Så säger du upp din TV-avgift

POLITIK/JOURNALISTIK. Sverige Television har utsett Hanna Stjärne till ny vd.

Hanna Stjärne ledde den jury som beslutade att det kriminella vänsternätverket Researchgruppen skulle få journalistpriset Guldspaden för sin uthängning av invandringskritiska privatpersoner i Expressen.

Är du upprörd över detta eller missnöjd med SVT av någon annan anledning så är det enkelt att säga upp radio och TV-avgiften.

Vill du säga upp ditt innehav av TV-mottagare kan du ringa 0771-91 00 04 eller skicka ett meddelande till Radiotjänst. Bolaget kommer att efterfråga ditt personnummer och namn samt en orsak till avanmälan – till exempel att du inte längre har radio eller tv.

När du har avanmält kan du få pengar tillbaka eftersom radio- och TV-avgiften betalas i förskott. Är beloppet lägre än 150 kronor, betalar Radiotjänst inte tillbaka något, skriver bolaget på sin hemsida. 

25 thoughts on “Så säger du upp din TV-avgift

  1. Det enklaste vore väl att propagandabolaget SVT privatiseras eftersom det ju har gått att göra med andra f.d. statliga bolag?

  2. Varför kan inte SVT privatiseras så att vi slipper betala för den påprackade propagandan? Det har ju gått med andra f.d. statliga företag?

  3. Har inte betalat på flera år visst jag ses som smitare men man kör ju med reklam och annat strunt (reklamen kommer under stora sport event ”detta program sponsras av” det tar jag som reklam och då behöver man inte betala enligt min mening utan man får klara sig med reklam intäkterna)

Kommentera