Gilla

 • Carl

  Borde man inte införa dödstraff igen i Sverige?

  Gilla

 • Kurt

  Veril man för sin älder, skär av kulorna för honom han behöver dom inte längre och sen ut ur landet med svinet

  Gilla

 • Monica

  Stackars barn. Man kan få bestående psykiska men för mindre övergrepp. En gammal äcklig ful gubbe och förmodligen är han illaluktande också. Återstoden av hans liv skulle han tvingas bakom lås och bom och nyckeln skulle kastas bort.Men straffet är för lindrigt eftersom han är ålderstigen och inte lever länge till.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det var nog inte första gången den gubben var ful.

  Gilla

 • ossie

  Han ville väl efterlikna sin idol Muhammed.

  Gilla

 • Jhonsson

  Av vilken anledning är detta monster välkommen tillbaka till Sverige efter tio år?
  Hur kan man gång på gång ansöka om asyl, när man en gång fått avslag? Det,är ju inget annat än rent trams. Se till att de, som fått avslag snarast förpassas ut ur landet.
  Vi har i vårt land så otroligt mycket mer betydelsefulla saker att,spendera skattepengarna på. Fattigpensionärerna är en sådan sak. Sjukvård en annan. Jag skulle kunna rabbla upp många fler objekt men ni vit alla att det numera är mycket, som saknas i Sverige.

  Gilla

 • Håkan

  Var är Rikspolisgrisen med sina armband?

  Gilla

 • ruben

  Han var tydligen född 61:a Jan. 1933 ( 19330161 ) Vem tror att han är 83 år? Har förmodligen ljugit till sig tidigare pension dessutom.

  Gilla

 • Tony

  Allt tänkbart skräp kommer in genom dom nerlagda gränskontrollerna.
  Från att ha varit ett av världens mest framstående länder är det bara att konstatera att Sverige idag har totalhavererat.

  Gilla

 • NisseBerra

  Vad ska man göra med sådana här då..?? Kanske prata tillrätta..?? Skulle dom ens bry sig, eller ens förstå…??!! Offentlig prygel på stadens torg och sedan fängelse i 20 år minst. Vilket jävla äckel….

  Gilla

 • Mm

  Kräket har säkert fått pension åxå, vilket land Sverige har blivit, ut med gubben. Till Sverige har all skit i världen kommit. Usch och fy.

  Gilla

  • Bosse

   Varför är alla idioter välkommen tillbaks efter 10 år? I det här fallet har det inte så stor betydelse.Men domstolar dömer alltid numera bara utvisning till 10 år.Varför?Tror dom att våldtäktsmän och liknande är botade då och blir en tillgång för Sverige.Titta på dom som gjorde Facebookvåldtäkten! Jag tror att alla är ute nu och jag tror att alla har gjort nya brott.I alla fall en av
   dom.

   Gilla

 • Galten

  SVINPÄLSAR av 1:a graden.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Sverige är terror organisation mot Schengen gemenskapen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: