Är Veronica Palm vuxen?


INVANDRING. Socialdemokraten Veronica Palm uppmuntrar till lagbrott. ”Ungdomarnas” demonstrationstillstånd gäller mellan 08 och 22 så de ska vara borta på nätterna. 

Bilderna är klickbara. Pettersson tycker knappast att Veronica Palms uppträdande är vuxet.


40 responses to “Är Veronica Palm vuxen?

 • Henrik

  Tydligen är Anarki helt okej om man är politiker.

  Då man tex. har en hyrestvist så betalar man in hyran på ett speciellt konto. Sedan får får en domstol besluta.

  Nu kan vi väl alla hårt arbetande skattebetalare på måndag gå till lönen kontoret och få skatte beloppet som ska dras, att hamna på ett ”speciellt” gemensamt konto.
  Sedan driver vi en rättegång gemensamt mot staten.
  De har ju ej levererat vad ”vi” betalar för.
  Kan detta vara omöjligt?

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vederbörande socialakrobatiska Röda Kors-celebritet, tillika korankonkubin och globalistryttarinna, har nyligen kunnat avnjutas i rollen som det migrantammande skyddshelgonet Sankta Veronica i den amfiteatrala uppsättningen av De halsstarriga Hazarerna.

  Den spektakulära föreställningen sponsras av den svenska globalistministären samt ett oräkneligt antal nationsfientliga volontärer, varibland den legendariska kommunistaktrisen och exhibitionisten Rossana Dinamarca, vilken bemärkt sig genom att i solidariskt sittande ställning ha exponerat trosorna inför såväl afghanhannar som auditorium, väckt visst uppseende.

  Denna spontanteater med den laglösa statens alla förtecken kommer att spelas så länge publiken strömmar till för att visa sitt stöd för den multikulturella anarkins avancemang och dess påverkan på obefintligt svenskt rättsväsende. Den preciösa gråtmilda rollprestation Palm framför torde vara skräddarsydd för denna karaktärsskådespelerska i B-klassen, vars motto gör gällande att all PR är god PR!

  Dock förtjänar påpekas att det episka verket hade vunnit på ett fullt möblerat orkesterdike med vidhängande dirigent, i akt och mening att emfasera de olika dramatiska skiftningar pjäsen genomgår under ett dygn.
  Andreas, svårligen uttråkad hobbyrecensent och medborgare 🙂

  Gilla

 • jockfall

  Palm och Röfven hand i hand lämnar landet!

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Har alla sossar har blivit idioter eller har dom smittat varandra med mul och klövsjukan? MVH ADOLF

  Gilla

 • Observator X

  Nej, hon är inte vuxen, hon är kvar i högstadieåldern(där vuxna hade viss förståelse för att en flicka kunde bete sig något utanför ramarna under påverkan av hormoniella rusningar)…tyvärr blev Palm kvar där samt att hon helt enkelt också är bäng. Jo, det är sant. Syns på ansiktet samt hörs när hon försöker få till det(verbalt)
  V.Palm är inget annat än ännu en fullständigt havererad inkvotering.
  Sådana finns det sannerligen gott om i Sverige.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Anledningen till att de inte ska vara ensamma?

  För att hon behöver skydda dem? Rädda att de ska våldta varandra? Att de ska slå ihjäl varandra? Vad ska hon kunna göra åt det?

  Hon använder dem bara som ett godhetsalibi.

  Gilla

 • Ilskan

  Skicka dit insatsstyrkan och packa ihop dessa män och skicka hem dom. Orkar fan inte med det här jävla landet längre.

  Gilla

 • Fredde

  Det skylten egentligen betyder är:
  ”Den som överger sitt hemland vill bli lyxlirare i Sverige, och då gäller inga lagar eller regler”

  Gilla

 • Tony

  Vuxen? Det behöver man inte vara i Sossepartiet, ty ju
  fler korkade dom kan ta in i partiet desto bättre stämmer det
  med partiledningens agerande dom senaste 25 åren.

  Gilla

 • gamgubben

  ”den som flyr har inget val” syns på en skylt som hon Veronica anammar. Vad är det för logik? Den som flyr har just gjort ett val!

  Gilla

 • Kent

  Ja det är hon men hon har inte alla hästarna i stallet. För övrigt så ser hon jämngammal ut med de som sitter där.

  Gilla

 • Kent

  Ja det är hon men hon har inte alla hästarna i stallet. För övrigt så ser hon jämngammal ut med de som sitter där.

  Gilla

 • Jhonsson

  Naturligtvis kan Veronica Palm frottera sig med de otroligt välutvecklade,”barnen” om nätterna.
  Som riksdagsman har hon säkert ingen funktion att fylla och tillbringar sin tid på dagarna sovande i sin säng.
  Denna parasit försörjes av avenska skattebetalare!
  Sverige har 349 riksdagsmän. Det är ungefär dubbelt så måntga som finns i våra grannländers motsvarighet till vår riksdag. Kan våra grannar klara sig med hälften kan säkert vi också.

  Gilla

  • NisseBerra

   Faktakoll, nån gång..?? Palm avslutade sitt riksdagsuppdrag 2015, enligt Wikipedia.

   Numera är hon:

   Ledamot i Rädda Barnens styrelse

   Suppleant i styrelsen för bostadsbolaget SABO AB (Sveriges Allmännyttiga Bostadsbolag AB)

   Gilla

 • Mimi N.

  Veronica Palm – vuxen ?!? Get out of town, hon är vuxen nog för att se på sådana ‘adult movies’ (XXX-rated), inte för politiken.
  Ni kommer väl ihåg Cicciolina, kommunist ‘politikern’ som spelade i sådana filmer

  Ilona Staller – Wikipedia
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Ilona_Staller

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  OT

  MÄN SOM HINDRAR ”SINA” KVINNOR ÄR STOLTA ÖVER ATT DE FÖRSVARAT SINA PRINCIPER OCH HÅNAR ANDRA SOM LÅTER ‘SINA’ KVINNOR DELTA I SFI.

  Och den här snubben tror att dem han vänder sig till faktiskt 1) läser Sydsvenskan /på svenska… hö hö hö/ och 2) rättar sig efter vad han tycker.
  Provocerande rubrik-
  ——
  Vissa kvinnor får inte gå sfi
  —————–

  Kära män!
  Jag vill naturligtvis helst rikta mig till era kvinnor, men när ni har läst lite mer kommer ni att förstå varför jag vänder mig till er män.

  Jag undervisar i och på modersmålen pashto och dari på Hyllie park folkhögskola i Malmö nu, men jag har själv gått och går igenom olika faser för att anpassa mig till det samhälle som jag lever i nu och det gör min fru också. Om din fru ska kunna bli en del av det svenska samhället måste hon också anpassa sig. Jag vet att du kommer att fnissa åt mig och sedan prata om mig och säga: ”Idiot! Vem skulle vilja att en kvinna tar del av och har del i samhället? Varför?”

  Vissa människor som kommer från konservativa familjer tycker att det är omoraliskt att kvinnor sitter i samma rum som män fyra till sex timmar och studerar svenska. Det är skamligt och ohederligt. Ofta stoppas kvinnor från sådana familjer från att delta i sfi och lära sig språket. De blir hindrade att ta sina första steg in i det nya landet och tvingas därmed att leva ett förkrympt och förlamat liv. Män som hindrar sina kvinnor att delta i sfi är stolta över sina handlingar för de har bevarat och försvarat sina principer, stått emot det sociala trycket och de hånar till och med andra som låter sina kvinnor delta i sfi. Men, varför sitter ni själva med andras fruar i ett rum och studerar svenska? Var finns skammen och hedern där?

  När jag frågar de här aktade herrarna varför deras fruar är obildade får jag det episka svaret: ”Det finns inga möjligheter för kvinnor att få utbildning i våra länder.” Än sen? Vad hindrar dem här, där det finns möjligheter?
  Vissa kan komma med religionen som ursäkt och säga att det är inte tillåtet att blanda kvinnor och män. De flesta religioner som finns i Sverige har aldrig motsatt sig utbildning, utan har i stället uppmanat kvinnorna att sminka sig med kunskapens skönhet och smycken. Min egen religion, islam, har till och med förelagt att utbildning är obligatorisk för både män och kvinnor. Låt dem gå i slöjor! Vilka andra undanflykter har ni?
  Vissa gömmer sig bakom: ”Vi är här tillfälligt och ska snart återvända till våra hemländer. Varför ska våra kvinnor ödsla tid på att lära sig ett språk som inte talas utanför Sveriges gränser?” OK. Ha en trevlig resa hem, men vad sägs om att era kvinnor tar med sig den här presenten. Vem kan lova att ni inte återvänder hit igen när allt kommer omkring?

