Tolv gripna för sexofredanden på Malmöfestivalen

BROTTSLIGHET. Under Malmöfestivalens första helg har 18 sexuella ofredanden anmälts. Polisen har kunnat gripa tolv pojkar och män. Alla har släppts men är fortfarande misstänkta för brott, enligt Sydsvenskan.

De som utsatts är i första hand omyndiga och de misstänkta är mellan 16 och 40 år.
– Det är vedervärdigt att läsa dessa anmälningar, säger Malmöpolisens presstalesperson Nils Norling.

-Pettersson säger att fortsättning följer, festivalen är inte slut ännu…

 

30 thoughts on “Tolv gripna för sexofredanden på Malmöfestivalen

  1. Skönt att naiva vänster röstande utfattiga dumsvennar drabbas först av HIV-bakterierna deras vapanvägrande ”försvarsminister” sopsorterat in här. helröda Borlänge IS, Gävle IS, Avesta Krylbo IS, och Malmö IS spelar i svenska asylbedrägeri champions ligan.

    • ”tack” och AMEN för detta totalt oreligösa uttalande !!!
      Blir inte förundrad vilka stora ”ord” som gäller i denna stad (Malmö)
      det känns bara skönt att det är så nära till ”kontinenten” !!!

      Eller har jag fel ? Det är väl det som är problemet !!!

      Inte att regeringen har tappat ”all sans och vett” eller har jag fel ???

  2. Att dessa företeelser förekommer kan vi lasta regeringen för. Det är den, som importerat dessa ”ensamkommande barn”, villa inte hör hemma i civiliserade samhällen.
    Eftersom rikspolischefen Dan Eliassons famösa plastarmband bevisligen inte fungerar, (vem trodde det) tycker jag att regeringen gratis delar ut pepparspray till de kvinnor, som vill ha sådan.
    Gärna spetsad med färgtillsats.

  3. Mimi N.

    14 08 2017 at 13:33
    I anslutning till vissa musikfestivaler i mitt hemland har rådhuset i respektive stad delegerat en tjänsteman med uppdrag att förrätta vigslar mellan myndiga personer – d v s borgerliga vigslar med civilrättslig verkan.

    Nånting som kan inspirera svenska musikfestivaler …. ?

      • Neeej, inte den styggelsen ! Jag menar: ge våldtäktsodjuren på käften, kör ut dem och fixa musikfestivalerna på ett civiliserat och trevligt sätt. Hur länge ska ni sitta med armarna i kors och låta svinen ta för sig ???? Stefan ”Cochon” Löfvén är deras mentor.
        Kom och se på våra festivaler – ett föredöme, ett fenomen som fått beröm i hela Europa.
        Men ni — ni associerar Rumänien med zigenare, ni kan inte bättre. Se berättelser och referenser i pressen och på nätet.
        Inte svenska källor, de nämnde aldrig några sådana evenemang – varför ? Censur, dumhet, korruption, idioti – med andra ord ”Sweden is the best, fuck the rest”.

  4. Imorgon startar dessutom We Are Sthlm, i Kungsträdgården. Jag förutsätter att ingen av sittstrejkarna på Medborgarplatsen smiter dit. Det kan ju också vara värt att nämna att festivalen är drogfri och vänder sig till ungdomar mellan 13 och 19. Kanske någon vänlig tolk på Medis kan upplysa männen om det?

  5. Kalmar stadsfest:
    17-årig tjej omringades – tre misstänks för ofredande. De okända killarna ska ha tafsat på henne och polis tillkallades.
    När patrullen anlände befann sig de misstänkta fortfarande på platsen och kunde pekas ut. Killarna, som är mellan 20-27 år gamla, greps och förhördes på polisstationen i Kalmar innan de släpptes. Alla tre är misstänkta för sexuellt ofredande.

    Varför har jag en känsla av att det var ”berikare”…?

    Intressant nog nämner inte Polisen detta på sin sida ”Händelser i länet”. Kod 291?

    • Jo men de kommer att ”löna sig längre fram” allt enligt vår statsminister …………. jag behöver väl inte lägga in länken eller ????

  6. Vi som bor i Malmö, får leva med Kiviks marknad några dagar till. Ca15-20 miljoner kostar skiten, alla sponsorer har hoppat av, men grattis Sverige ni får alla vara med och betala eftersom detta går på skattsedeln o Malmö är svenska mästare på utjämnings bidrag. Frågan är kunde vi inte få Sida bidrag, med alla dessa bidragstagare som gapar runt

    • Betr.importerad kriminalitet,läste jag en färskt nyhet från lilla Trollhättan som lär ha skett på förmiddagen.
      En 90-årig rullstolsbunden kvinna erbjöds köpa en mobiltelefon av en ”berikare” (evtl.en stackars fattig EU-medborgare).När hon tackade nej ryckte han hennes handväska,och rusade iväg.
      Kalla kårar utmed ryggraden,när man läser sådant !

  7. Intressant att höra vad sluträkningen blir festivalen har ju bara börjat. Finns ju tusentals förmågor av en viss sort i hela Skåne. Ett uppdukat smörgåsbord för dem.

    • Än en gång vill jag säga som statsministern i Sverige ” det kommer att löna sig längre fram ” ……………

      Och än en gång vill jag säga glöm inte bort vår statsministers löfte !!

      Jag personligen tror inte ett dugg på det

  8. Sexövergrepp är naturlig följd av migrationspolitiken:
    Man måste köpa hela kittet för att få fler arbeten i socialtjänster, rättsväsendet och i vården.

  9. Hur kan de veta åldern nu då? Det kan de ju aldrig annars? Så då är det svenska unga och män, med födelsedata och legitimation som varit i farten? Skulle inte tro det!

KommenteraAvbryt svar