Hälften av de afghanska ”barnen” är från Iran där det är fred


INVANDRING. I Afghanistan finns många aktiva medier som rapporterar bra och detaljerat om vad som händer i omvärlden, inte minst om villkoren för asylsökande i olika länder. Denna rapportering och snabba meddelanden via sociala medier sannolikt bidragit till att många unga afghaner insett att det öppnats vägar in i Europa för dem.

Pettersson skulle hellre lägga många miljarder på dessa afghanska skolflickor än en enda krona på de ljugande afghanska desertörerna som kallar sig ”barn” på Medborgarplatsen.

År 2015 kom 23.480 ensamkommande afghaner till Sverige, detta av totalt drygt 35.000 ”barn”. Hälften av afghanerna uppger att de är från Afghanistan, den andra hälften säger själva att de kommer från Iran.

Det innebär alltså att 12.000 av dem som kom 2015 är från Iran där det inte råder något krig.

Sedan har vi det faktum att drygt 80 procent av de ålderstestade har ljugit om sin ålder och är över 18 år, alltså vuxna.

Vuxna och migranter från Iran saknar så vitt jag begriper skäl för asyl.

Alltså har vi minst och väldigt lågt räknat 10.000 ”barn” som är vuxna och från Iran. Dessa ”barn” kostar c:a 1 miljon kronor om året per styck för Sveriges skattebetalare. Det är tio miljarder per år!!!

Idag gjorde försvarsminister Peter Hultqvist (S) en stor affär över att försvaret ska få 2,7 miljarder extra ”redan” 2018 och sedan lika mycket under 2019 och 2020.

Summorna som 10.000 barn kostar per år nämndes dock inte och ännu mindre får vi veta den totala kostnaden för alla asylinvandrare.

-Petersson tycker det är lika bra, man blir bara förbannad över allt falskspel…dessutom undrar jag om ett enda av ”barnen” talar sanning…

Migrationsverket


6 responses to “Hälften av de afghanska ”barnen” är från Iran där det är fred

 • age

  Nu, efter att jag fått veta alla dessa bluffar och lögner bli det aktuellt att gå till Vårdcentralen och söka för magsår eller hjärtkramp.

  Vi svenskar måste vara jordens dummaste folk, som låter oss bli lyrade och utnyttjade, för att sedan bli berövade på allt vi har och har jobbat för i generationer.

  => Eller är det så att vi gör som katten, väntar på rätt tillfälle att ta råttan?
  (Grannsamverkan kanske?)
  Vi kan ju vara flera ”katter”!

  Gilla

 • Kent

  Det är så mycket fokus på ”barnen” att de ljuger och bedrar. Det är väl inte så konstigt att de gör. De har väl läst på innan de kommer och säkert så finns det gott om rådgivare i Sverige också. Jag uppskattar att varje barn genererar minst en miljon i intäkter till olika entreprenörer i flyktingindustrin.
  De hjälper säkert till att konsulta hur man bäst dribblar bort den svenska byråkratin.
  Ett asylsökande ensamkommande ”barn” är värt mycket mer än en vuxen asylsökande.
  De verkliga skurkarna i denna soppa är våra politiker som har låtit det fortgå som det har gjort utan att ha civilkurage att stoppa stölderna av skattemedel. De stora vinnarna är asylentreprenörerna som har skurit guld med täljkniv särskilt de som tar hand om ensamkommande.
  De ensamkommande är själva offer i detta fulspel av storhetsvansinniga representanter för den humanitära stormakten.
  Om butiker och företag aldrig låste sina dörrar eller kanske inte ens en gång hade väggar så folk kunde gå ut och in även nattetid så skulle det snart vara tomt på varor i butiker och företag. Det är detta våra politiker har gjort öppnat butiken men sen gått hem utan att låsa den.

  Det är ju inte ”barnens” fel att vi har haft en statsminister som är sinnessvag och har åkt runt och bjudit in hela världen på bidragskalas och sen upptäcker att han har varken mat eller rum till alla festdeltagare som vill komma.

  Så om någon politiker ska gå till medborgarplatsen så är det Stefan Löfven med usla rådgivare och be ”barnen” om ursäkt och förklara att han var helt rusig av storhetsvansinne och visste inte vad han gjorde. Men ”han” kan betala biljetten hem och ett litet startkapital om de går med på att åka omgående. I annat fall så blir det den hårda vägen.

  Undrar också hur många som är drivande i detta spektaklet som har ekonomiska intressen i branschen.

  Gilla

 • ingvar

  MIGRATIONSVERKET VET
  ”– Afghanerna i Iran upplever nu att de har dåliga framtidsutsikter. Deras tillvaro där uppfattas som mycket osäker. De har svårt att få högre utbildning och mer avancerad sjukvård. Nyanlända flyktingar har inte heller rätt att söka asyl.”
  ”– Sverige är generellt attraktivt som mottagarland för ensamkommande barn, med ett jämförelsevis gott mottagande och en stor andel som beviljas uppehållstillstånd. För många ensamkommande barn är möjligheten till utbildning en annan viktig faktor som gör att de söker sig till Sverige, detta gäller även hela den afghanska gruppen.”
  http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2016/2016-01-21-Darfor-har-sa-manga-ensamkommande-afghanska-barn-sokt-asyl-i-Sverige.html

  Gilla

 • Mm

  Oj oj oj, nu börjar det bli nära, skolorna börjar ju snart på Södermalm. Jaha ock, icke rasisterna men, börjar tycka det är jobbigt med dem som de så ivrigt önskat hit, ja men de är ju på er bakgård, är inte det bra. Nu kan ni riktigt ta hand om varandra. De överåriga ”barnen” och era lintottar kommer säkert att hitta varandra på någon bakgata. Hur skall ni skydda era äkta barn mot oäkta, ljugande, kriminella ”barn”.
  För det här har övriga Sverige fått stå ut med i flera år. Många flickor är skadade för livet av de grymma överfall de fått uppleva pga era aningslösa stolligheter att öppna era hjärtan och gränser. Sprida ut de skattemedel som skall räcka till era barn, ungdomar, äldre. Det ni betalat in i skatt per år räcker inte till den omsorg som ni vill ha till de närmaste.

  Gilla

 • Dumstruten

  Vad har en man i Iran för möjligheter att tjäna sitt uppehälle? Varför ger de sig iväg hit för att bli försörjda? Vad är det som får dem att åka till ett land med snälla människor och göra allt för att lura dem?.

  Det här borde försvarsmakten utreda? Och Försvarshögskolan? Kalifat och extremism är en sak? Men det här är galet på ett annat sätt? De vill ha allt utan att vilja bidra med nåt? De resonerar ju inte riktigt som vi så det finns mycket i det logiska som det saknas pizzabitar i.

  De är snabba med att ty sig till de människor som är beredda att vända ut och in på sig själva. Men har ju gjort sig otroligt impopulära hos resten av befolkningen. Folk pratar allt mer öppet om dessa pirater eller vad man ska kalla dem. De som jobbar med dem på ett eller annat sätt är nog tröttast av alla på dem. Undantaget och de som de klamrar sig fast vid är de som beter sig som många kvinnor gjorde innan de blev självständiga på 60-talet och åter sina liv kretsa kring dem Hos dessa kvinnor verkar inget ha utvecklats sedan hemmafruarnas tid. De lever för att försvara sina guldklimpar och blir gränslöst utnyttjade.

  Men männen på trappan ver nog vad klockan är slagen. Det är inga glada snubbar som sitter där. De har insett att de kvinnor som lovat dem allt inte har ett skit att säga till om längre.

  Inför hjärnskanning (SPECT) som minimikrav för politiker.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: