Lägg ner SVT


PROPAGANDA. I går klockan 22 sände SVT Opinion en debatt om asylrätt och om Sverige ska stoppa utvisningen av de illegala invandrarna från Afghanistan.

SVT lät den ekonomiskt oberoende och rike kommunisten Mikael Wiehe inleda med en sång som önskar de illegala välkomna till Sverige, detta för att få tittarna i stämning och på rätt spår. Opartisk och bra…Om det tycker Pettersson, Så säger du upp din TV-avgift

SVT Opinion

 


33 responses to “Lägg ner SVT

 • Björn

  Det ser ut som att tv-licensen kan komma att läggas på skatten bara inom några år. OM så blir fallet, så kan jag säga att det inte löser problemet. Finns bara en lösning: lägg ner SVT.

  Du borde lägga in ett ställe där man kan rösta om det och försöka driva vidare opinion för det. Många Svenskar verkar vilja lägga sig inför problemet istället för att ta bort problemet. SVT har spelat bort sin roll och är inte längre relevant. Deras s.k. inspektörer från Radiotjänst är också högst otrevliga i sitt agerande och jag har personlig erfarenhet från att dom kommit och envisas i många, många år att jag har en TV någonstans även fast jag inte har det, så… ju snabbare man blir av med dom, desto bättre!

  Gilla

 • Dennis

  Hela etablissemanget har blivit en megafon i indoktrineringskampanjen av svenska folket till att bli jalallare till den mångkulturrella diktaturen

  Gilla

 • centurion

  Hönsmamman; Himla snyggt upplägg. Kontra med Lock-out ! SKRATT ! Vad kan dessa s.k. strejkare hota med att undanhålla oss ?

  Gilla

 • ruben

  Problemet är att de generösa flyktingkramarna aldrig ser eller förstår konsekvenserna. De trampar på Sveriges befolkning genom att vara obegränsat generösa med deras pengar. Man rycker egenhändigt insamlade resurser ur händerna på Svenska befolkningen och deras familjer och delar ut till främlingar, som inte har minsta anknytning till Svenska samhället. Är det att vara ansvarsfullt god, så säg? Jag tycker det verkar mer som små barns outvecklade sinnen.

  Gilla

 • Tony

  Mycket bra av Ann Heberlein att hon satte kommunisten Alexander Bengtsson på plats, han fick sen knappt fram ett ord, han blev
  väl överraskad över att han inte som brukligt är att
  kommunister får hålla på att gagga oavbrutet.
  Och Gåsleverproletären M.Wiehe har ännu inte fått in i
  skallen att Svensken inte vill ha med kommunismen
  att göra.

  Gilla

 • Mia

  Det fanns personer med rakt motsatta åsikter till Mikael Wiehe också precis som det ska vara i en debatt. Folk kan sedan avgöra själva hur de ska tycka.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Vad man som TV-tittare inte riktigt förstod var varför SVT bjöd in två väljare som röstar på Vänsterpartiet för att debattera asylfråga med två politiker från två olika partier.

  Kommer det omvända då att ske att två väljare från Sverigedemokraterna och Moderaterna kommer att debattera mot två politiker från V?

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Ännu ett påtagligt löjeväckande spektakel, gunstbevåget iscensatt av statens främsta propagandaorgan SVT, har utspelats framför de glesnande tittarskaror som alltjämt mäktar åse dessa abderitiska aktstycken till den etnopluralistiska anarkins fromma.

  Således generas man icke inför att invitera några för det korrupta etablissemanget nyttiga byfånar, omsorgsfullt utvalda bland de erkänt moraliskt handikappade och sekunda celebriteter vårt land i så rika mått förbannats med.

  Regimens tragikomiska despoti har bland annat tagit sig uttryck genom gödsvinsvänsterns gamle gitarrgalt Wiehe, vilken i sällskap av representanter för kalkonfeminismens kluckande korankonkubiner desperat söker legitimera Sveriges kapitulation inför den importerade ockupationsmakt som nu dikterar villkoren för hur rikets migrationspolitik skall föras.

  Andreas, i elegiskt tillstånd över nationens vidriga vanskötsel.

  Gilla

 • Lasse J

  Ibland får man bita i det sura äpplet och ge svt ett klick. Men det blir en sur eftersmak av extremt vinklad valupptakt och tankar om vad som komma skall. Jag menar: PropagandaTV sätter ribban för hur det kommer att se ut fram till hösten 2018. ”-Huka er gubbar, för nu laddar han om”
  Svenska folket kommer däremot att ha bättre på fötterna vid nästa val, inte alla, men många. Nu har det blivit för lätt att genomskåda s.k. media. Igen och igen…

  Gilla

 • gamgubben

  SVT skall vara ett opolitiskt och neutralt mediaföretag och vad gör de? Jo låter samhällsomstörtande åsikter framföras i direkt TV.
  Vi har en myndighet som tagit ett beslut och de är retur till Afghanistan. Då är det det som gäller, och inga dåraktiga personer vilka föses fram av SVT, ska kunna ändra ett myndighetsbeslut.
  Då är vi ytterst nära anarki vilket är motsatsen till demokrati.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Jag tycker att det framkom rätt tydligt för TV-tittarna vilka som ville att lag och ordning bör följas i asylrätten och vilka som inte tycker att den behöver följas.