  Låt oss anta att ni verkligen är hårda, inte kan kompromissa med era principer, inte vill bryta med traditioner. Varför låter ni era döttrar gå i skolan, förskola, grundskola och gymnasium? Är det för att det är skolplikt i Sverige? Hur ska ni i så fall reagera om sfi blir obligatorisk?

  Svara själva på alla mina frågor när ni kommer hem och ser att era fruars ansikten ser ut som frågetecken då de inte förstår hur samhället här fungerar, för att de inte har fått den kunskap de har rätt till.

  Muhammad Sami

  ———-

  Och det kallas ”integration” och ”vi behöver arbetskraft i Sverige”….
  Sicket ljug.

  Gilla

 • R.McGr

  Trodde Veronica Palm grävt ner sig i Fi flatornas parti.

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Borde inte ”medborgarplatsen” bara vara till för…. just det…. MEDBORGARE ?? Inte för individer som fått ett lagligt avvisningsbeslut och uppehåller sig OLAGLIGT i landet…

  Gilla

 • Håkan

  Veronica Palm??????????????????????????
  Vem har röstat på henne??????????????????

  Gilla

 • Lena

  O T
  Det här är så viktigt om vi önskar en fortsatt demokrati, nästan surrealististiskt att lyssna på, vad är det som pågår ?1
  Tur att det finns människor som orkar att kämpa !
  Den han talar om är en kvinnlig domare, min fråga är…………. varför försöker kvinnor att rasera våra samhällen , varför ????????

  Sorgligt faktum men kvinnor i västvärlden skrämmer mig alltmer.

  Gilla

  • Stenbock

   Michael dömdes i förrgår till 6 månaders fängelse,för att han citerat utdrag ur bl.a. Koranen.Domstolens åhörarbänkar var fyllda till bredden av hans sympatisanter.
   Vid Michael`s slutord mot domen bröt en applådåska ut,bland åhörarna.Ni ser att liksom i Sverige, råder förbud mot att yttra sig negativt mot de styrandes åsikter !!
   Nu kommer han att överklaga domen och vi får hoppas,att den domaren inte tillhör vänstergruppen,som nämnda kvinnliga tydligen gjorde.

   Gilla

   • Lena

    Stenbock
    Jag fruktar att en överväldigande majoritet av domarkåren är vänster !

    Gilla

   • Stenbock

    Ja åtminstone tillhör de ”de godhjärtade” ! I Tyskland liksom hos oss,finns en uppsjö av den sorten.Människor som själva gräver sin grav !!

    Gilla

 • danieslov

  Hon ser ju åtminstone yngre ut än baaarnen

  Gilla

 • Hönsmamman

  Den som inte är medborgare här har inget val.

  Vill ni ha ett val får ni lov att återvända till den plats på jorden där ni har ett val.

  Fly förbannad är vad man blir.

  Gilla

 • ossie

  Hon är ju ett av sossarnas värsta stolpskott och det vill ju inte säga lite.

  Gilla

 • Johan

  Vi måste ersätta barnpolitikerna med vuxna politiker. Snarast.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Fjant,barnvakt till gubbar .När får jag min barnvakt ? Jag är bara 70 men ser ut som 95. Många av dom har fått avslag då skall dom tillbaka till Iran eller vad dom kommer ifrån.Enkelt smärtfritt.Sluta med daltandet. MVH ADOLF

  Gilla

 • NisseBerra

  Finns det något mer motbjudande..??

  Gilla

 • Mm

  Vilken ärthjärna som vi betalar dyrt för.

  Gilla

 • GO

  Har hon sitt ”jobb” på Röda Korset eller var det Rädda Barnen?
  Överbetald dessutom…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: