Den ständigt kränkte – Momodou Jallow till riksdagen för V

INVANDRING.  Momodou Malcolm Jallow, vänsterpartistisk politiker, är född i Gambia, han kom till Sverige i slutet av 1990-talet. “Kom” är lokaltidningen Sydsvenskans ordval. Vad han kom som och hade med sig som Sverige har haft nytta av är inget som tidningen tycker har något informationsvärde så det har vi aldrig fått reda på. 

Nu ska Malmöbon och skåningen från Gambia, Momodou Jallow bli riksdagsman för Vänsterpartiet. Orsaken är att en plats i riksdagen för Vänsterpartiet blev ledig sedan Daniel Sestrajcic avsade sig uppdraget. – Jag är väldigt stolt, det är ett privilegium att få vara med i Sveriges riksdag och driva vänsterpolitik, säger Momodou Jallow.

Möjligen är det ett privilegium för herr Jallow att bli riksdagsman, men Pettersson tvivlar på att det är ett privilegium för riksdagen, Sverige och majoriteten av folket. Jallow är känd för att ständigt vara kränkt så risken är stor att han för Afrikas talan i stället för Skåne och Sveriges.

Nåväl, nedan några bilder från Jallows karriär…

Om Jallow på bloggen…

Om Sestrajcic på bloggen…

14 thoughts on “Den ständigt kränkte – Momodou Jallow till riksdagen för V

  1. Fint par, Dinamarka får sällskap av en till i riksdagen som gillar att ha budskap på magen. Kommunism borde förbjudas. Att det finns folk som röstar på detta parti efter vad de gjort och fortfarande gör. Usch och fy.

  2. Självfallet representerar denne i flera avseenden högst dubiöse samhällsaktör den kätterska kvinteronens/sjuklöverns optimala ”svenska” idealpolitiker.
    Dock har den radikalfeministiska solen sina fläckar, ty hade vederbörande vänsteroperatör tillhört de transsexuellas truppförband eller proklamerat någon annan minoritetsrelaterad tillhörighet, hade han med all säkerhet rönt ett ännu högljuddare bifall.

    Detta, mina vänner och övriga, är det nu kärnruttna Sverige i ett behändigt nötskal, där samtliga individer och infiltratörer som har allt annat än landets väl i fokus avancerar till välavlönade positioner och erhåller status i egenskap av allmänt föredöme.

    Andreas.

  3. Jag läser om (V):
    ”Vänsterpartiet vill under en tioårs-
    period satsa 44 miljarder kronor på
    utsatta områden med lågt valdeltagan-
    de, hög arbetslöshet, socioekonomisk
    utsatthet och låg utbildningsnivå.

    -Det här handlar om svikna områden.
    Nu är det deras tur, säger V-ledaren
    Jonas Sjöstedt. ”

    Det är ju för f-n V tillsammans med de andra i sju-klövern som skapat dessa områden genom att släppa in kreti och pleti!!

    Det är svenska folket som är sviket av flummiga vänsterpartister som lever i en rosa bubbla, fylld av lögner och skönskrivningar, långt från övergrepp, hedersmord och stenkastning…

  4. Jag fanns som åhörare på malmös tingsrätt när den evigt kränkte svarte mannen var där, hans lilla kvinnliga advokat var hela tiden så nära hans öra att hon lika gårna kunde ha krupit in där !

KommenteraAvbryt svar