  Gilla

 • NisseBerra

  HBTQ-feminist till programledare i Opinion Live…?? Hur länge ska vi få dras med denna Blinda Olsson..?? Och sedan säkra kommunister, som Wiehe och den där mupp-Alex. Är det nåt slags normaltillstånd på SVT med denna grava vänstervridning..??

  Gilla

  • NisseBerra

   Den dag Blinda pensioneras, kan man alltid ta in exempelvis Linnéa Claeson…. Hon verkar ha rätt värdegrund för jobb som programledare på SVT.

   Gilla

 • Nosferatu

  Var inte detta det slutgiltiga beviset för att SVT övergett sin opartiskhet? Pinsamt!

  Fast kastar man in Regina Lund och Kommunist-Wiehe som försvarare av öppna gränser, vet man att den andra sidan förlorat kampen.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Che Guevara, Jackie Arklöv och Fidel Castro hade bjudits in av SVT om de hade kunnat.
  Märkligt att inte Göran Greider va med?

  Gilla

 • Stenbock

  Skrev ju i går att Österrike satt in sin militär vid gränserna mot Italien,och Balkanländerna.Redan första dagen gav detta resultat.På och under godsvagnar fann soldater 40 lyckosökare som sökte smyga in i alplandet.Dessa blir/blev nu returnerade till Italien….:

  Gilla

  • Goy Shomrinsson

   Jag önskar att de började lösa problematiken med nackskott istället precis som de judiska bödlarna gjorde mot miljoner vita kristna i Sovjet (av våra ”folkvalda”, de som valt dem, och mediafamiljerna först och främst).

   Gilla

 • SvenskMan77

  SvT och SR

  verkar älska denna vidrige ”artist”.

  Gilla

 • Mohammed

  För B-artister som Wiehe mfl är tillfällena små då dom får synas i tv och skulle han mot all förmodan råka säga någonting annat än PK så är han död som skitartist han är dessutom mångmiljonär och slipper babbarna runt sina knutar ,jag såg att det var några som kallade ”barnen” för ungdomar för att undvika idiotförklaring av sig själv ,orkar inte höra/se hela skiten och byter kanal ,jag kollar sällan på svt nuförtiden ,,jävla propaganda hela tiden

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  För min del har SVT lyckats med sin propaganda! Jag börjar se fram emot kalifatet!

  Gilla

 • svensson

  Har inte SVT några stilister längre? Belinda är inte bara värdelös som programledare utan är klädd så man måste blunda när hon är i bild. Hur kan de klä på henne en långärmad, höghalsat svart tält en varm sommarkväll? Det kanske skulle närma sig vår nya adelsdamers klädsel.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Såg debatten i detta detta partiska program.

  Som arbetarkille så kan jag bara säga att nya moderaten Ann Heberlein, var den som hade förnuftet. Klok som vanligt.

  Fanatiske Alex från Expo och den åter svamlande Mikael Wiehe, har definitivt inget gemensamt med vad en majoritet av svenska medborgare tycker.

  För svensk ”arbetarklass”, är de bara en belastning.

  Gilla

 • Johan

  Verkar som SVT mer och mer blir en klubb för inbördes beundran i takt med att tittarunderlaget sviker.
  Inga problem med det, vi har gott om klubbar för entusiaster av alla slag så länge det är fritt val om man vill sponsra det eller inte.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Om det är en sittstrejk av icke-jobbande, icke-medborgare, illegala besökare så vore det på sin plats att jobbande, medborgare, legal befolkning som betalar för deras uppehälle lockoutar dem.

  Lock out.

  Gilla

 • Galten

  Helt vedervärdigt att få se och höra den gamle salongskommunisten med sitt budskap Släpp in mig…. Tvi för den lede!

  Från Jeanders bildblogg.

  Gilla

  • Johan

   Hur många har han släppt in i sitt hem och på egen bekostnad? Eller är det återigen det vanliga hyckleriet att någon annan ska ta ansvar och kostnadstäckning?

   Gilla

  • Gt

   Han hade dåliga svart på frågor som ställs bara flummiga svar ..samma med Regina Lund

   Gilla

   • maar

    Så går det till när man släpper in i studio s.k. artister för att blanda sig i politiken. Var var Schyffer och Betner någonstans ?

    Gilla

 • Fredde

  Jag tänker inte glädja SVT play med något klick, utan konstaterar bara att jag mår bäst av att negligera den hopplöst vänstervridna propaganda-apparaten.

  Deras ständigt malande om minsta grej som man kan klandra SD och Trump för är enbart patetiskt och tröttande.

  Om de arbetade enligt premisserna de anger på sin hemsida, så skulle de istället lägga energin på att ställa sju-klövern till svars för ett sjunkade Sverige!

  Gilla

 • ossie

  Bara att se Expo dåren Alexander Bengtsson kan få en att spy. Denna Goebbelsliknande figur smalt ansikte små stickande ögon. Bra att Ann Heberlein röt till och bad honom hålla käften.

  Gilla

  • Lasse

   Själv har jag fler än en gång tänkt på hur en liten fyrkant nedanför näsan skulle få honom att likna en viss person. Snedluggen finns ju redan där…

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: