Stäng

”Jag har aldrig varit med om att muslimer någonstans har protesterat mot att en kyrka byggs”

ISLAM. ”Skrattretande”. Det kallar Mensur Mustafic, ordförande i Bosniakiska islamiska församlingen, SD:s förslag om en folkomröstning om deras planerade moské.

– En folkomröstning om en byggnad? SD kör på i sin vanliga islamofobi. Jag kommer personligen att bjuda in Darko (Mamkovic reds anm) och SD när vi slår upp portarna, säger Mensur Mustafic.

Moskén kommer att vara öppen för både muslimer och icke-muslimer. Alla är välkomna, säger Mustafic och fortsätter: – Det är så här läget ser ut. Vi lever i ett demokratiskt samhälle och i dag finns alla religiösa lokaler i Norrköping, förutom en moské. Jag har aldrig varit med om att muslimer någonstans har protesterat mot att en kyrka byggs.

Mensur Mustafic fortsätter: – Det handlar om ofta om folk som inte är pålästa…

Läs mer på Folkbladet

-Pettersson vill inte bli långrandig men det verkar som Mensur Mustafic inte har läst koranen. Det började för 1400 år sedan ner en kriminell slavägare och pedofil mördade och körde iväg kristna och judar från Mecka och Medina, nu får icke-muslimer inte besöka dessa platser där deras förfäder bodde. Sedan fortsatte erövringarna över hela Mellanöstern och Nordafrika och över Turkiet som varit kristet i 1000 år, det tog stopp först vid Slaget om Wien 1683. 

Hade muslimerna segrat då hade troligen hela Europa sett ut som Mellanöstern idag.

Mensur Mustafic vet mycket väl att kristna är världens mest förfölja folkgrupp, och att kyrkor bränns och förstörs överallt där muslimerna är starka. Det herr Mustafic sysslar med är bara ytterligare en variant av  Taqiyya – den muslimska lögnen. 

Den muslimska lögnen

ISLAM. ”Dar-es-Salaam” – är inte bara en stad i Tanzania, det betyder också det islamiska Fredens Hus.

Det finns många miljoner bra och arbetsamma muslimer, jag känner några av dem men vad hjälper det så länge vi har islam och facit.

Muslimer bråkar med allt och alla. Muslimer slåss med judar och kristna, med sikher, buddister och hinduer, de är osams med ateister och andra muslimer. I 90 procent av världens konflikter är muslimer inblandade, de slåss i Kina, Thailand, Indien, Ryssland, Sydöstra Europa och på många andra håll. De islamska länderna från Gibraltar till Indonesien är mänskliga katastrofer. Vi har facit, varför envisas vår regering med att ta hit fler?

Så länge den muslimska befolkningen är lägre eller omkring 1 % av den totala befolkningen i ett land kommer muslimerna att betraktas som en fredsälskande minoritet och inte som ett hot mot någon.

Nation procent muslimer (gäller även regioner eller städer)

USA 1,0%
Australien 1,5%
Italien 1,5%
Norge 1,8%
Kanada 1,9%
Kina 2,0%
När de blir 2% och 3% börjar de missionera för att värva andra etniska minoriteter och missnöjda grupper och rekrytera från fängelser och gatugäng.

Danmark 2,0%
Storbritannien 2,7%
Tyskland 3,7%
Spanien 4,0%
Thailand 4,6%

Vid 5 % börjar på de utöva och kräva ett orimligt inflytande i förhållande till deras andel av befolkningen. De kommer att verka för införandet av halal och andra islamska normer och därigenom säkra arbetstillfällen för muslimer. De kommer att öka trycket på varuhuskedjorna för att de ska presentera varorna på sina hyllor – tillsammans med hot för den som inte följer kraven.

Schweiz 4,3%
Filippinerna 5,0%
Sverige 5,0% (kanske 6-7 %)
Nederländerna 5,5%
Trinidad och Tobago 5,8%
Frankrike 8,0%

Vid denna punkt kommer de att kräva av den styrande regeringen att tillåta dem att utöva sharia, den islamska lagen. Det slutliga målet för islam är inte att omvända världen utan att etablera sharia över hela världen.

När muslimerna når 10 % av befolkningen, kommer de att öka laglösheten som ett sätt att klaga över sina villkor. Alla icke-muslimska åtgärder som kränker islam kommer att leda till uppror, hot och våld.

Guyana 10,0%
Indien 13,4%
Israel 16,0%
Kenya 10,0%
Ryssland 15,0%

Efter att ha nått 20 % blir det grova upplopp. Milisgrupper, mord på icke önskvärda och brinnande kyrkor och synagogor.

Etiopien 32,8%

Vid 40 % får vi se omfattande massakrer, terrorattacker och pågående jihadkrigföring.

Bosnien 40,0%
Tchad 50,1%
Libanon 59,7% (som var Mellanösterns pärla innan muslimerna blev i majoritet)

Från 60 % kan vi räkna med förföljelse av alla icke troende och andra religioner, etnisk rensning, användning av sharialagar som vapen och Jizya, den skatt som placeras på otrogna.

Albanien 70,0%
Malaysia 60,4%
Qatar 77,5%
Sudan 70,0%

Efter 80 % sanktionerar staten etnisk rensning.

Bangladesh 83,0%
Egypten 90,0%
Gaza 98,7%
Indonesien 86,1%
Iran 98,0%
Irak 97,0%
Jordanien 92,0%
Marocko 98,7%
Pakistan 97,0%
Syrien 90,0%
Tadzjikistan 90,0%
Turkiet 99,8%
Förenade arabemiraten 96,0%

Vid 100 % muslimer är vi framme vid paradiset i ”Dar-es-Salaam” – det islamiska Fredens Hus – evig fred eftersom alla är muslimer – ni ser själva vilka paradis

Jemen 99,9%
Afghanistan 100,0%
Saudiarabien 100,0%
Somalia 100,0%

11 reaktioner på “”Jag har aldrig varit med om att muslimer någonstans har protesterat mot att en kyrka byggs”

 1. Fråga saudiska myndigheter om att bygga en kyrka i Saudiarabien (eller liknande land), myndigheterna där (som ju är muslimer) kommer mycket riktigt inte att protestera, men det blir däremot ett ganska bestämt nej istället.

 2. Jag antar att i dom länder som muslimer inte har annat land som hemland är dom högre % värden.Dom med väldigt liten andel är länder där muslimer är innvandrare och har annat land som hemland?Det är i dom länder där liten andel finns som har höga problem innvolverade av muslimer då dom inte är hemma men i annan värld än doms egen?
  Man behöver inte vara intellegent att se denna kombi orsakar muslimen att agera och handla på sätt som inte hör hemma i vårat land?
  Detta är inget argument eller ursäkt att kunna ”husa” fler,tvärtom det är en varning att fler gjör saker värre,Alla ser det i Europa.Muslimer enligt Allah bör söka refugee i ett annat muslimskt land.

 3. Jag har fått berättat för mig att saudierna anhöll om att få bygga en moské i Schweiz. Svaret blev då ”- om vi får bygga en kyrka i Saudi”.
  Detta lär ha varit för ca 25 år sedan. (Sant eller inte kan jag ej bedöma. men berättades av en person som arbetade i Saudi på den tiden).

  Lite OT
  För övrigt anser jag att svensk mark ej skall säljas ut! Sålt är sålt.
  Gäller både mark för moskébyggen (om vi nu absolut skall tillåta sådana byggnader) och jaktmarker i Sverige, samt, samtliga övriga tomtmarker. Dessa skulle kunna arrenderas ut på XX antal år.

  (Kommer ihåg diskussionerna för ett par decennier sedan när barn till bönder blev vägrade att ta över föräldrars gårdar! Vet dock ej hur det gick med det).

  1. På den sajten man skriver mycket felaktiga saker.. Det ät inte konstigt att terroristerna finns efter allt hot och smuts mot en stor religion som är Islam..Ingen som skriver varför flyktingarna finns och vem som orsakar deras ödet.Vad är arabiska våren för nåt ? Pinsamt i vilken värld vi lever!!

 4. Fint med en moske öppen för alla.
  I Bosnien är regeøn ofta att du innan du går in i moskeen sätter dina skitiga skor utanför på höger sida och frun på vänster sida.

 5. Så varför står det beväpnade FNsoldater runt kyrkorna i Kosovo, men inte runt mosken i Beograd ?

  1. Så löjlig kommentar från denne islamist,att det inte ens är värt en kommentar.Dock gör som Putin,erbjuda dem att bygga om samtidigt en kyrka får samma tillstånd i S-Arabien,och andra underutvecklade
   arabländer.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: