Nytt Normalläge


Säkerhetspolisens chef Anders Thornberg säger i ett uttalande att:  ”  De europeiska säkerhetstjänsterna står inför en historisk utmaning. Vi har ett nytt normalläge i Europa när det gäller terrorism, och hotet även mot Sverige är fortsatt högt.” 

SÄPO 

Noterar att SÄPO har tagit bort sidan som länken ovan gick till!  Så för säkerhets skull lägger vi en skärmdump av sidan längst ned!

FjärranÖsternRedaktören konstaterar att Anders har rätt, men i PK-anda så säger han ingot om vilka det är som skapat det nya ”normalläget”!  Med den mängd muhammedaner som nu finns i Europa o Sverige så kommer utbrott av PMM, den Plötsliga Muhammedanska Mordlystnaden att med stor sannolikhet vara  ”normalt”  förekommande.

I Videon nedan går David Woods igenom några av de verser i koranen som uppmanar till våld-mord på människor som inte tillhör den” fredliga och humana” så kallade religionen.


15 responses to “Nytt Normalläge

 • malmobon

  Lägg till de 1000-tals som redan finns i Sverige, och de 278 IS krigare från Sverige som snart lär komma hem.

  Vi måste helt enkelt få ut dessa. Kan inte vara vårt ansvar vad som händer med dessa i sina egna hemländer. Alternativet är att låsa in islamisterna som det kallas.

  Hoppas fler även lär sig vad som verkligen står i Koranen.

  Gilla

 • Mohammed

  Vad var det jag sa ,, Man vill börja kalla Terrorism som ständigt är närvarande för ett nytt normalläge och det dröjer inte länge till att man säger att vi får lov att acceptera och vänja oss med det ,det innebär i praktiken att vi skall låta oss mördas utan att protestera efter som man nu inser att man förlorat all kontroll över läget över muslimblattarna som man välkomnat in i landet i hundra tusentals utan att ens brytt sig om att kolla vilka dom är ,man känner i luften att ansvarsfrågan kryper i fatt och då kallar man det rådande för ett normalläge i stället för att göra någonting åt saken

  Gilla

 • Observator X

  Så i helvete nån gång att jag accepterar att det här är ett nytt normalläge! Aldrig någonsin.
  Jag utgår ifrån att Sverige går andra nedkörda länders väg: Inre oroligheter.
  Men, det går att undvika om vi tar vårt ansvar och börjar massdeporteringarna nu. Med SÄPO i täten.
  Det tar jag för givet. De arbetar ju för Sverige…eller hur?

  Gilla

 • Gorm

  Nytt normalläge.
  I det nya Sverige är följande en stor nyhet

  INGA BROTT IDAG
  Ingen skjuten, ingen våldtagen, ingen stenkastning, ingen bilbrand.

  Gilla

 • Suzie

  Aldrig aldrig någonsin får eller skall vi acceptera islamistiska terrordåd eller andra grova brott mot oskyldiga människor som politikerhelvete importerar i horder hit till vårt land som normalt,aldrig får vi låta den djävulska ondskan normaliseras,aldrig för då har ondskan vunnit och vi är helt förlorade.Dessa satans vidriga politikerhelvete som tvingar på oss djävulens egen arme av bestialiska odjur har själva personskydd 7/24 vilket de inte alls ska ha för våra skattemedel.Den kriminella sjukklöverligan har lierat sig med fienden som har getts tillåtelse att infiltrera vårt samhälle på alla nivåer och områden i lugn och ro och de har getts tillåtelse att steg för steg införa sharialagar i vårt land medan vi svenska folket förbjudits att kritisera sjuklöverligans massimport av dysfunktionella klankulturer med främst islamsk ideologi,detta är landsförräderi av värsta sort och jag hoppas att Mr Farage har rätt när han i en intervju svarade på frågan om Europas politiker kommer i framtiden kunna ställas inför rätta och dömas för de brott de begår mot våra nationsfolk och länder genom oansvarig massimport av främmande id lösa människor varav ett otal av dem är terrorister och grovt multikriminella,Mr Farage svar var JA.

  Gilla

 • centurion

  Minns ni den gamla tjocka telefonkatalogen ? Där fanns några sidor reserverade för, kanske det allra viktigaste här i livet. Rubrik : ¨Om kriget kommer¨. I dagsläget blev det nog istället ¨När…

  Gilla

 • centurion

  Det är mycket nu. De senaste dagarna har varit extra fruktsamma för muhammed. Har det börjat nu…? Det som givetvis var invällarnas enda avsikt. Invasion/ krig, numera, är ingen plötslig företéelse. Utan den kommer smygande och escalerar gradvis, medan de nyttiga idioterna, i sitt undermedvetna, vänjer sig vid det nya normalläget. (Förekommer tyvärr även medevetet). Vi har sett de tydliga tecknen under de senaste åren: Desinformation, Infiltrering, Förvirring, Rädsla, Kaos m.m. Det klassiska tricket att ta över radio/TV-sändningarna behöver de däremot icke lägga något krut på. Där har man ju redan allierade.

  Gilla

 • Argus

  Den nakna sanningen är den att det blir inte ”normalläge” förrän ”de onormala” är borta. Här kan vi ta lärdom av Isabella I av Kastilien och Ferdinand II av Aragonien som förenade Spanien och kastade ut morerna. Muhammedanerna fick välja på att konvertera till kristendom eller lämna landet. Detsamma gällde också judarna då många av dem hade gjort gemensam sak med morerna.

  Den Inkvisition som kommer att bli nödvändig baserar sig inte på ursprung eller religion utan på kultur, normer och laglydighet. ”Nytillkomna” får välja på att uppföra sig och klä sig som folk och bidra till samhället efter förmåga eller återvända.

  Gilla

  • odalkvinnan

   Ja helt rätt. I Katalonien gäller nu läge rött dvs grad 5 på skalan. Diskussionen handlar om att Katalonien blivit ett center för ISIS. Många har kommit genom Melilla och även Ceuta. Det har vi varit några stycken som rapporterat om på denna och andra sidor. Jag gör det för att de inta ska säga att infot inte fanns typ Lövet och naiva.Att slippa den diskussionen igen.
   Den judiska situationen diskuteras även idag då det kanske uratrade till en pogrom? Judarna samarbetade med att de avsa sig och sedan delta, en del kristna gjorde samma. Det finns mycket intressant och mycket att dra lärdom av sedan förra gången. Spanien och Italien har fögäves varnat för detta utan att varken FN eller EU lyssnat. Nu är vi där.

   Gilla

 • MuslimSheit

  Här er något ni svenskar kan lära av, ni som är så rädda för att bli kallad rasist. Om det er rasistiskt att hata svartingar som våldtar våra dötrer, stjälar våra sakar og totalt ödelegger landet vi bor i, då är jag den värsta mega-rasisten på jorden. Och stolt över det. Forbannade kriminelle arabjævler, heng dom högt efter testiklerna från et träd.

  Helsning, stolt rasistisk Norrman.

  Gilla

 • ossie

  Normalläge blir väl att folk får ha skottsäker väst och beväpna sig. Tack för denna trygghet Sosseriet.

  Gilla

 • Håkan

  Jävla halmhattar som styr landet!

  Gilla

 • compulsoryunion

  Det vore billigare att lägga ner Försäkringskassan så flyttar de som hotar hem igen.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Utmaningar talar folkutbytarna om jämt, kan vi byta ut dem istället?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: