Akuten


Fredrik Antonsson om situationen på landets akutmottagningar: Det finns de som pratar om dagens problem, politikernas ”utmaningar” med ord som ”…så här har det alltid varit”. Vad gäller hot om våld och våld mot vårdpersonal stämmer det. Sedan jag började i vårdsvängen för en halv mansålder sedan har det alltid funnits folk som har hotat oss vårdanställda. Men även om det alltid att funnits hot och våld i vårdmiljöerna, iallafall sedan det första året på 90-talet, så är det annorlunda nu. Hot och våld har gått från att vara sällsyntheter till vardag. Våldet och hoten är grövre, vidrigare – och allvarligare…

Läs vidare på http://iotakt.se/akuten/


12 responses to “Akuten

 • Suzie

  All landsomstörtande verksamhet går som på räls för de grovt kriminella sjukklöverligan då deras massimport av dysfunktionella klankulturer från barbarideologi länder gör grovjobbet,och värre blir det ,tro inget annat,nedmonteringen av svensk sjukvård har gpått i decennier men det är nu sista åren det inte går att dölja längre vart alla skattepengar går till,sjukklöverligan,deras alla medlöpare och deras massimport av barbarimän.Sjukvårdspersonal och svenska folket måste gemensamt göra uppror/massdemonstrera och sätta ner foten och säga stopp,varför skall vi låta oss styras av en liten djävulsk narcissistisk psykptatisk liten elit det sk etablissemanget?

  Gilla

  • Jenny

   Går inte mycket skattepengar till att folk ska arbeta med bidrag. Politiker tar hit mycket folk, de dom bor här blir arbetslösa och ska praktisera/fas3 med bidrag från Försäkringskassan. De gör ett riktigt jobb men får ingen lön. Invandrare som kommer hit ska arbeta med bidrag. Det verkar som det är en idé om att folk ska arbeta med bidrag kring dagens politik.

   Gilla

 • Jenny

  Varför har politikerna förstört mitt Sverige? Sedan 1991 har Sverige bara blivit värre och värre att leva i. När man för en politik, då utvärdera man den och ser om den funkar, funkar den inte – då slutar man. Men politikerna fortsätter med sin politik…Till slut kommer Sverige bli som länder i Centralamerika där folk inte kan bo för det jämt är gäng krig.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Just nu på KI.
  Mannen som förlorade ansiktet i en skjutning förlorade även livet.

  Enligt traditionen så kommer ytterligare hämndaktioner att ta fart i helgen och vårt nybyggda flotta svindyra rikshospital kan återigen vänta sig besök från avrättningssällskapet som i nästa vända kommer att tilldelas kapital från såväl allmänna arvsfonden som ungdomstjosansomdelarutpengartillalltypavetnisksammanslutningochgärnareligiösa att nyttja för att vidare utforska med vilken gränslöshet verksamheten kan bedrivas i det nya Sverige (som trots att det är nytt alltid varit så här).

  Exakt vad är det som hindrar svenska medborgare från att bura in och skicka hem dessa?

  Gilla

 • Lena

  En mamma bosatt i Nordamerika berättade att särskilt omogna pojkar blir satta på ”amfetaminpreparat” i skolan för att göra det lättare för de veka kvinnliga lärarna.
  För helvete inför disciplin i skolan istället det ger inga skador för livet, vilket däremot psykofarmaka gör !

  Gilla

  • Hönsmamman

   Låt dom arbeta sig trötta. Varje dag. Förbättrar cirkulation och syresättning. Underlättar inlärningen. Gör dem starka.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: